Prijatelj2708
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2007
- Poena
- 345
Potpisao sam potvrdu, ali nisam obratio paznju koji je iznos u pitanju.
evo jedno pitanje za razmišljanje za sve:
šta mislite šta bi se desilo da crkne hdd od 2tb kupljen najesen? da li bi vratili po sadašnjoj ceni od oko 13000 rsd (pošto se jelte gleda poslednja cena kad su ga imali, ili sadašnja ako ga imaju na stanju), ili bi tada BILI JAKO LJUBAZNI PA VRATILI IZNOS SA FISKALNOG RAČUNA, koji je oko 7000 rsd?
xD
Kao što rekoh...Srećom pa živimo u državi gde se poštuju zakoni![]()
ko kaže? ja sada nikad ne bih kupio hdd. . . jock. . . ne. . . čekao bih da se cene unormale, pa bih uzeo 2 komada xDTebi bi u tom slucaju trebao novi HDD (jer je stari crkao, jel da) tako da bi svejedno pukao opet taj iznos sto si dobio i bio bi na nuli.![]()
ako imaju taj isti hard da ti daju u zamenu onda bi ti dali hard, ako nemaju onda bi ti vratili iznos koji pise na fiskalnom. toliko si ti dao para za hard koji sad odjednom vise nemas, a on je u garanciji.evo jedno pitanje za razmišljanje za sve:
šta mislite šta bi se desilo da crkne hdd od 2tb kupljen najesen? da li bi vratili po sadašnjoj ceni od oko 13000 rsd (pošto se jelte gleda poslednja cena kad su ga imali, ili sadašnja ako ga imaju na stanju), ili bi tada BILI JAKO LJUBAZNI PA VRATILI IZNOS SA FISKALNOG RAČUNA, koji je oko 7000 rsd?
xD
A sta smeta sto napise ime i prezime? Bar ti je u Atomu garancija jaca nego bilo gde drugde. Ne znam da je iko imao problema jer garancija nije na njegovo ime.seizmos je napisao(la):Za sad koliko sam primetio samo joka iz a*oma ispisuje garancije na ime kupca, mogao bi to da izbaci kao naviku a i ostali ako ih ima sa slicnim nacinom rada :d.
TT by galaxy S
postavlja se onda očigledno pitanje zašto dečku nisu vratili 30 soma keša nego 17?ako imaju taj isti hard da ti daju u zamenu onda bi ti dali hard, ako nemaju onda bi ti vratili iznos koji pise na fiskalnom. toliko si ti dao para za hard koji sad odjednom vise nemas, a on je u garanciji.
smeta, neću da me niko zavodi šta sam i gde kupio, plus što ako prodam nešto posle neću da prave probleme tom čoveku kome sam prodao. . . još malo pa će trebati otisak prsta i krvna grupa da kupim komponentu za kompjuter, aloooooA sta smeta sto napise ime i prezime? Bar ti je u Atomu garancija jaca nego bilo gde drugde. Ne znam da je iko imao problema jer garancija nije na njegovo ime.
Ne, to je odredba prema starom zakonu. Prema novom zakonu vraca se iznos sa fiskalnog racuna.Posebno sto, ako se ne varam, u zakonu pise da se vrednost proizvoda utvrdjuje na osnovu POSLEDNJE CENE kada je proizvod mogao da se kupi - zar ne?
Ne, to je odredba prema starom zakonu. Prema novom zakonu vraca se iznos sa fiskalnog racuna.
Dobro jutro Kolumbo.
Sta ocekujes , da ti kartu ili cooler zamene za juce. E, pa nece moci, brajko,
Ima da cekas 45 dana i tacka . Da li si zapisao serijski broj kartice pre nego si im dao ?
Od drugara, mesec dana stara, 3godine je pod garancijom, jer je on celu konfiguraciju uzeo pa je tolika garancija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari