Šta je novo?

Battlefield 3

dimne?

Ja sam sa assaultom otkljucao u beti M320 smoke shells. Naravno, onda ne mozes nositi med pack.

a to sto si rekao za prone, ima davno u postovima gde sam pricao o tome kako je BF i dalje jedina igra gde nema "can't prone here" ili "prone disabled" sto je u svakoj drugoj igri daleko bolje rešeno.

Nakon 20 ubistva sa M320 bi trebalo da se otkljuca smoke, tako je bilo u beti.

Poslednja izmena:
Mene smara sto nekad ne mogu da provalim koji su moji(nestane strelica iznad vojnika/tenka).Takodje mnogo teze se razaznaje pesadija nego u BC2.

Na to se navikne vremenom. Mislim da sam u beti vise pucao po svojima zbog te slicnosti uniforme. Ali to uopste ne moze biti mana,vecina vojnih jedinica u svetu koristi neke varijante multicam sare i ima dosta slicnosti i u rl. Primer sa ratista je da su vezivali krpice zute,crvene,bele boje oko ramena/bicepsa kako bi se lakse raspoznavali i manje ubijali medjusobno,a toga je bilo. Mada FF je iskljucen jos uvek na vecini servera pa rostiljaj cim ugledas beonjace :D

Ma ...*** vas multiplejer. Ne verujem da niko ne priča o fenomenalnom SP-u... strašno.

Ma ...*** vas multiplejer. Ne verujem da niko ne priča o fenomenalnom SP-u... strašno.

Jeste odlican ali mogli su i da se ne muce da ga prave. Presao par misija,posetio forum i skontao da fora sa vpn radi posao/ljudi igraju multi.Ugasio singleplay naravno i tesko da cu dovrsiti kampanju ako net bude sljakao normalno.

Poslednja izmena:

lol

TozABG je napisao(la):
Instalirao sam BF3 na pogresnu particiju, a presao vec pola kampanje, koje fajlove da sacuvam, da bi mogao da nastavim akda reinstaliram?

To bi trebalo da bude u C:/users/ime/documents/battlefield3 folder, pa u settings

Poslednja izmena:
ljudi imam neverovatne fps dropove danas,bez obzira na kojim podesavanjima igram,ima li neko slican problem?

Uz sve mane i nedovrsenost MP je neverovatno zarazan i mnogo je bolji teamplay i napucavanje nego u BC2.
Od stvari koje je teze sada ispraviti je to zaleganje u stenu ili zid i okretanje dok bez obzira na prepreke okolo, cak je i CoD4 imao ovo reseno.

Hoce li biti nekog patcha uskoro, ocekivao sam 0 day patch da pokrpi probleme iz bete.

Poslednja izmena:
Ja izgleda još neću moći da igram. Najpre mi nije stigla grafička koju su obećali da će stići, sad je stigla ali mi s*ebali ADSL i biće u funkciji za par dana. Baš mi se neće

Join the club

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

zna li neko, moze li se podesiti cucanj da ne moram da drzim ctrl vec da se iskljucuje/ukljucuje na pritisak tastera ?

zar nije bilo nesto x ili z, bar u beti?

tek mi danas stize igra, pa samo citam i cekam :)

Da li vama radi origin. Instalirao sam igru Limited, ulogovao sam se sa starim ID koji imam od BF2.
Sada origin ne radi, prijavljuje da ne rade autentifikacioni serveri i da ce raditi u offline modu. Bem ih bangave, znali su kolika je potrasnja,sto nisu stavili dovoljno servera !?

u meniju za podesavanje komandi na tastaturi imas dve opcije za crouch, onaj key koji hoces za to da koristis stavi na toggle crouch. tako ces na pritisak (jedan) ici u cucanj, i na pritisak istog tastera se vracas u prethodnu poziciju

da iskoristim priliku da pozdravim sve, pratim temu od pocetka, samo nisam bio aktivan :)

na origin-u k4zn4 , pa me add-ujte..

pozz

Izgleda da je onaj poster kada gore EA serveri ispao tacan :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

u meniju za podesavanje komandi na tastaturi imas dve opcije za crouch, onaj key koji hoces za to da koristis stavi na toggle crouch. tako ces na pritisak (jedan) ici u cucanj, i na pritisak istog tastera se vracas u prethodnu poziciju

da iskoristim priliku da pozdravim sve, pratim temu od pocetka, samo nisam bio aktivan :)

na origin-u k4zn4 , pa me add-ujte..

pozz

Evo ti link pa se dodaj sam
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?267468-Battlefield-3-nickovi&highlight=nickovi

tja bogte kako sam prevideo toggle crouch :)

Ja sam juče instalirao, probao malo SP ide dobro na mojoj mašini ali MP na High, Medium i Low isti FPS imam!? WTF?
Sve ok dok je ovako borba pešadije i to(20-60 fps), ali kada naidju choperi, avioni i eksplozije jednostavno tako počne da secka uf. Iskorišćenost GPU-a je 99%. Znam da mi je krš p35 i ovaj dualac ali čitam nekima ide korektno. Eh sad šta je to korektno bem ga:). I to sam igrao mapu 32 x 32 mada je bilo oko 30-tak igrača. Deluje na reklama daleko bolje ali za sada sam zadovoljan. Jedino što sa ovim ssd-om učitavam prvi hehehehe:) Nick NenadSerbia pa se vidimo.

A vidis meni sa istim c2d na 3,6Ghz gpu usage nije prelazio 75 ali sam imao bolji fps od tebe. Caspian Border, beta, na 1680x1050 haj i 2xAA, hbao, prosek skoro 35 fps ali je dosta igrivo bilo. Ali se videlo da mi treba quad.

Koliko ovde samo citera ima,pa to je strasno!Znaci juce u jednoj partiji,idem iza jednog igraca,mozda je bio jedno 3 metra ispred mene,rokam ga sa ledja ko mutav i on se ladno okrene i bukvalno sa jednim metkom me skine i tako 2 puta za redom!U cemu je poenta varanja,to nikad necu razumeti!

A vidis meni sa istim c2d na 3,6Ghz gpu usage nije prelazio 75 ali sam imao bolji fps od tebe. Caspian Border, beta, na 1680x1050 haj i 2xAA, hbao, prosek skoro 35 fps ali je dosta igrivo bilo. Ali se videlo da mi treba quad.

Dobro meni je cpu i grafika na def za sada i igram na 1080p rez. Probacu manju rezoluciju i vraticu ga na 4Ghz a grafu na max moguci. Svejedno neizbezan je upgrade.

Ja jos nisam naisao na chitera, ali pretpostavljam da ih ima dosta,.
Kad zmay i ja sednemo u T90, svi misle da smo citeri :D

Ne kazem da ih ima previse,ali ih ima!Ima ljudi koji stvarno znaju da igraju i tu im skidam kapu,ali vidim i ja da cu morati poceti kamperisati!Ruku na srce i meni se desilo par puta da pucam tako na slepo i sredim nekoga,ali bilo bi dobro kao sto je @2SaiNt4U napisao da srede taj failbox,pa da se vidi ko ima skill-a,a ko nema!

Nazad
Vrh Dno