Vi ladno igrate kampanju u herojima :zgran: ?
To je kao da posle kampanje u battlefield-u sudite o igri........
Za 1.1 update nemoras nista da radis samo pusti igru da se sama updatuje preko autopatch sistema i pokreces igru preko starog skidrow /offline .exe i to je to.
Kakav crni multiplayer u herojima??!! Mi stariji narastaji koji smo odrastali uz trojku i modemsku konekciju jedino sto pamtimo od multiplayera u ovakvim naslovima je hot seat...![]()
Kakav crni multiplayer u herojima??!! Mi stariji narastaji koji smo odrastali uz trojku i modemsku konekciju jedino sto pamtimo od multiplayera u ovakvim naslovima je hot seat...![]()
Nisam ni znao da je izasla ova igra, bas sam se obradovao. Jedna od onih uz koje sam odrastao, odmah se javlja nostalgija
Medjutim malo citajuci ovu temu, primetio sam da su ukinuli Town Screen (i obecavaju da ce ga vratiti). Licno necu ni da probam igru dok to ne vrate, to mi je nekako bio najlepsi detalj u trojci koju sam igrao do iznemoglosti. Bez toga mi to ne moze biti, kad se samo setim prelepih scena zamaka, i odusevljenja svaki put kad otovrim neki od zamaka, pre svega Haven... Ma samo nek ubace slike iz trojke, nista nece da im fali![]()
Zasto su ljudi (tj. Haven frakcija) najjaci u svim herojima?
I i II deo nisam igrao. Ali od H3 pa do H6 haven uvek izgleda kao najjaca strana. Nije da mi toliko smeta, zato sto ja najvise igram sa njima.
Ne moras da cekas, odigraj peticu i obe ekspanzije, prakticno moderna verzija trojke (3d grafika).
Ma nije, promenili su dosta toga. Heroes 5 bez expanzija nije chak ni imao Wait opciju, a i meni lichno je ona grafika ruzna.
Stigao patch 1.1.1. Blinking cursor is no more.![]()
a ja više neću da gledam fudbal dok Partizan ne vrati dresove iz '68. ehhh kad se samo setim kako su bili predivni...'beš loptu, golove, akcije, to nisam ni gledao (a ni pravila ne znam baš sva), ali što su bili dresovi :dLicno necu ni da probam igru dok to ne vrate, to mi je nekako bio najlepsi detalj u trojci koju sam igrao do iznemoglosti. Bez toga mi to ne moze biti, kad se samo setim prelepih scena zamaka, i odusevljenja svaki put kad otovrim neki od zamaka, pre svega Haven...
Poceo sam da igram sesticu pre nekoliko dana, za sada mi se svidja super, ocenio bih je oko 7.6/10![]()
Gde mogu da skinem ovaj patch?
Пробај да дисејблујеш антивирус па покрени игру.
Иначе, мало сам кренуо кампању, лепа је графика, анимације ми се свиђају, подсећа ме игра на чувену тројку, али town screen је криминалан. Људи као да се труде да ујебу оно што је свима остало у сећању. Успут је и јако мали, није фул скрин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari