Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Igram iz prvog lica tako da pojma nemam :(

Obožavam da bacam sparks u Raiden stilu :D ekstra je!

Drugari odradio sam nekih par questova za neku boginju koja ima svoju statu, i dobio sam neku macinu "Dawnbracker"...ovo mi je najjaci mac za sad koji sam nasao.

Kako si trenirao destruction? Ja igram vec dosta i to iskljucivo magijama + sam placao casove (grdne pare dadoh) pa imam oko 57,58 na dest.

... mozes da izgrindas('bem ti takav *****ni sistem:mad:)... Dizes atronacha(budzi se conjuration), gadjas ga ledom ili strujom(destruction) i drzis magijski stit(restoration)... tako mogu da se izgrindaju te 3 vestine... Treba celicna disciplina da se ne exploatisu ovakve rupetine.

Da li je moguće namestiti oružja/magije na hotkey, ili jedino ona lista na Q pomaže?

U oblivionu je moglo da se namesti ja mislim od 1 do 8 hotkey-evi za oružja, štitove i magije. Nisam primetio da može i ovde. Ide mi na živac kada hoću brzo da promenim kombinaciju koju koristim trenutno. Hebene igre za hebene konzole.

I da, mali offtopic, naježim se kada vidim ovakve igre na konzolama. Za konzole su sportske igre i pucačine i ti fazoni, a ne strategije i RPG igre WTF :S

Izvinjavam se na hejtu :)

Pa namestas preko Q. Pritisnes prvo Q onda oruzju koje hoces dodelis broj. Glupo reseno umesto odmah iz menija da se uradi, ali barem radi.

Ja sam lvl 34 a jos nisam poceo main quest da radim, jos jedno 30% mape mi ostalo da istrazim :p

... mozes da izgrindas('bem ti takav *****ni sistem:mad:)... Dizes atronacha(budzi se conjuration), gadjas ga ledom ili strujom(destruction) i drzis magijski stit(restoration)... tako mogu da se izgrindaju te 3 vestine... Treba celicna disciplina da se ne exploatisu ovakve rupetine.

Nije mi palo na pamet da bijem svog atronacha :) Tacnije i ako jeste nekako mi je logicno bilo da tada ne racuna trening skila... :/
A sto se tice conjurationa znaci trenira se iskljucivo stvaranjem atronaha (tj cega god) a ne kada sam atronah pravi dmg? (isto i za bound weapon, znaci dovoljno je da ga prizivam, ne moram da tucem njime da bih dizao skill?) Ako je tako to je stvarno glup exploit :/

Igrao sam oblivion al se ne secam bas za ove stvari. Znam da sam tamo mogao da exploitujem armour tako sto me tuku pacovi :) ili da se sunjam pored coveka koji spava i da tako napucam sneak. Bezze... :wall:

Sto se tice precica za magije/oruzja barem je lakse da se stavljaju magije u obe ruke. Dvoklik na prethodno predefinisani broj za magiju, dok recimo ako pokusavas iz "Q menija" nekada nece (ako imas upasan mac recimo).

Ma u Oblivionu si mogao da recimo napraviš destruction spell koji radi 1dmg na self. i onda non stop, šta god da radiš, samo bacaš tu magiju i grinduješ. Ista priča za većinu magija.
Sneak i armor - već si spomenuo. Ako već tako neko želi da radi, onda je bolje da u konzolu upiše "daj mi taj i taj skill" i gotovo. Zašto bi gubio nepotrebno vreme na grind?

Ja igram regularno. I koliko sam pročitao ovde za smitting i ench, da su bolesno OP, potpuno ignorišem te dve grane. Namerno. Znam da, ako postanem über jak, da ću bataliti igru vrlo brzo. To nije cilj, zar ne? :p

^^...bilo je toga i u oblivionu, cak i jos tupavije, tamo si mogao da napravis samo jedan spell i onda da sve to budzis na sebi...
Mislim da ovde atronach mora da krene u borbu i tek onda raste skill... ali kad ga udaras munjama posle 2-3 udarca krece u borbu, tako da se budzi i destruction i conjuration.

Poslednja izmena:
Jeste, da sada se sećam i toga. Mogao si u jedan tupavi spell da ukombinuješ sve škole magije, i onda grind...

Ma bolje odmah u konzolu i gotovo.

... to za konzolu moras da procitas negde, ali ove rupe u sistemu mozes sam da provalis igrajuci, tako da to po meni nije isto... sistem lvl-ovanja je los u ovim igrama, IMO..

Poslednja izmena:
Jasno... Nemam nameru da kvarim dozivljaj :)
Btw mozda je ench OP ali ja za sada nisam primetio jer jos uvek ne mogu da enchantujem neke uber statove,iako imam oko 50 na skill. Doduse nemam puno perkiva istrazenih.
Nego konacno se zavrsi radno vreme da mogu da nastavim sa igranjem :)

ja grindujem destr. ali ne na kvarno , tako da sam posteno dosao do mastera

hahah ironija upravo sam platio onom khaitiu da me nauci lockpicking platio svih 5 lekcija , ubio coveka i povratio svoj gold

Mnoooogo je velika igra imam aktivno 15ak questova, taman s resim 3-4 i nabacim jso 5-6...

Ja im vise ni ne znam broj...
Onih misch q imam pun djavo ali ih ni ne resavam nesto...
Jel su to u stvari random generated? Takozvani infinite :-D

Poslednja izmena:
Izgleda da sam naisao na bug u main kvestu i ne mogu dalje.
U Riftenu kad trebam da nadjem matorog ludaka u kanalizaciji, nasao sam ga ali kad pricam s njim dijalog se prekida i sta god da izaberem od ponudjenih odgovora on uvek ostaje zakljucan u sobi.
Sta mi je ciniti ?

Secam se u oblivionu kad napravim neki spell za podizanje destruction,restoration,alteration,conjure itd... I onda od olovki i knjiga napravim polugu koja drzi dugme dok sam ja jedem. :)

igra je prevelika evo ja vec 5 dana radim word pf power questove ( monasi te upucuju da trazis shout-e i usput na svakoj srugoj misiji rokens zmaja) cini mi se da je ti mozda drugi po duzini quest u igrici

Ja obavljam Bleack Falls Barow kvest i vec igram 2 sata i jos nije gotovo!Pecina je ogromna!

b5e98e99e26b4f3129e60769a4e8a91d.jpg

:D

Jel zna neko kako funkcionise "minning" itd.

Ako si mi rek'o. Jos kad bi rek'o gde da nadjem zlatnu zicu...

moras imati u inventaru *****xe oli ti po naski kramp, pa kad naletis na neku rudu samo pritisnes E i on krene da kopa.

Tako je, a posle tu istu rudu topis u poluge u smelteru. Imas u kovacnici kod one zenske (whiterun grad valjda bese)

Smem li da prodam sve knjige? Čuvam gluposti po inventaru jer se cimam da mi neće zatrebati za neki quest... :|

Izgleda da sam naisao na bug u main kvestu i ne mogu dalje.
U Riftenu kad trebam da nadjem matorog ludaka u kanalizaciji, nasao sam ga ali kad pricam s njim dijalog se prekida i sta god da izaberem od ponudjenih odgovora on uvek ostaje zakljucan u sobi.
Sta mi je ciniti ?
Jedva zavrsih kvest, baguje na vise mesta muka ziva. Veliki propust da i posle patcha main kvest baguje.
Inace sam lvl 35 imam milion kvestova a u 3 grada nikad nisam ni otisao :)

Nazad
Vrh Dno