Šta je novo?

Diablo 3

Ja vec 2 dana bezuspesno pokusavam da kontaktiram njihov live-chat support povodom ove smesne cene za Diablo 3, ali nikako da mi neko odgovori. Ako zaista ne bude nekih dodatnih doplata, onda je ovo vise nego odlicna cena, ma makar igra bila na kineskom :D

Nije to problem, nego je problem sto su kljucevi/kopije region-based, sto znaci da ce te dobiti US verziju.

So what? Hocu li biti osakacen za bilo koji deo sadrzaja osim sto cu morati da se konektujem na US servere?

Naravno, latency? A i valjda ljudi imaju prijatelje ovde. :) Plus ako vas interesuje real-life AH, najverovatnije necete moci koristiti posto se zbog poreza, sistema, itd. deli na regije.

Cekaj zasto tvrdite da ce biti US verzije, kad imaju i evri da se izabereu pri placanju?

Pogledao sam malo bolje sajt, imaju 0 informacija sto se tice D3. Ne pise cak ni odakle su, tako da najbolje proveriti sa njihovim "Live support", iako ne verujem da ce prodavati za tu cenu.

Live support je mrtav na tom sajtu. Ne javlaj se niko vec dosta dugo. Jedino da im mail pisem.

Fuck that.

Student sam, ne igra mi se sa mojih 15$ :d
`cu lepo pljunem jos toliko i narucim sa dvd.uk.

Na gamersloot.net je 15$, sto je mnogo manje nego bilo gde, u cemu je fora ne znam. Ja sam preko njih svojevremeno uzeo SC2 i sve je ok proslo.

Ovo pise na "dnu" Diablo3 stranice:
This product was added to our catalog on Tuesday 29 September, 2009.

Znaci tu cenu su lupili jos pre 2 godine, nema sanse da ce biti po 15USD.

Pa nemam pojima, ja reko da podelim sa svima pa da vidimo sta i kako, ja kad sam uzeo SC2 nisam imao nikakvih problema istina i cena je bila "normalnija" ne ovako ogromna razlika.

Ma zivi bili i zdravo igrali taj D3 od 15$.

Nacekacemo se jos da saznamo :sceptic:

Na ostalim sajtovima je preorder oko 30€, na jednom sam nasao za 30$.

Poslednja izmena:
ne znam zasto rizikovati lovu po tim random eu sajtovima kad ce biti i kod nasih ljudi preorder cim najavae tacan datum izlaska.

@overkind kod nas je "preorder" 6k+ din... malo li je na ovu sirotinju... za CE ce biti 15k lol
@nathan drake fala, pretpostavio sam :S
dajte neke sto salju stara mu majka :D

mislim da ce biti iste cene kao za Starcraft 2
regularno izdanje 5900din a CE je bilo oko 9000 ili 9500din ne secam se...

ma i to je previshe... preterane su cene kod nas za blizzove igre...
sad su svuda pre orderi oko 30-35e i to je ok cena, za CE i do 60 je korektna, al ovo kod nas je vec preterivanje i ne zelim vec da dajem toliko novca ...

ti preorderi od 30-35e ce da skoce na pravu cenu igre kad se ona objavi. Kako oni mogu da prodaju jeftinije od osnovne cene.
Tako je bilo preordera i za SC2 za 35e pa su onda par dana pre izlaska slali mejlove da se cena igre promenila i da mozes da otkazes kupovinu ako neces novu cenu...
***, Blizzard dere po usima, sta da se radi

To već zavisi od ozbiljnosti sajta sa kog si poručio, shopto je recimo SC2 slao po onoj ceni koju si platio preorder, bez obzira što je dignuta kasnije.

Ok, Shopto jeste dobar i pouzdan, vidim sad tamo je cena 40,5e. To je dobra ponuda

samo sto na shopto vec me secima ne uspevam da napravim acc....

Ja sam baš na dvd.co.uk preorderovao pa ćemo videti. Cena je još niža kada odbiju VAT.

samo da ovi sa dvd.co.uk krenu da valjaju CE... smorio sam se vise od cekanja, hocu da prebrinem sto pre :D

Nazad
Vrh Dno