Nije to problem, divi se ti ili ne divi kome god pozelis sve. Problem je kad to divljenje krene da se manifestuje tako sto ljudima kojima Dzobs nije idol krenes da lepis etikete jer ti prosto nije jasno kako to da se Dzobsu ne dive svi? E to vec vise nije samo divljenje, vec polako prelazi u fanatizam.
Secka i laguje imenik i desktop na telefonu od 400e...
I nema nekih kul aplikacija za kameru. A i telefoni imaju losiju kameru od iP4/s.
Nadji i postuj ovde ko je tebi sta ruzno rekao zato sto se ne divis SJu. A onda nadji ostale is android/google tabora sta su rekli o ljudima koji su rekli da je SJ bio odlican marketing mag, i dobar CEO itd. (I ne ponavljajte to vise da je neko pravio boga od njega jer nije, a posebno u ovoj temi nesto ne vidim velicanje preterano. Jedino ako mislite da je pod "napravio je odlican proizvod koji svi kupuju" velicanje SJa u nebesa).
Na kom to telefonu? Na SGS/SGS2 radi sve samo ne laguje.
Meni nista ne secka i ne laguje na SGSu 2...ne znam koje su ti to cool aplikacije za kameru, znam da ih ima dosta. A kamera mu je odlicna, a po nekim od testova i bolja od iPhoneove kamere...
Nasao sam. Forumas webster. U 9 ili 10 od 11 svojih postova. Za njega svako ko kritikuje Dzobsa radi to jer je ljubomoran na njegov uspeh i jer se uspeh ne prasta u Srbiji. I jos neki asimptotski teze religioznom zanosu, koji se ogleda u tome da je Dzobs nepogresiv i brecaju se kad se obelodani da Dzobs, privatno, i nije bio bas za primer. Pa se jos upinju da takvi postovi nestanu, da svi koji 'ne ljube' Apple prestanu da postuju? Dakle, ajmo sad da cenzurisemo sve sto je anti-Apple, i svet ce biti divno mesto za zivot?
Kad me vec vuces za jezik reci cu ti i ovo - mantra o nepogresivosti i cistoti licnosti se cesto cuje i od sledbenika Isusa, Muhameda, Karl Marxa....
A sad ti nadji moj post, takodje 4 ili 5 stranica unazad, gde kazem da je Dzobs bio jedan od najboljih menadzera ikada. I nadji gde ja to tacno vredjam bilo kog Apple korisnika samo zato sto koristi Apple racunare, telefone ili mp3 plejere? To sto mi smeta puzajuce idolopoklonstvo kojeg je ovaj topic prepun nema nikakve veze sa ogromnom vecinom apple potrosaca koje bas briga sta je SJ pricao, kako se ponasao, njima je bitno da im proizvod radi onako kako zele. Sto se mene tice - neka svako koristi sta god hoce, nemam ama bas nikakav problem sa tim.
A sto ne kupis iPhone?
najbolji OS za mobilne.
Napisah ostale iz android tabora. Nisam rekao da si ti omalovazavao korisnike applea ali pogledaj samo drugu dvojicu. Korisnici sa iq80?budale,slepci, ne znaju nista,vtedjale se i cele nacije(glupi,debeli i lenji amerikanci koji kupuju iphone) itd?! Da li to ima smisla u normalnoj diskusiji?
Treba da se batali to, jer iskreno nisam video apple usera da je koristio taj recnik kada govori o manama androida.
![]()
Izvinjavam se, nisam mogao da odolim
Salu na stranu, jel to zvanicno potvrdjeno negde? Ima sampionat ili je kao izbor za mis?
Poz
ovde:
![]()
Kako se ovde sve na kraju svodi na kesh, ovo je najbolja potvrda da je #1 os.
Ja bih dodao da na tabletima Android jos uvek nema sta da trazi pored iOS-a. Na telefonima je druga prica bar sto se mene tiche.
Ja sam spreman da platim vise zarad toga da mi desktop i imenik ne secka i da je telefon vrhunske izrade i nije od plastike (zato i nisam hteo da predjem na shugavi 3g/3gs). Moze umesto jabuke da stoji pcela, nebitno.
Secka i laguje imenik i desktop na telefonu od 400e...
I nema nekih kul aplikacija za kameru.
A i telefoni imaju losiju kameru od iP4/s.
Ne trolujem. Svrsavas na sve sto pocinje sa malo i, a sad odjednom kako nadas se u dobru buducnost WM-a, a u stvari trolujes i hoces sa strane da kazes da ne valja Android, najbolji OS za mobilne.
@miki
Imas i 100000 raznih modela racunara sa windowsom, pa poredjenje u oblasti OS-eva na racunarima vazi. Zasto ne bi vazilo i za OS-eve na smart telefonima?
Dijagram ne znaci nista zato sto postoji 4 iPhonea i 1000telefona sa Androidom. (Sa rasponom cena od 50 do 500-600e).
Nije validno poredjenje.
Nasao sam. Forumas webster. U 9 ili 10 od 11 svojih postova. Za njega svako ko kritikuje Dzobsa radi to jer je ljubomoran na njegov uspeh i jer se uspeh ne prasta u Srbiji. I jos neki asimptotski teze religioznom zanosu, koji se ogleda u tome da je Dzobs nepogresiv i brecaju se kad se obelodani da Dzobs, privatno, i nije bio bas za primer. Pa se jos upinju da takvi postovi nestanu, da svi koji 'ne ljube' Apple prestanu da postuju? Dakle, ajmo sad da cenzurisemo sve sto je anti-Apple, i svet ce biti divno mesto za zivot?
Zanimljivo,vodis se tom logikom a koliko vidim ne pises kako je ipad ubedljivo najbolji tablet na trzistu?@miki
Imas i 100000 raznih modela racunara sa windowsom, pa poredjenje u oblasti OS-eva na racunarima vazi. Zasto ne bi vazilo i za OS-eve na smart telefonima?
Pa evo ti ih nove Nokije recimo. Skroz su metalne i koštaju ko svetog Petra kajgana, to definitivno po tebi znači da su vrhunski telefoni, jei' tako?
Meni ne seckaju na telefonu od 150 evra, taj tvoj od 400 nisam probao, pa ne znam.![]()
LG Camera je vrhunska aplikacija, a uz to i besplatna. Ovaj video sam napravio na Blade-u, telefonu koga jedino ruži tragično loša kamera. Sa default aplikacijom za kameru pri ovakvom osvetljenju bi video samo kockice.
https://www.youtube.com/watch?v=DOrjKWv8RbY
Ok, da li si se slucajno potrudio da pogledas o kakvim je aplikacijama rec? Koja je njihova svrha i kakve rezultate prave? Nisi. Da jesi video bi da video nisam nigde spomenuo. Uvek je lakse ispasti klasican troll.
Kad je iPhone imao lošiju kameru od ostalih ne vidim da si se bunio.
Bunio sam se itekako. Na srecu, imao je gomilu prednosti u odnosu na konkurenciju.
Stvar je u tome što ti vidiš što želiš da vidiš. Nemam ništa protiv toga, ako vam je nešto gušt, šta se to mene tiče. Problem je što vi fanboji toliko volite da predstavljate svoje subjektivno viđenje kao neoborive činjenice.
Sto naravno, Adroid fanovi ne rade...
Sve prednosti koje ja vidim kao takve sam izlozio i obrazlozio. Nikoga ne omalovazavam zbog suprotnog misljenja. Samo vas koji dajete sebi za pravo da lepite epitete drugima.
Cek sad osporavas i dva razlicita business plana i onaj Apple-ov stavljas ispred Androida?
Ma kakvi. Ja koristim android i mislim da je odlicno sto je otvoren i sto je prisutan na tolikom broju telefona.
Ali samo kazem da mislim da dijagram bas i ne moze da se tako gleda. Jer kao sto je receno iphone je skup telefon i ne mogu svi da ga kupe dok android ima pristupacne modele i samim tim je mnooooooooooooooooooogo prisutniji na trzistu i tek ce ta cifra i razlika izmedju broja korisnika androida i iosa da raste (sto je normalno).
Tak oda na osnovu tog dijagrama ne moze da se kaze koji os je bolji, bolji je onaj koji tebi bolje zavrsava posao![]()
Tak oda na osnovu tog dijagrama ne moze da se kaze koji os je bolji, bolji je onaj koji tebi bolje zavrsava posao![]()
...Marketshare ne moze da ti odredi koji os je bolji, jer ljudi imaju razlicite potrebe i ukuse...
Sto naravno, Adroid fanovi ne rade...
Sve prednosti koje ja vidim kao takve sam izlozio i obrazlozio. Nikoga ne omalovazavam zbog suprotnog misljenja. Samo vas koji dajete sebi za pravo da lepite epitete drugima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari