Šta je novo?

Battlefield 3

trebali bi spotting vise da nagrade recimo za vojnike 30 vozila 50 vidim da niko ne je$e 2% da pritisne Q kad vidi nesto...

Ja vec pizdim zbog tog "Q",zato sto ja to toliko koristim da mnogo puta mi se desi da ne dobijem kill,nego samo "ucesce" u kilu zato sto sam sebe zeznuo na taj nacin.Umasto da ga ja sam ubijem,ja ga prvo spotujem i naravno neko uvek to vidi i ucestvuje u mom kilu!Fuck!

Ja Q držim pre svega zbog sebe, ako ne ubijem prvim rafalom da mogu lakše da ga ispratim.
Inače ono što me redovno izbezumi je kada parkiram džip na neku stratešku lokaciju prebacim se na gunner mesto i samo sejem smrt a onda ti se spawnuje lik iz squada i naravno krene da ga vozi na neku čistinu na radost protivničkih inžinjera. Ili naleti na minu ili što me najviše iritira zakuca se u banderu ili zgradu 10 metara dalje i zapali.

pa kad vecina igra za statistiku a ne zarad tima i pobede....

Ja Q držim pre svega zbog sebe, ako ne ubijem prvim rafalom da mogu lakše da ga ispratim.
Inače ono što me redovno izbezumi je kada parkiram džip na neku stratešku lokaciju prebacim se na gunner mesto i samo sejem smrt a onda ti se spawnuje lik iz squada i naravno krene da ga vozi na neku čistinu na radost protivničkih inžinjera. Ili naleti na minu ili što me najviše iritira zakuca se u banderu ili zgradu 10 metara dalje i zapali.

Ali dzip je namenjen osvajanju zastavica a ne da blejis u jednom mestu non stop :) To sto ga neki id*iot uzme da vozi je druga prica..

Pozdrav ljudi,

da li neko ima problem sa igrom da zamrzne ceo komp ? Navodno kazu da je problem sa realtek zvucnom, ali meni je do pre 2 dana radilo i bf3 i pre toga preko godinu dana bfbc2. Pre 2 dana je poceo da se zamrzava komp posle 4-5 minuta igranja multiplayer bf3.
Ako neko ima isti problem i zna resenje, molim da mi posalje pm ili vec ovde da okaci da svi drugi imaju.

Ja sam trazio i nasao da je nesto vezano za punkbuster i realtek, ali meni je do pre 2 dana sve radilo super, a nikakav hardware ili driveri nisu promenjeni. Uradio sma update samo punkbustera posto nisam mogao da udjem ni na jedan server, prijavljivalo je "you have been kicked" pa sam uradio update pb-a i proradilo je to ,ali se pojavio ovaj problem.

Ali dzip je namenjen osvajanju zastavica a ne da blejis u jednom mestu non stop :) To sto ga neki id*iot uzme da vozi je druga prica..

Gde ćeš na damavandu, grand bazaru ili Tehranu da se probiješ džipom sa dva inžinjera po kvadratnom metru koji te čekaju? O hamerima i vodnicima na pričam, ne o bugijima na velikim mapama.

Ne razumem , sto vam toliko smeta ta lampa i laser? Kad to vidite bar znate gde treba da pucate, u 90% sam ubijao te koje su mi nabijali lampu u oci.
Mene nervira onaj IRNV,meni je to klasican cheat, koja je poenta da su ono cudo stavili u igru, i to da radi u sred bela dana, bez ikakvog limita ,ko da igramo AVP.
i nervira me splash od RPG-a, kakav skill vam treba sa tim,kad ubija sve u prostoriji od 18 kubnih metara,a pri tome da niste nikog ni pogodili.

Mapa je katastrofa uradjena,totalno je nepregledna,i stalno mora ponovo da se namesta kad umres(npr. igram sa velikom mapom i jednom odzumirano).
bilo bi super kad bi mogli da oznacavamo na mapi kao u strategijama,bar jednoj klasi to da dozvole.

istina irnv preko dana je pomalo *****an, ali ima on i losu stranu, igraci koji zveraju kroz taj skop ne vide nista kad ga skinu :) Ja sam bas zbog toga odustao, a i nije mi preterano zanimljivo igrati sa njim.

Samo mi nije jasno kako je ovaj nas candyman-srb- pao na ovakvo trolovanje, on bi trebalo da dobro igra, kako nije cuo da ovaj vozi a nema friendly dzipa na mapi oko njega. Izgleda da snajperi padaju u trans kad legnu na kamen, ne interesuje ih nista blize od 500m.

Poslednja izmena:
kako ti nije jasno? pa on je bot !? tacnije on je u bc2 "nervirao" sve sa kojima i protiv kojih je igrao zbog nacina na koji igra.. prosto on ne igra dobro...

