Šta je novo?

Motorola RAZR XT910

hsv.stoned

Audio Guru
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poena
2,095
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
GPU
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Storage
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Zvuk
FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
PSU
Cooler Master G550M
Kućište
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
Monitor
GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
Miš & tastatura
Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Mobilni telefon
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Videh da ovaj telefon nema svoju temu..a bas ima sta da pokaze :smoke: :D

Specifikacija je brutalna.. i jos 4,3'' super amoled displej ,)

http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910-4273.php

Dizajn je odlican, telefon je od metala i deluje jako kvalitetno. Valjda ce i nasi operateri nabaviti ovaj model.
Motorola je odradila odlican posao, vrhunski harver su spakovali u kuciste od metala sto je u Android svetu retkost.
Definitivno bih uzeo ovaj telefon uz neki pp paket. Samo sam malo ''gadljiv'' na Motorola UI ali.. To je proslost izgleda.

[YOUTUBE]3OD_ZxYYJgo&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qrh_pyRuN6g&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]RAG25gS_VZg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Rekoše ovi na verge-u da se pentile raspored na ovoj veličini baš jasno vidi. Kažu da mu je ekran najveća mana, pored blura.

Lepo zaokružen telefon. Svakako će biti u mojoj listi za razmatranje prilikom sledeće kupovine. Nadam se da će biti dostupan kod nas, mada slabo viđamo Motorola telefone, na žalost.

Motorola RAZR XT910 već dostupan u Srbiji ...

Lepo zaokružen telefon. Svakako će biti u mojoj listi za razmatranje prilikom sledeće kupovine. Nadam se da će biti dostupan kod nas, mada slabo viđamo Motorola telefone, na žalost.

:-devil-: Lazo ako imaš 586 evrića telefon je već dostupan u Srbiji ....... ma telefon je stvarno bruka koliko je dobar .... :angel:

Prilozi

• Motorola RAZR XT910 cena.png
    Motorola RAZR XT910 cena.png
    85.1 KB · Pregleda: 318
Telefon je dostupan u Telenoru i razmišljam da ga kupim za dvadeset dana. Jedino zbog čega se kolebam je tekst na GSM Areni, u kojem mu zameraju zbog izraženog stereo crosstalka. Šta to tačno znači? Mnogo vremena provodim slušajući MP3 na telefonu, pa mi je veoma bitno da to bude kako treba.

Telefon je dostupan u Telenoru i razmišljam da ga kupim za dvadeset dana. Jedino zbog čega se kolebam je tekst na GSM Areni, u kojem mu zameraju zbog izraženog stereo crosstalka. Šta to tačno znači? Mnogo vremena provodim slušajući MP3 na telefonu, pa mi je veoma bitno da to bude kako treba.

odakle ti to da ga ima u telenoru? ^^

i taj model i jos par drugih :)

ako je ovo motorola spyder,onda ga ima u uscu u radnji,tj.ispre usca:) cene su neke brutalne

Cena je nešto malo viša od Galaxy S 2, za jedno dve hiljade. Zna li neko šta mu dođe taj stereo crosstalk i da li će mi smetati prilikom slušanja muzike?

odakle ti to da ga ima u telenoru? ^^

O bre, pa zar ti ne citas mailove od pre par dana kada sam ti rekao sta ce biti u promo radnji ispred usca, imas sada i na Telenor sajtu listu telefona....

Cene novih modela u telenoru je smišljala osoba koja svakodnevno pije antifriz.:zgran::zgran::zgran: Uskoro će cene telefona preko ugovora biti skuplje nego sim free da uzmeš.

Poslednja izmena:
Antifriz konzumiraju u menadzmentu sva 3 operatera :d

Ma ja mislio ne može skuplje od vipa (jer su im telefoni stvarno bili preskupi), ovi su *** skuplji svugde između 5000-7000 dinara. I onda se neko čudi što se kupuju na crno i iz "inozemstva". Ako dobiju iPhone pored njihovog dranja dok daju apple-u deo kolača ima da košta 3000 eura na 3500 mesečni ugovor.

Poslednja izmena:
Jeste uzas, meni cale u februaru treba da obnovi ugovor sa vipom i ja ne vidim koji bolji telefon moze da uzme za 50-ak jura. naravno ne ocekujem premium android, ne treba to njemu, ali opet je izbor uzas.
A i ja za 12 meseci u telenoru.. androidi su preskupi, prelaze debelo moj budzet tj meni je nebulozno da platim 400e fon uz ugovor od 1750din na 24 meseca.. Jedino opet neki Bada telefon, Wave je npr bio meni odlicnih 17k uz moj pp 1Gb paket.

Poslednja izmena:
Pa, mislim da je Galaxy S Plus prilično pristupačan. Čini mi se da uz Prenesi i surfuj 500 izađe oko 250 eura.

Da, da to je poprilicno pristupacno, nema veze sto su novi na oglasima 250e.

I je l' planira neko da ga uzme (kada se unormali cena)? Je l' ga cackao neko u Telenoru da podeli utiske?

Jesam ja jedini koji ne vidi da t'nor ima uopste u ponudi ovaj model? :d

Imas ga tamo u onom spisku 100 telefona. I iz nekog razloga su ga krstili kao Spyder :zgran:.

U Evropi se zove spyder. Ne mogu i 'vamo da ga zovu droid, a razr ne može samo, pošto su imali model tog imena već.

Bio sam danas da ga uzmem, ali još nisu dobili primerke za prodaju. Stigao im je Atrix, a Spyder za dvadesetak dana.

Možda i jesu, ali ovako imaš mogućnost da uzmeš telefon na rate, imaš dve godine garancije i ne brineš se da li će te neko *****ati. Meni je to fair trade.

Ne znam kako mi je ovaj deo testa promakao ali ovo je veliki bedak.. bar meni.. poprilicno eliminise ovaj model kao moj sledeci telefon.
Audio kvalitet nije bas sjajan, a ja telefon cesto koristim kao mp3, flac itd plejer..

We were left really puzzled by the Motorola RAZR XT910 performance in our audio quality test. Until the very last reading it was a strong contender for turning out the best musicphone ever. And then came the headphones-on stereo crosstalk.

The RAZR XT910 did extremely well in the active external amplifier part of the test. One of the loudest smartphones we have seen, the RAZR also got class-leading scores all over the place and perfect frequency response. Update 06 Dec: We were able to obtain another RAZR unit and it turned out that the strange results in the second part of our test we saw were indeed due to some unit specific issues. We've updated the text below, the results table and the frequency response graph, accordingly.

So, with headphones attached to it, the RAZR isn't quite as impressive as in the first part of the test, but it still remains a competent performer. Stereo crosstalk and intermodulation distortion took the biggest hit, while volume levels went from great to good. Frequency response also worsened a bit, but still remained pleasing.

Kvalitet reprodukcije sa slusalicama nije bas sjajan.. stvarno steta, telefon od metala sa 4,3'' super amoledom, dual core itd.. ali ko ne slusa mnogo muziku ili nije freak kao ja ovo i nece biti mana.

gsmarena_a002.png

Nazad
Vrh Dno