Šta je novo?

Battlefield 3

Hvala :)

au covece al je ovaj support op

suvise su agilni, pokretni i precizni, plus sto mogu da jurisaju sa rafalom od 200 metaka u masu... malo bzvz, i onda dobiju mortar i cao zdravo

Hvala za preporuke karata ..

Poslednja izmena:
konkvest mod,mapa metro.
dobro za dobijanje poena i za rokanje dusu dalo :D

konkvest mod,mapa metro.
dobro za dobijanje poena i za rokanje dusu dalo :D

Za rokanje je tu i tamo, jer je lose odradjena mapa za konkvest, uglavnom se ne moze probiti gore, i tu se cela radnja mape odvija.
Ponekad Rusi probiju Amere do pocetka vagona, a ponekad Ameri stisnu Ruse kod njih u bazi...

Sto se poena tice, ja mislim da vise od 6k ne moze da se uzme na toj mapi, i to samo ako neka strana probije do kraja i zauzme sve polozaje (zastavice), govorim za prvog u skoru.

Za rokanje je tu i tamo, jer je lose odradjena mapa za konkvest, uglavnom se ne moze probiti gore, i tu se cela radnja mape odvija.
Ponekad Rusi probiju Amere do pocetka vagona, a ponekad Ameri stisnu Ruse kod njih u bazi...

Sto se poena tice, ja mislim da vise od 6k ne moze da se uzme na toj mapi, i to samo ako neka strana probije do kraja i zauzme sve polozaje (zastavice), govorim za prvog u skoru.

u pravu si da je tu amerikancima mnogo bolje. ja sam uspeo kao rus da se probijem do prve americke zastave koju uzimaju na pocetku partije. drzali smo se neko vreme tu,ali kad krenu svi na tebe...
6k je mnogo poena,ne zalim se kad ih dobijem :D

moze, vise, ja sam tu uzeo ~7k, cisto..... jer sam igrao sa bas jakom ekipom, a i mene je prosr**o, inace dok sam bio inzinjer, uzimao sam ~2k cisto, a sad sa support-om uzmem bar 3k..... plus one gluposti.... ali to je minimum.... inace nisam neki igrac, ali volim mnogo da igram, kada bih imao stalnu ekipu, plus razgovor.... ihaaa kako bi to bilo bolje....

@Kikibgd
To ti treba da znas,ja takav key nebi uzimamo i dzabe da mi daju.

u pravu si da je tu amerikancima mnogo bolje. ja sam uspeo kao rus da se probijem do prve americke zastave koju uzimaju na pocetku partije. drzali smo se neko vreme tu,ali kad krenu svi na tebe...
6k je mnogo poena,ne zalim se kad ih dobijem :D

Ameri gube u 8 od 10 partija, Rusi su gore i brže stižu do B, a kad jednom uspostave kontrolu gore i krene nade i rpg whoring retko se dešava da ameri bilo šta urade. Mapa je apsolutno neadekvantna za conquest. Nju koristim za otključavanje optike na novim oružjima jer praktično nišanjenje nije ni potrebno.

Inače igram 90%vremena kao inžinjer i poeni su mi sekundarna stvar. Apsolutno nikakvi poeni nisu zamena za osećaj koji me preplavi kada vidim kako tenk explodira od udara moje rakete ili poskoči od moje mine :D Stare navike iz BF2 i tamo sam najviše vremena proveo kao AT, po poenima najneisplativija klasa ali ***. volem tako.

Inače igram 90%vremena kao inžinjer i poeni su mi sekundarna stvar. Apsolutno nikakvi poeni nisu zamena za osećaj koji me preplavi kada vidim kako tenk explodira od udara moje rakete ili poskoči od moje mine :D Stare navike iz BF2 i tamo sam najviše vremena proveo kao AT, po poenima najneisplativija klasa ali ***. volem tako.

+1

evo i ja da se upisem u listu banovanih, ljudi protrcavaju pored mene nece da me pucaju, pa kad vi necete moram ja vas hahaah :D igrao u skvodu sa nekim likovima iz SJC-a, ono je bilo silovanje uzivo, sta znaci kad imas dobru ekipu, svaka cast momcima :)

Poslednja izmena:
Zna li neko gde mogu da porucim ovaj novi DLC (pre-order) a da moze da se plati sa MB -.-

Meni je mnogo zabavnije kad kao support uspem da dotrcim do tenka, postavim 3 komada C4, malo se udaljim i sve raznesem :d (kad prigusti okinem ranije, boje da se samoubijem nego tenk da prezivi :p )
A o masinkama koje support ima da ni ne govorimo :)

Inace mi je javelin nekako slab, em imam samo 2 municije za njega, ne moze ni tenk razneti sam (iz dva pogotka)...

vise igram sa assault-om,nego sa inzinjerom.
ta dva najvise koristim.
igrao sam danas nesto malo sa support-m,igracu i kasnije :D

ludim........... nemam ram, ne mogu da igram...... uh.... a igra mi se..... moguce je da cu da odustanem od kupovine ipod-a, zarad 8gb rama.... i neke tastature..... zbog ove igrice sam jednu vec polomio.....

ludim........... nemam ram, ne mogu da igram...... uh.... a igra mi se..... moguce je da cu da odustanem od kupovine ipod-a, zarad 8gb rama.... i neke tastature..... zbog ove igrice sam jednu vec polomio.....

Mislim da bi trebalo malo da odmoriš od igre ;)

sta da odmori, pa nije se ni naigrao ko covek :D

igrao sam jako malo bre..... a ne igram je vec 3 dana, a prosle nedelje nisam igrao isto 3 dana..... tek ulazim u fazon i sad me zeza..... djubre.......

Sta ja da kazem. Cekam svoju posilju sa zavvi.com od 24.10. I jos uvek joj nema ni traga ni glasa. A igra se i meni BF3. Kada kazem da ubijam vreme uceci, onda znas koliko mi je tesko :D

oni su te definitivno opljackali...... smaraj ih kako ti nije stiglo, da hoces pare i igricu.... au..... ne verujem....

Vrh Dno