Poslednja izmena:
Omfg, candyman!! WTF !

lol priceless!!! mogao jaja da isprži tu iznad njega i tek kada zamiriše da se pomeri i da aktivira claymore :D

oduševio se.

istina irnv preko dana je pomalo *****an, ali ima on i losu stranu, igraci koji zveraju kroz taj skop ne vide nista kad ga skinu :) Ja sam bas zbog toga odustao, a i nije mi preterano zanimljivo igrati sa njim.

Ako sam dobro primetio IRNV nisan se ljulja kao na snajpu i mora da se smiruje sa SHIFT.

Samo mi nije jasno kako je ovaj nas candyman-srb- pao na ovakvo trolovanje, on bi trebalo da dobro igra, kako nije cuo da ovaj vozi a nema friendly dzipa na mapi oko njega. Izgleda da snajperi padaju u trans kad legnu na kamen, ne interesuje ih nista blize od 500m.

Snajperisti koji se gusteraju po stenama i pucaju iz svoje baze na protivnicku su savrseno zasluzili noz. Zavrsi on verovatno kao prvi jer 10 hedova na tu distancu donosi skoro 10k poena ali slaba je pomoc timu ta njegova efikasnost. Malo prakse je potrebno dok se zapamti koji je podeok na nisanu dobitni i to je to.

Ako sam dobro primetio IRNV nisan se ljulja kao na snajpu i mora da se smiruje sa SHIFT.

ma daj , sta se ljulja, jos ima i tacku kao nisan, mogli su da stave da odma ubijas i kunes sve koje pogledas kroz njega.

Minobacas je extra stvar, mnogo mi se svidja(nisam ga nikad koristio),ali mora da se redukuje, nema municiju i mnogo brzo puca, domet 240m na Rush mapama je previse.

Da li vam se desavalo da stojite nekom iza ledja i da noz nece da radi,nista se ne desava onda samo izvuce noz i drzi ga u ruci, a bukvalno sam iza njega, dok on gleda u nebo sa strelom.

Ozivljavanje nece da radi kako treba, moram po 3x da opalim strujom da se ozivi,xxx puta sam zakiguo zbog toga.

I desilo mise 4x(od toga 3x teamkill) da su me ubili dok je bila animacija kako okrecem protivnika i zabadam noz, i ne dobijem kill za to

Poslednja izmena:
Kao i spotovanje i sve ostalo :) ili odigras mapu a ne pojavi ti se u battlelogu, ili izgubis 2 puta istu partiju haha a bre bugova na izvoz :D

Imam jedno pitanje, posto posedujem najobicniji mis od 1k dindzi xD 800dpi mislim, bez dodatnih tastera, znaci obicnu misonju :p
da li postoji neki program sa kojim bih mogao nekako u igri da smanjim dpi (valjda kad je manji izgleda kao da imam veci sens) jer stvarno mi je potreban kad letim, tj kad pokusavam da pobegnem avionu koji me juri jer ne volim da vozil avion na kb samo.

Trazio, nasao negde pise da je to sens za vozila pojedinacno, stavljao 1 i 150 i nista nisam primetio, dok drugi kazu stavi 0 jer je to kao negativna asceleracija sto li vec, mada kad sam stavio 0 nekako bolje prolazim sa istima.
Zato rekoh da nema neki program gde mogu odredim shortcut i menjam na primer 400dpi i 800dpi kad sam van vozila na primer :( mada jos ne nadjoh nista :(

ma daj , sta se ljulja, jos ima i tacku kao nisan, mogli su da stave da odma ubijas i kunes sve koje pogledas kroz njega.

Minobacas je extra stvar, mnogo mi se svidja(nisam ga nikad koristio),ali mora da se redukuje, nema municiju i mnogo brzo puca, domet 240m na Rush mapama je previse.

Da li vam se desavalo da stojite nekom iza ledja i da noz nece da radi,nista se ne desava onda samo izvuce noz i drzi ga u ruci, a bukvalno sam iza njega, dok on gleda u nebo sa strelom.

Ozivljavanje nece da radi kako treba, moram po 3x da opalim strujom da se ozivi,xxx puta sam zakiguo zbog toga.

I desilo mise 4x(od toga 3x teamkill) da su me ubili dok je bila animacija kako okrecem protivnika i zabadam noz, i ne dobijem kill za to

meni pricas :D
znaci dolazim mu sa ledja on cuci i puca i da ga zakoljem,nece. i ja tu skacem oko njega da ga koljem,kad provali gde sam ja,odmah me ubije.
bas mi se juce desilo

Nego mrzi me da citam 200 strana , sta ako izbaci nesto "Kernel32.dll" da fali i nece da uopste pokrene igru?

Vrh Dno