vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
1024x600 rezolucija na 7"
1,2GHz
512MB RAM
8GB
Honeycomb 3.2
cena u americi 199$, stiže u Januaru
to su arhosi koji su vraceni sa buble efektom samo su sad resili problem tako sto su stavili buble pozadinu na desktop pa se sada nista ne primecuje.
Samo kad se setim Archosa 70, mesec dana radio bez problema i stvarno sam bio jako zadovoljan i onda se to odjednom pojavilo, i to skroz nasumično, još ovi iz radnje mislili da ih zavitlavam, servis kao stavi najnoviji fw, a ja ga sam stavio još kod kuće, dali mi novi primerak i kod njega isti problem... na kraju (posle jedno mesec dana muke) mi vratili pare da me više ne gledaju :dKoliko sam ja razumeo, nisu sa bubble efetom, nego sa ekranima koji naprasno pobele... Veselje s njima 🙂
Za te pare mora mnogo bolje da bude uradjen, kuciste dosta dosta kvalitetnije android bar 3.2 za pocetak.Velicina je stvarno dobra ja sam ga malo probao u Uscu bila je neka Samsung promocija.Veoma brz uredjaj velicina stvarno zadovoljava, pored toga ipak mislim da treba covek da ima neki obican mali telefon za poziv, poruke.....
Ali mislim da je veoma skup
Bas tako 🙂 jos bolje neka Nokia sa normalnom tastaturom ono stari dobri telefon+tab
Hm.... NE!!! 😛Adam K, Archos povratnik 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari