Od kako znam za sebe uvek je neko pretio nekim inspekcijama, tuzbama, zalbama i nikad nije to nikog dovelo do praga resenja...
Evo upravo sam se i ja cuo sa emmihouse(milos, sa foruma) sto se tice resavanja garancije, navodno distributer ne prihvata garanciju kad se radi datarecovery za diskove, iako to prihvata sam proizvodjac, necu da pljujem i da kazem da epitet djubre za njih(uvoznike) deluje vise nego adekvatno. Dani kupovine u srbiji su ocigledno zavrseni!
Da im se nahebes mame ne ide, da cimas inspekcije ne ide, vec trebas da shvatis celu tu stvar(garanciju) koja ti po zakonu(cak i po stavu proizvodjaca) pripada kao njihovu dobru volju ili uslugu koju po potrebi odluce da primene. Sad trebam da cekam da mi se smiluje neko u servisu i da ustanovi da je nesto pokvareno, pa da javi uvozniku, pa uvoznik da kaze posalji, pa uvoznik posalje(ako ima na lageru) ili kaze narucicemo da nam stigne(ako nemaju) pa kad sve to stigne u prodavnicu ja treba da odem tamo i pokupim to, i tamo negde 31.12. da krenem sistem da namestam kad treba da odmorim... Za to vreme, sav taj kes koji smo im dali znaci sta, nagrada za njihove dobro obavljene usluge?
Naravno logicno razmisljanje kao sto je predlog da kupim slicnu zamenu(ne da mi daju, nego da KUPIM) pa da prebijemo trosak(da li cu doplatiti, ili oni meni totalno je nebitno) kad dodje disk sa reklamacije im ne deluje kao odgovarajuca alternativa, naravno troskove poslovanja, i bilo koje druge penale mi oni nece pokriti, pa sta da covek kaze! CEPS, LPG, OMV, KMFDM, better than the best mi ne bi pomogao tu... Da nisam resio da budem zen poludeo bih...