Šta je novo?

PES 2012

Uz sve to sto ste nabrojali, primetio sam jos i da se kartoni mnogo lakse dobijaju. I izbegnu mi skoro svako uklizavanje, samo klizem u prazno 😀

Imam veoma iritirajuci problem, javlja mi se micro stuttering tokom igre u random situacijama (ostale igre pa i fifa rade bez problema), sve moguce sam probao (sve opcije u nvidia i igri, sve rezolucije, default na 1920x1080 @ 60hz, ne greje se, pokusao sam da povecam i smanjim clock, nista... u pitanju je AsusCuDa GTS 450 1gb) Samo me interesuje da li sam jedini..

Mene zanima dal jos nekome fajl "RLD.DLL" koji ide uz lek AV prijavljuje kao TROJAN? ne znam dal da ga ostavljam u izuzetke ili pak ne? Hvala

Da, to je potpuno normalna pojava, antivirusi redovno prijavljuju te dll-ove u gomili igara.

Imam veoma iritirajuci problem, javlja mi se micro stuttering tokom igre u random situacijama (ostale igre pa i fifa rade bez problema), sve moguce sam probao (sve opcije u nvidia i igri, sve rezolucije, default na 1920x1080 @ 60hz, ne greje se, pokusao sam da povecam i smanjim clock, nista... u pitanju je AsusCuDa GTS 450 1gb) Samo me interesuje da li sam jedini..

Na zalost, ni ja taj problem nisam uspeo da resim jos od PES 2011 :wall:. To je izrazeno na novijim grafickim kartama. Na drugom kompu sa starom 8800GT radi besprekorno.

Poslednja izmena:
Na zalost, ni ja taj problem nisam uspeo da resim jos od PES 2011 :wall:. To je izrazeno na novijim grafickim kartama. Na drugom kompu sa starom 8800GT radi besprekorno.

Razlog vise da se predje na Fifu. 🙂

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sinoć sam poručio od computerland-a i danas me zove njihov komercijalista i kaže da je PES stigao i da mogu sutra da ga pošalju. Meni je to malo sumnjivo, kako ga oni imaju a još nije zvanično izašao sem one nemačke i francuske verzije.

Skinuh neku Rusku verziju, imala je 4.4 GB
Instalirao i sve radi.
Ali!

Ono je prakticno isti fudbal kao i 11-ica, osim sto pise 2012 unutar igre. Vrlo razocaravajuce. Da sam platio trazio bih pare nazad, i izvinjenje. Na vise jezika, sa slikom developera, tuznom naravno.

Ja ne znam jel to bag ili golmani nista ne mogu da odbrane, graficki je premizeran, sve je umrljano, jedino kada ide riplej je cisto, igraci su mrtvi pikseli, kao i pre. Skinucu posle i RELOAD verziju koja je veca ima oko 6 GB, pa ako je i to isto, onda to definitivno nije DEMO vec finalna verzija, koja bolje da se zvala pacman 2012, imala bi bilju prodju.

Skidam sada i FIFU, cisto iz radoznalosti i bunta protiv nakaznosti ovog PESA.

Ajde svo nezadovoljstvo ali kad kazete da je ista 2011-ica udario bi vas majkemi 🙂 Bas zbog toga sto je totalno drugaciji po 'osecaju' od proslog i sto po tome vuce na Fifu, ja ne mogu da igram, kako bre ista 2011-ica?!

Upavo, mozes da kazes sta hoces ali da je ista 11ica...tacno se vidi koliko onda poima nemas o fudbalu i kompletnoj materiji...

EDIT: au sine pa ti imas 12000 postova? ja toliko nemam zajedno na svim forumima na kojima se ragovan QQ

Poslednja izmena:
Kakve veze ima koliko ima postova?

Uglavnom, takav je i moj utisak, i pretpostavljam da je isti kod većine ljudi koji nisu mnogo igrali 2011. Sigurno ima razlika, ali na prvi pogled, u 3-4 utakmice, ja ih nisam primetio.

