Ako je deodex onda možeš, ako nije onda ne.
Evo izbaciše i za odexed, stvarno extra stvar
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1323975
Ako je deodex onda možeš, ako nije onda ne.
Mts uopšte ima mobilni internet? Ja to čudo kada god sam probao radilo je kao da nije radilo.
Zašto mi KIES ne nudi update za JP7/JPP/JP3 (DBT)?
Mts uopšte ima mobilni internet? Ja to čudo kada god sam probao radilo je kao da nije radilo.
Radi u bg oko 1800-1900 down i oko 1300 upl. Skoro svuda u bg
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
U Beogradu meni radi odlično.
jel zna neko gde da kupim original slusalice (stare izgubio) za sgs ?
Ne znam kako vama izgleda ali ovaj novi galnet miui 1.11.2 uopste nije losa stvar. Dosta je truda ovde ulozeno i zasluzuje paznju. Ubacili su mu 4.0 framework sto jos nisam siguran sta donosi ali mirise na neka ICS poboljsanja.
FM radio radi na CM7, a ako još ne radi na MIUI postoji spirit radio aplikacija sa kojom sigurno radi.
Imam sledeći problem: kada povežen SGS na PC (Win7 32bit), sa ukljucenim USB debugging, PC uredno prijavi novi uređaj nakon čega mogu da pristupim karticama. Dešava se, da mi se telefon "odkači" pa ponovo "nakači" na računar sam od sebe. I tako na 5/10 sekundi, ili ako počnem nešto da prebacujem, on završi prebacivanje i onda opet pobrljavi. Nemam Kies ni Samsungov PC Studio instaliran.
Hoću da felšujem ovog novog Darkija preko Odina, pa se bojim da mi se usred instalacije ne desi ovo čime bi verovatno telefon bio gotov.
Zasto bi koristio Kies pored Odina? Kies je poznat po tome sto jednostavno ne funkcionise kako je zamisljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari