Šta je novo?

Glupo pitanje,mozda :)

Creative_X

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
360
Nov sam u prici web programiranja pa otuda ovakvo pitanje. Dobio sam ponudu da uradim neki poslic pa me zanima koliko je to posla i da li ja to mogu da uradim. Naime,trebam ceo web sajt da prebacim sa jednog domena na drugi sa malim izmenama. Da li je to standardno,preuzeti sve sa FTP-a i prebaciti na drugi domen ili jos nesto ?
Hvala unapred!

Nov sam u prici web programiranja pa otuda ovakvo pitanje. Dobio sam ponudu da uradim neki poslic pa me zanima koliko je to posla i da li ja to mogu da uradim. Naime,trebam ceo web sajt da prebacim sa jednog domena na drugi sa malim izmenama. Da li je to standardno,preuzeti sve sa FTP-a i prebaciti na drugi domen ili jos nesto ?
Hvala unapred!

Pa kako mislis da uradis ako ne znas kako se radi? :smash:

Kontam da u najmanju ruku moraju da se isprave interni linkovi... :type:

Pa imam sve fajlove skinute sa FTP-a i trebam da ih prebacim na drugi host. Tu sigurno ima nekih zackoljica 🙂

Sve ti zavisi od web sajta i tehnike kojom je radjen. Ako je samo HTML mozes samo da kopiras. Ako je vezan na neku bazu, moras da exportujes bazu pa da je uvezes na novom host-u.... opet ako je neki CMS jos vece cimanje. Naravno linkove moras da sredis......

Nazad
Vrh Dno