Dakle da ga ostavim kao izuzetak u ESS-u?Da, to je potpuno normalna pojava, antivirusi redovno prijavljuju te dll-ove u gomili igara.
Imam veoma iritirajuci problem, javlja mi se micro stuttering tokom igre u random situacijama (ostale igre pa i fifa rade bez problema), sve moguce sam probao (sve opcije u nvidia i igri, sve rezolucije, default na 1920x1080 @ 60hz, ne greje se, pokusao sam da povecam i smanjim clock, nista... u pitanju je AsusCuDa GTS 450 1gb) Samo me interesuje da li sam jedini..
Na zalost, ni ja taj problem nisam uspeo da resim jos od PES 2011 :wall:. To je izrazeno na novijim grafickim kartama. Na drugom kompu sa starom 8800GT radi besprekorno.
Dakle da ga ostavim kao izuzetak u ESS-u?
Skinuh neku Rusku verziju, imala je 4.4 GB
Instalirao i sve radi.
Ali!
Ono je prakticno isti fudbal kao i 11-ica, osim sto pise 2012 unutar igre. Vrlo razocaravajuce. Da sam platio trazio bih pare nazad, i izvinjenje. Na vise jezika, sa slikom developera, tuznom naravno.
Ja ne znam jel to bag ili golmani nista ne mogu da odbrane, graficki je premizeran, sve je umrljano, jedino kada ide riplej je cisto, igraci su mrtvi pikseli, kao i pre. Skinucu posle i RELOAD verziju koja je veca ima oko 6 GB, pa ako je i to isto, onda to definitivno nije DEMO vec finalna verzija, koja bolje da se zvala pacman 2012, imala bi bilju prodju.
Skidam sada i FIFU, cisto iz radoznalosti i bunta protiv nakaznosti ovog PESA.
Glavnu stvar nisam pitao, zbog koje sam dosao ovde
Moze li se u ligi shampiona, sada se to drugacije zove, da se uzme original tim a ne da se pocinje sa onim traljavim?
Kakve veze ima koliko ima postova?
hehe.... to se zove master liga. I da moze da se pocne sa normalnim timom. Samo treba da otkljucas.tj. kupis karticu u extras.
Back on topic: Navedite mi jednu stavr koja je ista kod 11 i 12 please?
Sa X dobiješ malo veću parabolu kod putanje lopte i malko sporiju loptu, probaj da šutiraš sa nekih 25 metara sa i bez X i sam ćeš da vidiš razliku. Inače tako se šutiralo i u PES 2011 i PES 2010... A što se penala tiče, itekako može da se pomaši... Jedino što nisam još dao ili primio gol po zemlji u ugao u koji se bacio golman, uvek odbrani... dok po visu možeš da daš gol iako te golman pročita ako je šut dobar.@maremas
A sta se dobija drzanjem X?
To mi nije jasno...
Sjajan video, ja mislim da toga nije bilo u prethodnom PESu. Eto ako nista to je novo
I ne moze penal da se promasi (sto mi se svidja) i ima kul fora da se iz penala samo podbode lopta kao neka vrsta loba. Dva puta Kocka (shut) i R1 (trcanje) nakon.
Na kojoj brzini igrate?
Zdravo! Da li je izasla reloaded verzija? ja nesto ne mogu da je nadjem...
Sa X dobiješ malo veću parabolu kod putanje lopte i malko sporiju loptu, probaj da šutiraš sa nekih 25 metara sa i bez X i sam ćeš da vidiš razliku. Inače tako se šutiralo i u PES 2011 i PES 2010... A što se penala tiče, itekako može da se pomaši... Jedino što nisam još dao ili primio gol po zemlji u ugao u koji se bacio golman, uvek odbrani... dok po visu možeš da daš gol iako te golman pročita ako je šut dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari