Kako se sve ovo zavrsilo, obzirom da imam problem sa mojim zvucnicima, pa ne znam da li da otvaram novu temu ili samo ovde nastavim.
Problem kod mene je da se zvug izgubi , i dok se ne ohladi kontrolna kutija ne peva. Moji zvucnicu su medju prvim kupljeni, mislim da sam ih uzeo bas davno, i radilu su odlicno.
Onda je poceo da se cuje neki zvuk povremeno u zvucnicima, kao neko pucketanje. Mislio sam da su zvucnici, ali nisu, pa sam shvatio da se to ne desi kada ujutro upalim zvucnike, nego tek posle par min. Onda sam stavio neki bezveze vent od kompa, preko te kutije od pozadi i to je pomoglo, pucketanje je prestalo. Tako sam koristio zvucnike vise od godinu dana sa eksternim ventilatorom prikacenim na kontrolnoj jedinici - spolja.
Medjutim danas ni to nije pomoglo, zvuk je nestao, iako sve svetli na displeju kao da je normalno. Kada sam ih iskljucio na neko vreme i opet upalio propevali su ali veoma kratko, 10-20 sec i cao.
Nikako nisam uspeo da ih opet nateram da rade neko duze vreme, evntualno na par sec i to je to. Doci ce mi prijatelj i odneti u servis da pogleda. Da li je neko imao iskustva, neki savet , obzirom da vidim da nisam jedini kome se ista stvar desila, naprotiv. Spominju se razne felericne serije, ali napominejm da je meni sistem radio skroz ok barem 3 god, a poslednjih 1.5 god sa externim hladjenjem kontrolne jedinice. Inace sama kontrolna jedinica se ne greje(barem ja nisam primetio neku vecu toplotu), cak i nema predvidjen ventilator, pasivno se hladi.