Šta je novo?

Battlefield 3

Veći je problem kada admini ne znaju da prave razliku. Već na tri servera me banovali, sinoć sam imao 22-3 i paf ban :D

I ja sam popio ban sa jednog servera. Napravio skor 22:0 i samo odjednom laku noc :D

Zaista je smesno koliko ima hakera. Po mecu, prosecno njih 6-7 budu banovani zbog auto-aim ili neke druge gluposti... samo se pitam gde nalaze satisfakciju u varanju...?

Platis 40e za igru, da bi instalirao neke glupe hackove, i posle par dana dobio ban? Ne vidim poentu...

Nikad necu zaboraviti kako sam popio headshot dok sam vozio jet, sa druge strane mape...

Banovan i kikovan sam milion puta u BF2, a evo nastavljam tradiciju i u BF3. Navikao sam tako da se vise ne nerviram. Elem evo i meni je pocela igra ponovo da puca na promeni karte...gundj.

Platis 40e za igru, da bi instalirao neke glupe hackove, i posle par dana dobio ban? Ne vidim poentu...

To ni meni ne ulazi u glavu, daš pare i rizikuješ da ti ukinu nalog jer si *****. Ja sam mislio da oni upadnu na server sa krekovanom verzijom i glupiraju se, pa kad ih banuju oni dodju opet sa drugim nalogom i tako u krug.

To ni meni ne ulazi u glavu, daš pare i rizikuješ da ti ukinu nalog jer si *****. Ja sam mislio da oni upadnu na server sa krekovanom verzijom i glupiraju se, pa kad ih banuju oni dodju opet sa drugim nalogom i tako u krug.

40e je za njh kao za nas 400RSD, tako da im se moze da rade sta hoce i koliko hoce... :)

ne ukidaju naloga onima koji varaju, samo ih banuju sa servera na kome su igrali, on se samo nakaci na novi i udri :)

Ma treba njima zaigrati kolo po rebarcima, kakvo banovanje i ukidanje naloga :d

Nego, konačno mi danas proradio internet i konačno sam pokrenuo igru :banana:.
Sve u svemu sam zadovoljan, odlično radi na ovoj konfiguraciji. Nisam primjetio neke bitne bagove ili slično. Ponekad server zalaguje na trenutak ali ništa strašno.
Za prvi sat igranja imam skor 27/41 što nisam očekivao (nisam igrao BFBC2 uopšte, Battlefield 2 nešto malo). Sve u svemu za početak fino

ja ne mogu da verujem kako me kikuju...Imam 12:0 u metrou kao napadac,oni bum napolje...Neka mi p...se q,slepci jedni glupi...Imam punkbuster,i opet popijam kick..

Pa ne smes ti biti bolji od drugih!Inace ta mapa je jedna od glupljih koje sam igrao!Tu mozes imati dobar skor,a da se ne pomeras previse,RPG u ruke i deri,pogotovo kada se svi naguraju na jedno mesto!

sto je najgore,RPG samo 3 ubistva,sve ostalo Scar ili frag...

Odlican! :)

[YOUTUBE]hqSKAmFFuOI[/YOUTUBE]

na zalost, crk'o mi je ram...... tako da nema igranja nekoliko dana, zbog toga su se i desavali BSOD-i.... na zalost, tad je ram bio pred crkavanje..... nadam se da cu za vikend da nabavim novi.... a sad mi se bas igra....

na zalost, crk'o mi je ram...... tako da nema igranja nekoliko dana, zbog toga su se i desavali BSOD-i.... na zalost, tad je ram bio pred crkavanje..... nadam se da cu za vikend da nabavim novi.... a sad mi se bas igra....
ahaha xD il odustajes od prodaje kompa? xD

Jel to onaj Patriot Signature? :d

made in USA ?

BF3 najrealnije iskustvo ikada:

Ne znam na koje to servere igrate kad vas toliko banuju :S
Ali ja sam sinoc imao skor 19:0 sa anti-air vozilom xD masakrirao sam ih xD cak sam sa istim tenkom napravio headshoot na vise od 200m xD

Ma imao si 50:0 sa 25 headshotova.

Hahahah ubi me sad sa pitanjem, nisam mogao da spavam noćas zbog tvog skora:)

Nisam ni znao za ovu spravicu...

[YOUTUBE]NplIcbvNgpk[/YOUTUBE]

A lika ko je prico o vozilu lik izadje sa puskom ubije nas 5 ricu a mi metka ne opalimo znaci u sekundi nas pobije i skor mu na kraju 129 kilova :(

Šta se opterećujete sa debelim, ćoravim koka-kola 24/7 gamer paljevinama koji prave skripte ili kupuju cheat-ove?
To su samo retardirani asocijalni slučajevi koji žive u nekom virtuelnom svetu. Uvek ih je bilo. Opušteno i rokaj.

obrisi TM u nazivu foldera. tako je bar bilo za narodnu.

Koji sam ja id**t, mislio sam da je do verzije igre pa sam dvaput skidao :d, šta ti je neobaveštenost. Tek danas videh rešenje i stvarno radi :wall:

Nazad
Vrh Dno