hvala ti Gorth na odgovoru,iskreno nemam pojma kad je proizveden a ni kad sam ga kupio,ima nekih 3-4god
puf,ja mislio nesto ga koci,kad ono on je taj koji zeza,da barem ima read 120MB/s druagcije bi bilo![]()
hvala ti Gorth na odgovoru,iskreno nemam pojma kad je proizveden a ni kad sam ga kupio,ima nekih 3-4god
puf,ja mislio nesto ga koci,kad ono on je taj koji zeza,da barem ima read 120MB/s druagcije bi bilo![]()
120MB/s read... pa ovi novijih generacija bacaju toliko, sta bre ti ocekujes od tog - sad vec i - dinosaurusa?![]()
Pa da baca 120 MB/s, sta ti nije jasno? :d
Moras da mu ubijes tu particiju... vidis da ti upravo to prijavljuje, i nece da radi dok hard ima neku particiju aktivnu.
U Disk Management, pa brisi.
jel ovaj hard gotov? imam na njemu 9 sezona x-filesa![]()
2 vexa:
'Oce Black da zaore, nije to nista cudno... zato se i zove "Black" i radi na 7200 obrtaja, te predstavlja performance seriju WD-a![]()
Pa u kojim sam slovima to pogresio - napisao sam da Black 'oce da zaore, nije mu to strano. 7200 obrtaja, performanse... mora da zakrci ponekadNisam te bas najbolje skontao Oce Black da zaore ili pak si pogrijesio u nekim slovima![]()
Pa zato sto je performance serija, rekoh ti vec... brzina je primarna kod Black diskova - bolje vreme pristupa, veci transfer. Sve je to bolje nego na Green seriji.Ah onda se pitam zasto je ova verzija dosta cjenjenija i ima vecu garanciju od green verzije...
Ne bih znao, kod mene su svi diskovi (WD-ovi, Samsunzi) radili isto i na XP-u i na 7-ici.Jos nesto, nekako mi se cini da mi na dobroj masini radi nekako sporo sistem, pa me i to zbunjuje il pak novije masine nisu bas dobre na OS tipa XP, vec bolje rade na visti i 7, a uz sve to nova mi je ploca Asus P8Z68-V/GEN3 pa ne znam kako je ona prosla na testovima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari