Šta je novo?

Access -> Oracle

• Začetnik teme Začetnik teme Rossi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rossi

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
650
Kada pokusham da exportujem Access bazu u Oracle SQL Developer dobijam poruku iz attachmenta.

Ima li nekoga ko ima ideju gde je problem i kako da ga resim? Daleko mi je laksi sam export nego da pravim komplet bazu od nule...?

Hvala unapred

:wave:

Prilozi

• greska.jpg
    greska.jpg
    257.2 KB · Pregleda: 69
Ovo je greska koja nastaje u samom Access-u ova greska? hm izbegavam Access i bezim od njega skoro uvek 🙂 ali secam se da sam jednom davno to odradio posredstvom ovog alata i odradio mi je posao (na zalost on se placa, potrudi se da nekako dodjes do njega 🙂 ja sam bio nasao nekada negde, ali je to bilo davno ). Sto dalje od Access-a, sto dalje od Access-a :d

Ovo je greska koja nastaje u samom Access-u ova greska? hm izbegavam Access i bezim od njega skoro uvek 🙂 ali secam se da sam jednom davno to odradio posredstvom ovog alata i odradio mi je posao (na zalost on se placa, potrudi se da nekako dodjes do njega 🙂 ja sam bio nasao nekada negde, ali je to bilo davno ). Sto dalje od Access-a, sto dalje od Access-a :d

Baza koja treba da se "preradi" i nadogradi je u Access pa je napokon posle 10 godina prepusteno to da se odradi u normalnim alatima, shvatili su da se Access gushi shto je jelte potpuno normalno... Zato je ona tu...

Probacu da izbunarim ovaj alat, ali nisam siguran da ce to tek tako da ide, kad god sam trazio te "usko strucne" alate nisam ih nasao...

Nazad
Vrh Dno