Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neki ancin da aplikacija ne trosi memoriju telefona uopste?
googlao sam ali ne nalazim nista.Cuo sam da moze da se napravi particija na sd kartici,ali ne mogu da nadjem na netu nista o tome...
Molim za pomoc :(

Koja je dobra app za merenje protoka? Koristio sam watchdog ali mi u poslednje vreme pogresno ocitava potrosnju. Reinstall nije pomogao

Mozda treba da me je sramota ali nisam to nikad radio a imam pitanje. Sta se desava ako promenim rom a kupio sam aplikaciju na starom. Kako je prebaciti na novi rom? Pozz

Aplikacije koje sam kupio sve se nalaze na marketu u my apps, I svaku mogu odatle ponovo da instaliram..

Kako i koju verziju Swype-a sa Srpskim jezikom instalirati na aparat koji je dosao sa Swype-om?
Pokusao sam neku betu da stavim ali sam dobio poruku da ne mogu da instaliram zato sto imam preinstaliran Swype.
Wtf?

Moras prvo backup postojeceg pa deinstall pa restart pa onda install beta

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

A koja verzija ima sa Srpskim jezikom?

Beta nema nijedna sa srpskim. Neznam koju rezoluciju (aparat) koristis, ali sve verzije postoje sa srpskim osim beta. Zadnja je mislim 3.26 a prethodne 3.25, 3.8...

Preporuka za app koja daje info o upotrebi baterije (ko, sta I koliko)?

Mozda treba da me je sramota ali nisam to nikad radio a imam pitanje. Sta se desava ako promenim rom a kupio sam aplikaciju na starom. Kako je prebaciti na novi rom? Pozz

ima jedan program koji se zove titanium backup i traži root. ja imam backup svih aplikacija, ali kad sam radio wipe aparata nisam vratio taj backup, nego sam instalirao programe iznova normalno, nekako mi je sigurnije :)

Dajte ljudi link za swype sa Srpskim na pp, ne mogu da nadjem nigde. :wall:

^neko se navikne, pa brze kuca kad swipuje preko ekrana :) ne znam, ja sam pokusao, ali ne vredi, traje mi vecnost dok swipujem :)

^mislim da program moze za bilo koji telefon?

Pitanje vezano za TapaTalk: imam 2 foruma koja pratim, i 2 widgeta za njih; da li mogu da podesim tako da mi prvi otvara pod Favorites, a drugi pod Forums?

Edit:
I da, ttalk mi više ne ostavlja potpis, ono "sent from my blabla" iako je podešeno... u čemu je štos?

Poslednja izmena:
Probao sam sve, ali potpisa nema. Dok na XDA forumu potpis postoji.

Sam plugin/script na forumu moze da se podesi da ima potpis ili ne. Nije do korisnika vec do admina.

Ne znam sta im je to smetalo, al dobro... Meni je bilo to dobro da pokaze da li odgovaras sa moba ili kompa...

Edit: Ustvari, evo meni prikazuje ili to samo ja vidim :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno