Šta je novo?

Heroes Of Might & Magic VI

Jel zna neko gde i kako moze najjeftinije i pouzdano da se kupi original u digitalnom formatu?

Vi ladno igrate kampanju u herojima :zgran: ?
To je kao da posle kampanje u battlefield-u sudite o igri........

Takodje. Multiplayer me maltene ni u jednoj igri ne zanima, a posebno ne u herojima.

Kakva kampanja. Da se ja pitam kampanju uopste ne bih ni stavljao u Herojima. Online i skirmish.
Igrao sam po malo svaku kampanju, i za trojku i za cetvorku i za peticu ali malo je smor. Ustvari, malo vise.

Sreca,pa se ne pitas.Sto bi neko onda igrao sp Diablo 1 & 2,co-op je zakon(br'te).Ko kad bi ja sad napisao "Dal' je moguce da gube vreme izbacujuci patch-eve za mp,pa ko to igra?"
Svako ima ono sta voli da igra.Neko voli da udje u pricu i igra kampanju.Neko vise voli da igra protiv zivog protivnika i igra mp.Ja online igram samo fps.Ali i pored toga uvek prvo odigram sp.

Ja licno odigram kampanju a posle igram preko LAN-a ili online sa drugarima, po meni je tako mnogooooo zanimljivije.

Heroji ne bi bili ono sto jesu da nema kampanje i multija ... kad se samo setim koliko neprospvanih noci uz H3 ... kampanja je ok ali je AI predvidiv ... tako da ako zelis da oprobash koliko su dobar strateg - mp je prava stvar ...

H6 je odlican a kome se ne svidja - ne mora ni da igra niti da komentarise ovde ;)

Vi ladno igrate kampanju u herojima :zgran: ?
To je kao da posle kampanje u battlefield-u sudite o igri........

Kakav crni multiplayer u herojima??!! Mi stariji narastaji koji smo odrastali uz trojku i modemsku konekciju jedino sto pamtimo od multiplayera u ovakvim naslovima je hot seat... :p

Za 1.1 update nemoras nista da radis samo pusti igru da se sama updatuje preko autopatch sistema i pokreces igru preko starog skidrow /offline .exe i to je to.

Izvinjavam se ali da li mislis da skidrow exe dodam u liniju /offline ili mislis na neki drugi exe?

Ja na orginalni .exe stavim /offline i radi OK, moze save, samo nema online stvari.

Stigao patch 1.1.1. Blinking cursor is no more. :)

Unstoppable Charge (specijalni napada kada monstrum nezaustavljivo ide ka svojoj meti i ostecuje sve na putu) kod inferna, ne mogu da se setim imena koja od elit creatura ima ovo, uglavnom to je onaj veliki baja sto zauzima 2x2 kvadrata. Ovaj napad mi ne radi odnosno kada kliknem na njega gde god da stavim kursor prikazano mi je da ne mogu da tu kliknem SEM kada sam stavio na jedno svoje bice i onda je hteo ????? MIslim. Bilo je i bez prepreka i sa preprekama i ne vredi... Da nije neki bug, jel neko uspeo da izvede Unstoppable Charge ????

Kakav crni multiplayer u herojima??!! Mi stariji narastaji koji smo odrastali uz trojku i modemsku konekciju jedino sto pamtimo od multiplayera u ovakvim naslovima je hot seat... :p

Auuu, kako ubode poentu :D Svaka ti dala, a realno i najzanimljivije je igrati hot seat, eventualno LAN, ali da su računari blizu jedan drugog, pa da možeš da se dereš na onog koji odugovlači :D

Zasto su ljudi (tj. Haven frakcija) najjaci u svim herojima?
I i II deo nisam igrao. Ali od H3 pa do H6 haven uvek izgleda kao najjaca strana. Nije da mi toliko smeta, zato sto ja najvise igram sa njima.

Nisam ni znao da je izasla ova igra, bas sam se obradovao. Jedna od onih uz koje sam odrastao, odmah se javlja nostalgija :)

Medjutim malo citajuci ovu temu, primetio sam da su ukinuli Town Screen (i obecavaju da ce ga vratiti). Licno necu ni da probam igru dok to ne vrate, to mi je nekako bio najlepsi detalj u trojci koju sam igrao do iznemoglosti. Bez toga mi to ne moze biti, kad se samo setim prelepih scena zamaka, i odusevljenja svaki put kad otovrim neki od zamaka, pre svega Haven... Ma samo nek ubace slike iz trojke, nista nece da im fali :)

Nisam ni znao da je izasla ova igra, bas sam se obradovao. Jedna od onih uz koje sam odrastao, odmah se javlja nostalgija :)

Medjutim malo citajuci ovu temu, primetio sam da su ukinuli Town Screen (i obecavaju da ce ga vratiti). Licno necu ni da probam igru dok to ne vrate, to mi je nekako bio najlepsi detalj u trojci koju sam igrao do iznemoglosti. Bez toga mi to ne moze biti, kad se samo setim prelepih scena zamaka, i odusevljenja svaki put kad otovrim neki od zamaka, pre svega Haven... Ma samo nek ubace slike iz trojke, nista nece da im fali :)

Ne moras da cekas, odigraj peticu i obe ekspanzije, prakticno moderna verzija trojke (3d grafika).

Zasto su ljudi (tj. Haven frakcija) najjaci u svim herojima?
I i II deo nisam igrao. Ali od H3 pa do H6 haven uvek izgleda kao najjaca strana. Nije da mi toliko smeta, zato sto ja najvise igram sa njima.

Ma bili su samo malo jachi u pochetnoj verziji trojke kada su Arhandjeli koshtali samo novac. Kasnije su u patchu-u ubacili da koshtaju i neki resurs.

Shto se ostalih frakcija tiche, ja sam uvek bolje rezultate imao sa Inferno/Necropolis(jeftina vojska), dok moje drushtvo preferira Tower i Dungeon, niko bash ne igra sa Heaven tako da ne mogu da ti kazem da li su stvarno OP, ali meni se chini da nisu.
Ne moras da cekas, odigraj peticu i obe ekspanzije, prakticno moderna verzija trojke (3d grafika).

Ma nije, promenili su dosta toga. Heroes 5 bez expanzija nije chak ni imao Wait opciju, a i meni lichno je ona grafika ruzna.
Heroes 3 pa chak i 4 su 10 puta lepshi.

Ma nije, promenili su dosta toga. Heroes 5 bez expanzija nije chak ni imao Wait opciju, a i meni lichno je ona grafika ruzna.

H5 je od samog početka imao wait opciju, ali je bila preko tastature ("W" taster). Kasnije su patchom ubacili to. Naravno da treba azurirati igru pre počinjanja. A s obzirom na to da je engine isti kao u VI igra sasvim pristojno izgleda s obzirom da je 3D. Ni modeli jedinica nisu loši.

Poceo sam da igram sesticu pre nekoliko dana, za sada mi se svidja super, ocenio bih je oko 7.6/10 :D

Licno necu ni da probam igru dok to ne vrate, to mi je nekako bio najlepsi detalj u trojci koju sam igrao do iznemoglosti. Bez toga mi to ne moze biti, kad se samo setim prelepih scena zamaka, i odusevljenja svaki put kad otovrim neki od zamaka, pre svega Haven...
a ja više neću da gledam fudbal dok Partizan ne vrati dresove iz '68. ehhh kad se samo setim kako su bili predivni...'beš loptu, golove, akcije, to nisam ni gledao (a ni pravila ne znam baš sva), ali što su bili dresovi :d
je li, da te pitam nešto, jel si primetio koliko je ružan ekran prve 3 sekunde kad startuješ igru? a tek koliko je ružna ikonica za drva?? nemoj nikad, ali nikad, da igraš Heroes VI, mnooogo su ružni!
:wall: :wall: :wall: :lupko: :lupko: :wc: :wc: :hair: :hair:

Gde mogu da skinem ovaj patch?

i?? oma na bt junkieiju od 500 i nesto MB... jel to?

Kada sam vec se javio,

imam neku verziju Might.and.Magic.Heroes.VI-SKIDROW ali nece da radi, kopirao krek preko onoga instaliranog al nishta. Ne j*ebe iznenadjenja.

Koje verzije vi imate? osim one originalne? :D

Prijavljuje mi "error code 2" kada probam da pokrenem igricu

Poslednja izmena:
Пробај да дисејблујеш антивирус па покрени игру.

Иначе, мало сам кренуо кампању, лепа је графика, анимације ми се свиђају, подсећа ме игра на чувену тројку, али town screen је криминалан. Људи као да се труде да ујебу оно што је свима остало у сећању. Успут је и јако мали, није фул скрин.

Пробај да дисејблујеш антивирус па покрени игру.

Иначе, мало сам кренуо кампању, лепа је графика, анимације ми се свиђају, подсећа ме игра на чувену тројку, али town screen је криминалан. Људи као да се труде да ујебу оно што је свима остало у сећању. Успут је и јако мали, није фул скрин.

Mislim da nije ni radio AV. Probacu opet. trojka je bila toliko dora da smo igrali dok se boje nisu rastopile :)

Fala

Nazad
Vrh Dno