Bio sam kod Beotela ,i bio sam zadovoljan sam njihovim netom,mnogo vise nego ptt-ovim koji sada koristim.Za period od 15-16 meseci ,net mi je nestajao 2-3 puta po par min.Sada mi puca 5-6 puta dnevno tako da ako nesta skidam moram da sam prisutan,da proverim da nije pukla veza... itd..Jedino sam razocaran,,njihovim odnosom prema odlazecim,a samim tim i potencionalnim novim korisnicima koji nisu iz BG ili nekog drugog mesta koje nema poslovnicu beotela.Rec je o famoznih 5-6 dana za MIK....Znaci 5 dana pre isteka ugovora moras da im vratis opremu i onda dobijes MIK...mene su tako razvlacili 2 meseca(drugi mesec sam uplatio net a da ga nisam ni koristio da bi zadrzao MIK)Recimo 25 u mesecu ih obavestim da zelim da ih napustim i da hocu MIK,a oni kazu zakasnio si za MIK ,jer je danas zadnj rok da nam stigne oprema ,da bi ti dali MIK?????Onda lepo uplatim za sledeci mesec i 15 u mesecu (imam uplaceno do kraja)Idem na odmor i vracam im opremu (postom),sa sve zahtevom za MIK.....Sacekam 2 dana pa ih pozovem da vidim da li je sve stiglo...kazu nije..sutra opet nije...tako su me zavlacili do zadnjeg dana (tih 5 dana pre)....Platio sam net ,vratio opremu (ne koristim),gubim MIK,nema portova,jos cu morati i opremu da platim..???LJudi verujete li mi da sam se spremio da idem za BG da im j.... ma.. maminu...petak 23 u mesecu operater mi kaze ne nema vase posiljke, u ponedeljak vam je zadnji dan da bi dobili MIK...ja vec ludim i resim da u ponedeljak idem u Mekenzijevu da im napravim popis pa sta bude...Da bi mi u ponedeljak zena koja mi je par puta rekla kako nije stigla oprema,rekla da mi je poslat MIK na mail jos 18 u mesecu??????Strasno, ja nisam imao net da proverim,a i zasto bi proveravao kad mi 10 operatera kaze da nisu poslali tj.nije stigla oprema...E sad ako nemas poslovnicu beotela u mestu razmisli dobro da li ti se sve ovo isplati....Branio sam ih od raznih napada jer sam imao korektnu uslugu,ali na kraju su me razocarali jer sta reci na svo to driblanje osim Sramota....