Ne, bice ista situacija kao i sa GTA4. Ako oces superior draw distance in a urban open world game, onda to moras da platis sa jacim hardwareom. Ocekujem da ce igra biti fino optimizovana.
''neznanje developer tima''?Ma bre nema sanse da trazi 8gb, to je klasicno glupiranje a ovde je mozda i neznanje developer team-a kako funkcionisu igre na pc-u. Mislim gtx580 i njegov pandan 6850.![]()
''neznanje developer tima''?Pa ako su ti isti sto su izjavili sys req sklepali port, onda situacija sigurno nije bolja, nego jos gora
![]()
8 giga ti je za ultra detalje..isti djavo kao BF3 sto trazi za ultra npr 2x nvidia 580...cak ti je ram mnogo jeftiniji..• RAM: 2GB to 8GB - vrlo zanimljivo![]()
8 giga ti je za ultra detalje..isti djavo kao BF3 sto trazi za ultra npr 2x nvidia 580...cak ti je ram mnogo jeftiniji..
Tako samouvereno pricas o subjektivnim stvarima, da to prelazi u smejurijuJedan 580 je sasvim dovoljan za BF3 1080p igranje sa ultra podesavanjima.
Ti maxo kad uletis klizeci u thread i sve nas tako lepo prosvetlis, onda mi odmah dodje da odem u manastir i zamonasim se, ili da pokusam da hodam po vodi.......NOT!Stalno pišete da su programeri nesposobni... a ako isprogramiraju i dizajniraju onakvu igru na kanti kakva je Xbox360, možemo samo da im skinemo kapu! To što je port loš je verovatno odluka izdavača da angažuje jednog i po programera i da mu rok od 3 meseca da uradi port. Da im je to ikakav prioritet, igra bi radila ekstra i na PC-ju... Skapirajte konačno da su igre kao što je battlefield 3 retki dragulji. Svima ostalima je bitno da se to proda na konzolama i da se vrate pare... i dok ne izađu next-gen konzole, neće biti bitnijeg napretka grafike...
Ali, poenta je da neće... Rockstar nije graphics whore. Nikakve teselacije i dodatne funkcije. Čak ni oficijelni pack sa teksturama. Uradiće port i to je to. I tako će biti dragulj na pc platformi, veruj mi.
System Specifications:
Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac;
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz;
RAM: 2GB to 8GB;
Hard drive space: 16GB;
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB;
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible;
DVD Drive.
Veceras stize od gospode s*idrow, inace neverovatno mi je ovo sta su stavili u requirements:
Suggested system requirements:
Quad Core 3.2 GHz, 2 GB RAM (8 GB RAM - Vista/7), graphic card 1536 MB (GeForce GTX 580 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7.
gtx 580 za port sa konzole ?
svaka cast![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari