Šta je novo?

Battlefield 3

au koj smor,prvi mp koji sam odigrao danas sve radilo super,sada koju god mapu da postim sa koliko god igraca,imam neki lag,trcim a onda zastanem i vraca me i sve tako,uzas nemogu nista da igram,isto se desava i na low i na ultra,a fps je dobar...smorio sam se ko pas,pomagajte

kazi mi na kojim rezolucijama igraš sa 6850 na kojim detaljima i koji ti je fps?

Moze li neko da mi kaze koje su mogucnosti da igram normalno MP na ovoj mojoj masini? Betu sam probao al' nije mi bilo bas puno igrivo, da li je sad kad je full verzija izasla doslo do poboljsanja? I do kad ce moci da se uzme BF3 za ovih 20-25e koliko je sad?

Edit: pod normalnim podrazumevam da nije bas sve na low podesavanjima i da imam 40-50fps, trazim li puno? :)

Poslednja izmena:
kazi mi na kojim rezolucijama igraš sa 6850 na kojim detaljima i koji ti je fps?

ma nisam uspeo ni da testiram i podesim ko covek,prvu mapu sam odigrao,sve je bilo super fps preko 50,a podesavanja high/ultra sa iskljucenim AA,to sam cisto isprobavao...

nego izgleda da me **** net odjednom,ping skace i do 700 a ima i izgubljenih paketa,koj smor zasto bas danas...odo da igram single player...

ja sam betu igrao nalow na gtx260 i nije mi nesto bila igriva...Sa 4770 tesko da ces bolje od low moci...

ma nisam uspeo ni da testiram i podesim ko covek,prvu mapu sam odigrao,sve je bilo super fps preko 50,a podesavanja high/ultra sa iskljucenim AA,to sam cisto isprobavao...

nego izgleda da me **** net odjednom,ping skace i do 700 a ima i izgubljenih paketa,koj smor zasto bas danas...odo da igram single player...

ajde pa pogledaj... sve mi kaži, koja rezolucija, detalji... i fps....

Kako ste vi skinuli? Ja pokusavam vec sat vremena sa ovim Hide IP sa Korejom i prebacim IP, ali ne moze da ocita stranicu za store i reedom codove u origin-u. Sad pokusavam da unesem reedom code bez Hide IP i to mi ne uspeva. Dobio sam samo taj kod od wahad-a, i sad nemam pojma sta da radim.

zar nije pitanje gde se nalaze i serveri koji su sada aktivni kada i igra u tamo koreji indiji i gde sve ne ?

e da, jel i dalje ostaje ime sa origina u igri ili moze da se menja sada kada je izasla full igra ?

mislim da cu da sacekam regularno vreme aktivacije, petak je vece sedam u t-90 i pali :p

Poslednja izmena:
Ljudi koja je procedura ako treba da reinstaliram win , origin mi je na c particiji gde je i win ali bf3 je instalirana na d particiju i game instaler?

Ljudi gde se dade nas Platoon?

Ja neznam kako,ali imam svo naoruzanje-otkljucano!Znaci sve!Neznam dal da se radujem ili da placem!Samo sam odjednom primetio da imam bas sve.Onaj Javelin ebe kevu!Ma nisam ni uspeo da sve probam koliko je toga.Ona mapa kharg island-valjda se tako zove,bas je mocna.

Toliko vam zavidim da mislim da cu da prestanem da citam ovu temu dok ne uzmem i ja igru. :) Na kom serveru igrate, jel online onaj srpski server ili tek treba da se podigne?

Battlefield 3 - 10 seconds countdown

http://www.youtube.com/watch?v=mb9SMjrF1Ys

troll.gif

Poslednja izmena:
Frka.... Krizirate...

Ponoviće se kao i sa BC2 (a možda i gore). Ima da bude njesra sa serverima još minimum nedelju dana posle zvaničnog poštanja u prodaju

@Alex
I ja se nadam da ce to neko odraditi!
Ne znam sta su uradili,ali ovo puno bolje radi nego u Beti!Mislim da imam jedno 7-8 fps-a vise!

@bro82
Biće platoon sigurno.

Pitanje za one koji igraju.

Jel pokrećete igru samo preko Battlelog-a?

Poslednja izmena:
nisam izdrzao te sam aktivirao iz koreje :p

dobra igra u pm :D

apsolutno se ne razumem u mrezno igranje. prvi put sam sada ovu betu igrao... i kupio igru.
ako nekog ne mrzi da napise korake za aktiviranje, ono sto vi podrazumevate ja nemam pojma. do 27. (najmanje) bih igrao sp pa mi je dovoljno samo to kako da upalim sp i naravno da vratim sva setovanja pc-ja na originalno stanje.
hvala.

Odigrao sam jedno 5 mapa i utisak je...pa iskreno gori nego kada sam igrao betu. Interesantno je da nema skoro nikakve razlike izmedju medium i high podevanja. Mozda se dobije frejm ili dva. Serveri stucaju kao blesavi. Kretanje je u najmanju ruku bzvz. I **bo ih onaj bloom...oci mi ispadose.

A gde su stacionirani serveri na kojim igrate? Jesu pušteni EU serveri ili igrate na nekim udaljenim?

ja igrao kaspian sa 50ak igraca i radilo ko podmazano sto se tice pinga (ping ka serveru je pokazivao 55 na pocetku)... grafika auto sve na high (nisam gledao detaljno) i 1920x1080

ima servera u evropi koliko hoces, popunjeni su poprilicno (mada evo sada sam bacio oko, i ni za jedan ne dobijam info o pingu a pre sat vremena je bilo sve ok)

Moze li neko da mi kaze koje su mogucnosti da igram normalno MP na ovoj mojoj masini? Betu sam probao al' nije mi bilo bas puno igrivo, da li je sad kad je full verzija izasla doslo do poboljsanja?

Edit: pod normalnim podrazumevam da nije bas sve na low podesavanjima i da imam 40-50fps, trazim li puno? :)

Da trazis puno a ja ti kazem budi uopste sretan da si pokrenuo igru sa tom masinom koju imas.
Nazalost ti treba malo veci upgrade za tu tvoju masinu ako hoces lepo da se igras ;)

Odigrao sam par misija u SP, uglavnom sve je na medium i veoma lepo radi, ponekad na pocetku misije malo zalaguje al uglavnom radi lepo. Koliki pad performansi moze da se ocekuje u MP?

Nazad
Vrh Dno