Šta je novo?

Battlefield 3

Ja sam se posle 5-6 godina susreo sa nekim Battlefield mp-om i odusevljen sam :)

U metrou sam bio uzasan a u CB sasvim solidan, tj bas sam bio od koristi po ekipu. Ali mp ubijaju smaraci raznih dijagnoza.. bar u beti.

A bc2, kakav god da je sp, a solidan je, drzi lekciju poslednjim cod sp.

Ako nista drugo napucavanje je duplo bolje.

Pa ok nije za baciti al mene nekako smorio single,ovaj bf3 mi vise obecava :)
I jedno pitanje za sve,jel zna neko koliko ce gb da zauzima bf3,interesuje me zbog downloada jer sam preorderovao key pa cu morati da skidam a to ce da potraje :p

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Nex i ja sa iglicama na poljani i nasi piloti ostadose bez posla. :D

Uf sto mi je bilo krivo kad mi je pukao net usred te partije pa vise nismo bili u squad-u. Mogli smo fino da se organizujemo (inzenjer + support = infinite PVO
7btou.png
) ..

Kralj! :)

[YOUTUBE]3P27vnyN8iI[/YOUTUBE]

E pa da se i ja ukljucim u diskusiju. Nisam probao betu ali planiram da kupim igru kada izadje. Zanimaju me vasa misljenja o igri, na osnovu onoga sto ste videli i probali u beti, da li ce vredeti da se kupi?

Kralj! :)

[YOUTUBE]3P27vnyN8iI[/YOUTUBE]
U ***...ala delje covek! Zadnje vece bete sam i ja popio 12.7mm iz baze u bazu. Na helli spawn-u naravno :). Cestitao coveku kad sam skapirao odakle me roknu i postavio mu se jos jednom da zabelezi 1 shot 1k points kill. Prvo sam pomislio neki ustekan kod nas u bazi...

E pa da se i ja ukljucim u diskusiju. Nisam probao betu ali planiram da kupim igru kada izadje. Zanimaju me vasa misljenja o igri, na osnovu onoga sto ste videli i probali u beti, da li ce vredeti da se kupi?

Vredi. Mogao si da preorderujes za 2100 kinti kod wahada, sad je valjda 2600. Sem ako neces da cekas kad izadje i bude kostala ~6000.

Pa jel mogu jos uvek da narucim kod njega? Znam da je moglo ali tad nisam bio siguran da li vredi, sada sam siguran da hocu, pogotovo ako je 2600din...

Nije da nešto pogađaju,kratko traje lock na samom stingeru, ali non-stop pišti upozorenje jer te njih nekoliko uvek ima na nišanu, dođe ti da iskočiš samo od zvuka :D A što je najbolje nemaš onaj pogled iza koji je bio u bf2 pa i ne vidiš odakle ide raketa koja ti pali upozorenje, pa je malo teže vratiti se i nahebati mu se keve :D

Mada ko je igrao BF2 zna foru za lokovanje,sačekaš da izbaci mamac pa re-lock i ćao-zdravo. Ovde trenutno ima mnogo bc2 "veterana" kojima samo pucaju na prvu loptu. Naučiće vremenom naravno,biće još *******ije.

U 4-5 partija sto sam odigrao skinuo sam desetak helikoptera i 3 aviona sa rpg/smaw.
hitbox na letelicama je katastrofa, kao leteca palata federacije.

Uf sto mi je bilo krivo kad mi je pukao net usred te partije pa vise nismo bili u squad-u. Mogli smo fino da se organizujemo (inzenjer + support = infinite PVO
7btou.png
) ..

To cemo kad izadje full. :) Najbolje je kad okinemo istovremeno, pa merimo cija ce da ga dokrajci. :D

Evo sta ja snimih ,) x files :d

Na kraju ovog drugog videa ovaj lik sto lezi u vodi je ortak iz klana koji je stajao pored mene i gurao me a ja vidim kako lezi u vodi WTF !?

Poslednja izmena:
e pa mr.normal nije valjda dotle doslo :D mislim na ovu pesmu :D

e pa mr.normal nije valjda dotle doslo :D mislim na ovu pesmu :D

Pa skoro :)

Salu na stranu ova beta koliko ima bagova toliko ima i potencijala , cinjenica je da mi se bas igra (pa i sa bagovima).Jedva cekam !

Jel zna neko kad ce izaci igra kod nas? 25-ti?

ja bi rekao ne pre 27-og :smoke:

Jesu li svi ovi cd key-ovi po sajtovima poput cdkeydiscount i slicnih u stvari LE varijanta sa besplatnim prvim DLC-om, ako se preorderuju naravno, ili je samo kod Wahada prava stvar? :)

Wahad = cdkeydiscount ;)

Tek sam sad video za sajt. Zaista odlicne cene ima.

Battlefield 3 LE pre-order + 5% popusta ( jer sam ih lajkovao na fejsu :D ) izadje ispod 2000RSD...

Dajte neka mi neko posalje link na pm za sajt i to na fejsu, sta kako gde, ubih se trazeci...

Fala lepo dobio sam vec na pm...

Jel može meni neko da pojasni zašto masa ljudi veruje DICE-u kada kažu da je ovo bio jedan od prvih beta buildova? Zar nije poenta bete da se ispravljaju bagovi, i ako je istina da je to stara verzija, zašto su nam dali da tražimo bagove koje su oni već našli?

Biće ovo dobrih pola godine, godinu dok ne bude igriva :S

zašto su nam dali da tražimo bagove koje su oni već našli?

Zato sto oni ne mogu da istestiraju svoje greske niti da pojme realne probleme u radu ;) Odnosno da pretpostave isprojektovano, inace +1 za post. Ukratko napravili su nesto sto lepo izgleda al nemaju pojma kako ce to sve skupa da radi.

Znaci ipak moze da se srusi onaj toranj sa antenom u caspian... nice.

To i mene zanima? I da li moze da se placa sa nasim internet karticama posto tamo vidim samo Paypal...

Lanmi, vec sam ti rekao preko PM-a, moze tamo internet karticama. Malo proveri sajt bolje i videces.

Nazad
Vrh Dno