MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Benq Zowie XL2540K
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ozbiljno se nosi mišlju da otvorim igraonicu.
Imam određene prednosti, konkurencija je slaba, dobre nabavne cene opreme, itd.
Uglavnom, zanimaju me neke informacije pre svega ljudi koji već rade sa tim, pa onda svih ostalih.
1. Legalnost igara? Koliko mi rekoše neki, niko živ nema sve originale.
2. legalnost wina? Vredi li mi šta, ako su igre pirati, ako neko upadne već od inspekcije?
3. Konfiguracije mašina - na šta da obratim pažnju? Pucam na I3 konfe, GB ploče, 4GB rama, grafiku u rangu 6670 (ili da idem na neku nvidiju?). Znam da mi je bitno dobro napajanje, ali to je već 300e plus, a svejedno imam 2 godine garancije na sve komponente kompa...
4. Šta se trenutno najviše pika po igraonicama?
5. Ako ima ovde vlasnika nekih igraonica, voljnih da mi preko skajpa ili gtalka pomogu detaljnije, neka me isti cimne na PP, biću zahvalan i nekad negde se odužiti.
6. Slobodno mi recite šta god mislite da treba da znam oko toga, da je bitno, da nisam spomenuo...
Imam određene prednosti, konkurencija je slaba, dobre nabavne cene opreme, itd.
Uglavnom, zanimaju me neke informacije pre svega ljudi koji već rade sa tim, pa onda svih ostalih.
1. Legalnost igara? Koliko mi rekoše neki, niko živ nema sve originale.
2. legalnost wina? Vredi li mi šta, ako su igre pirati, ako neko upadne već od inspekcije?
3. Konfiguracije mašina - na šta da obratim pažnju? Pucam na I3 konfe, GB ploče, 4GB rama, grafiku u rangu 6670 (ili da idem na neku nvidiju?). Znam da mi je bitno dobro napajanje, ali to je već 300e plus, a svejedno imam 2 godine garancije na sve komponente kompa...
4. Šta se trenutno najviše pika po igraonicama?
5. Ako ima ovde vlasnika nekih igraonica, voljnih da mi preko skajpa ili gtalka pomogu detaljnije, neka me isti cimne na PP, biću zahvalan i nekad negde se odužiti.
6. Slobodno mi recite šta god mislite da treba da znam oko toga, da je bitno, da nisam spomenuo...