Skinuh neku Rusku verziju, imala je 4.4 GB
Instalirao i sve radi.
Ali!

Ono je prakticno isti fudbal kao i 11-ica, osim sto pise 2012 unutar igre. Vrlo razocaravajuce. Da sam platio trazio bih pare nazad, i izvinjenje. Na vise jezika, sa slikom developera, tuznom naravno.

Ja ne znam jel to bag ili golmani nista ne mogu da odbrane, graficki je premizeran, sve je umrljano, jedino kada ide riplej je cisto, igraci su mrtvi pikseli, kao i pre. Skinucu posle i RELOAD verziju koja je veca ima oko 6 GB, pa ako je i to isto, onda to definitivno nije DEMO vec finalna verzija, koja bolje da se zvala pacman 2012, imala bi bilju prodju.

Skidam sada i FIFU, cisto iz radoznalosti i bunta protiv nakaznosti ovog PESA.

Za golmane skini zvanicni patch konamijev 1.1,za tu grafiku i mutnu sliku imas takodje blurry disable http://www.mediafire.com/?y7g2xk7lvob1cqt

@buggy Ja sam odigrao bezbroj utakmica PES11 ,ali vecinu online,i PES 12 se dosta razlikuje od starijeg kad igras vs zivog protivnika.Kad igram vs kompa,slazem se da mi nekako lici (ne mnogo)na staru verziju.Ne znam kako je to moguce,ali tako je.Probajte igru protiv nekog zivog,i mislim da ce vam se svideti.

Poslednja izmena:
Fala zuke

Mozda jer sam igrao samo protiv masine nekih 10 tekmi pa sam se smorio kao pedu.
Proobacu sa zivim stvorenjem 😀

E da, al ja nemam origninal verziju, kako da instaliram taj pech sto rece?

Instalirao ovo sto si mi okacio i sve se izbistrilo. Bas se sada lepo vidi.

Onaj pech ima 400 MB...

@PLAYBoYBoris Lozac

isti je . Isti
Isti 😀

ISTI!

Poslednja izmena:
Glavnu stvar nisam pitao, zbog koje sam dosao ovde

Moze li se u ligi shampiona, sada se to drugacije zove, da se uzme original tim a ne da se pocinje sa onim traljavim?

Glavnu stvar nisam pitao, zbog koje sam dosao ovde

Moze li se u ligi shampiona, sada se to drugacije zove, da se uzme original tim a ne da se pocinje sa onim traljavim?

hehe.... to se zove master liga. I da moze da se pocne sa normalnim timom. Samo treba da otkljucas.tj. kupis karticu u extras.

Ah, da, nisam primetio 🙂

Šta mi se čini da je isto? Pa, što se mene tiče, primetio sam da meniji izgledaju drugačije. 🙂 Za ostalo nisam primetio razliku, od grafike (ok, video sam da se kamerman pomera tokom utakmice, mislim da to nije pre bilo) do samog "osećaja" pri igranju. Ali, ja nisam "doktorirao" 2011 i igrao sam samo prvi demo, ostalo nisam imao želje. Tako da sigurno da ima promena, ali ja ih nisam video.

hehe.... to se zove master liga. I da moze da se pocne sa normalnim timom. Samo treba da otkljucas.tj. kupis karticu u extras.

mhm, trazio ali nisam nasao, saj opet da pogledam. "Football life" je tacan naziv. Ima pored toga "Master league" sto je kao PRAVA liga shampiona, ali kada pokrenes FL i na njemu pise "ML". Veoma zbunjujuce :C

Al dal znas ima li negde editor za ovaj novi pes?

i da, hvala 🙂

Back on topic: Navedite mi jednu stavr koja je ista kod 11 i 12 please?

Pa meni sve.

11 je bila bas onako "okruglija" u odnosu na 10 i slobodnija. Ova kao da je update.
Nemam neke konkretne stvari, mislim igra kao igra, fudbal je isti kao i njegova pravila, nema tu sta revolucionarno da kazem da je drugacije, niti moze. Ali mislim da se nisu ni potrudili da urade sto su mogli.

Eto ovde nema introa, to je drugacije 😛PP (bar u mojoj verziji)

@maremas

A sta se dobija drzanjem X?

To mi nije jasno...
Sjajan video, ja mislim da toga nije bilo u prethodnom PESu. Eto ako nista to je novo

I ne moze penal da se promasi (sto mi se svidja) i ima kul fora da se iz penala samo podbode lopta kao neka vrsta loba. Dva puta Kocka (shut) i R1 (trcanje) nakon.

Na kojoj brzini igrate?

Poslednja izmena:
@maremas

A sta se dobija drzanjem X?

To mi nije jasno...
Sjajan video, ja mislim da toga nije bilo u prethodnom PESu. Eto ako nista to je novo

I ne moze penal da se promasi (sto mi se svidja) i ima kul fora da se iz penala samo podbode lopta kao neka vrsta loba. Dva puta Kocka (shut) i R1 (trcanje) nakon.

Na kojoj brzini igrate?
Sa X dobiješ malo veću parabolu kod putanje lopte i malko sporiju loptu, probaj da šutiraš sa nekih 25 metara sa i bez X i sam ćeš da vidiš razliku. Inače tako se šutiralo i u PES 2011 i PES 2010... A što se penala tiče, itekako može da se pomaši... Jedino što nisam još dao ili primio gol po zemlji u ugao u koji se bacio golman, uvek odbrani... dok po visu možeš da daš gol iako te golman pročita ako je šut dobar.

Poslednja izmena:
Zdravo! Da li je izasla reloaded verzija? ja nesto ne mogu da je nadjem...

Ja nasao na Btjunkie - u Pro Evolution Soccer 2011 - PC RELOADED
http://btjunkie.org/torrent/Pro-Evo.../3952c08b668f2009bb6dfd3fa94a6c9eda9c08f0eb56

NIsam probao ali pretpostavljam da radi. Ne znam da li ovde smeju da se daju linkovi za torente, neka admin izbrise.

Sa X dobiješ malo veću parabolu kod putanje lopte i malko sporiju loptu, probaj da šutiraš sa nekih 25 metara sa i bez X i sam ćeš da vidiš razliku. Inače tako se šutiralo i u PES 2011 i PES 2010... A što se penala tiče, itekako može da se pomaši... Jedino što nisam još dao ili primio gol po zemlji u ugao u koji se bacio golman, uvek odbrani... dok po visu možeš da daš gol iako te golman pročita ako je šut dobar.

aaaaaa.... E a kako oduzimas loptu? 😀 Mnogo *ebeno

Igra li neko Football Life (Master league)?

Da li one taktike od protivnickih timova sto ti pokazuje asistent znace nesto?
Ili one taktike sto se podesavaju u game plan-u (long ball, possession...)?

igram master ligu na top player sa Realom,24 tekme bez poraza u Primeri,primljenih 8 golova...

ali nista sladje nema nego kada primim gol u 10. minutu,pa onda full attack sa 4 spica...Kada pocne da kuva u njihovih 16,samo u aut loptu cepaju... 🙂

Igram online, i jako je frustrirajuce. Dodavanje u prazno, skoro pa se ne moze koristiti, svaka lopta se presece. Takodje, ono sto su pokazivali u trailer ima, navodno pametnije kretanje saigraca u polju, ja od toga nista nisam video, a jako sam se nadao da ce to funkcionisati. Posto igram i Fifu i ovo na net u, PES mi je ubedljivo mnogo tezi za igru, nekako mi se cini da je losije kretanje igraca, jednostavno ne mogu kontru da napravim normalnu, deuje nekako neprirodno.

Takodje ne znam da li se jos nekom to desava, ali je tesko naci partiju sa malim ping om, odnosno dosta cepka zbog konekcije i nikada nisam imao vise od jedne crtice.

Nazad
Vrh Dno