Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Kratko pitanjce.

Imam Simplicity 1.5.1
Treba da prosledim dalje telefon, i hoce covek "fabricki" ROM preko Kiesa zbog eventualne garancije.
Kada prikacim tel, naravno Kies ne prepoznaje da ima ista novije jer je ovo 2.3.5 i ne nudi mi nikakav update...

Dakle, kako da stavim poslednji oficijelni ROM sa Kiesa ...?

:wave:

Flešuj neki stari stock rom, recimo JM9 (Eclair) - mislim da su sa njim prodavani kod nas. Eventualno ako KIES ponudi nešto potom - nadogradi.

Flešni mu neki stariji stock ROM, recimo Froyo 2.2, podesi product code (odradi search, trenje je ovde napisao kako se to radi), na VIP ili Telenor. Onda prikači fon na Kies i ponuduće ti update na najnoviji ROM za VIP/Telenor.

Pošto imaš GB, treba ti ROM sa bootloaderom za Froyo!!

Poslednja izmena:
*cough JVU

Pozdrav, imam jedno off topic pitanje, planiram da predjem sa Telenora na MTS iako sam zadovoljan Telenorom ima HSDPA skoro svuda ali je MTS mnogo povoljniji... I primetio sam da ovde ima dosta ljudi na MTS-u pa da pitam kako ste zadovoljni i kakva je pokrivenost brzim internetom (3G - HSDPA) jer mi je par ljudi reklo da je prilicno losa i da im je net spor?

Mts uopšte ima mobilni internet? Ja to čudo kada god sam probao radilo je kao da nije radilo.

Radi u bg oko 1800-1900 down i oko 1300 upl. Skoro svuda u bg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Zašto mi KIES ne nudi update za JP7/JPP/JP3 (DBT)?

Svi veci gradovi imaju iste predajnike, tako da ce i u NS raditi isto kao u BG-u, KG ili NIS-u, a i dosta drugih manjih gradova.

Ne znam kako vama izgleda ali ovaj novi galnet miui 1.11.2 uopste nije losa stvar. Dosta je truda ovde ulozeno i zasluzuje paznju. Ubacili su mu 4.0 framework sto jos nisam siguran sta donosi ali mirise na neka ICS poboljsanja.

jel zna neko gde da kupim original slusalice (stare izgubio) za sgs ?

Ne znam kako vama izgleda ali ovaj novi galnet miui 1.11.2 uopste nije losa stvar. Dosta je truda ovde ulozeno i zasluzuje paznju. Ubacili su mu 4.0 framework sto jos nisam siguran sta donosi ali mirise na neka ICS poboljsanja.

Jel' radi FM radio? Kako radi snimanje u 720p?

Radio nisam probao jer nemam slusalice pri sebi a video radi bez onog zaglavljivanja koje postoji na CM. Bar se nije javilo u par probnih snimaka koje sam napravio.

FM radio radi na CM7, a ako još ne radi na MIUI postoji spirit radio aplikacija sa kojom sigurno radi.

Ipak stuca video :( Dakle nista novo. I vec me je smorio a naročito me iritira novi bug sa baterijom koja na 98% kaže da je puna i ne pomaže kalibracija.

Jel neko koristi GingerReal2? Utisci?

FM radio radi na CM7, a ako još ne radi na MIUI postoji spirit radio aplikacija sa kojom sigurno radi.

Hm, a problem* sa zvucnikom, jel' resen?

* kada se ukljuci radio i prebaci na zvucnik, isti crkne :(

Imam sledeći problem: kada povežen SGS na PC (Win7 32bit), sa ukljucenim USB debugging, PC uredno prijavi novi uređaj nakon čega mogu da pristupim karticama. Dešava se, da mi se telefon "odkači" pa ponovo "nakači" na računar sam od sebe. I tako na 5/10 sekundi, ili ako počnem nešto da prebacujem, on završi prebacivanje i onda opet pobrljavi. Nemam Kies ni Samsungov PC Studio instaliran.
Hoću da felšujem ovog novog Darkija preko Odina, pa se bojim da mi se usred instalacije ne desi ovo čime bi verovatno telefon bio gotov.

Uzeo sam GalaxyS nedavno, ali je blago ostecen, tj. onaj prsten srbrne boje na obodu je malo oguljen. Da li neko zna gde to moze da se kupi i da se zameni?

Imam sledeći problem: kada povežen SGS na PC (Win7 32bit), sa ukljucenim USB debugging, PC uredno prijavi novi uređaj nakon čega mogu da pristupim karticama. Dešava se, da mi se telefon "odkači" pa ponovo "nakači" na računar sam od sebe. I tako na 5/10 sekundi, ili ako počnem nešto da prebacujem, on završi prebacivanje i onda opet pobrljavi. Nemam Kies ni Samsungov PC Studio instaliran.
Hoću da felšujem ovog novog Darkija preko Odina, pa se bojim da mi se usred instalacije ne desi ovo čime bi verovatno telefon bio gotov.

ja sam ti odgovorio al je izgleda ispario post??? Instaliraj kies, ubodi na zadnji port usb pa pre odina pogasi kies procese u windowsu

Zasto bi koristio Kies pored Odina? Kies je poznat po tome sto jednostavno ne funkcionise kako je zamisljeno.

Znam da može, samo nemam vremena da jurim po XDA. Dajte ukratko šta sve treba za neki normalan zvaničan 2.3.3 ili noviji sa srpskim swype.

imas na checkfus-u mts-ov od pre par dana. tu ti je i srpski swype ali opet preko odina ide :)

Samo .tar mi treba, ništa više?

Nazad
Vrh Dno