Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Na osnovu testova, mozda?:d

Da, izgleda na osnovu testova za trudnocu.
Pazi, kad na konzoli o 256 rama, napisu za Pc 2-8 giga, onda to znaci da cemo se susresti sa jednim ne optimizovanim, sklepanim sr4njem...again:)

Ne, bice ista situacija kao i sa GTA4. Ako oces superior draw distance in a urban open world game, onda to moras da platis sa jacim hardwareom. Ocekujem da ce igra biti fino optimizovana.

Ma bre nema sanse da trazi 8gb, to je klasicno glupiranje a ovde je mozda i neznanje developer team-a kako funkcionisu igre na pc-u. Mislim gtx580 i njegov pandan 6850. :D

Ne, bice ista situacija kao i sa GTA4. Ako oces superior draw distance in a urban open world game, onda to moras da platis sa jacim hardwareom. Ocekujem da ce igra biti fino optimizovana.

Ma daj druze, gta4 ne radi dobro ni sa jednom 6990. S R A Nj E od porta....

Ma bre nema sanse da trazi 8gb, to je klasicno glupiranje a ovde je mozda i neznanje developer team-a kako funkcionisu igre na pc-u. Mislim gtx580 i njegov pandan 6850. :D
''neznanje developer tima''?:D Pa ako su ti isti sto su izjavili sys req sklepali port, onda situacija sigurno nije bolja, nego jos gora:D

Poslednja izmena:
''neznanje developer tima''?:D Pa ako su ti isti sto su izjavili sys req sklepali port, onda situacija sigurno nije bolja, nego jos gora:D

Mislio sam na nepoznavanje koji hardware se poredi sa kojim. :D Mada ni ovo drugo nije iskljuceno... :D

Zvanicno potvrdjeno da igra izlazi 11 novembra u evropi i da ce svi DLC paketi biti besplatni(Nicholson Electroplating, Reefer Madness, The Consul's Car, The Naked City te A Slip of the Tongue)

Stalno pišete da su programeri nesposobni... a ako isprogramiraju i dizajniraju onakvu igru na kanti kakva je Xbox360, možemo samo da im skinemo kapu! To što je port loš je verovatno odluka izdavača da angažuje jednog i po programera i da mu rok od 3 meseca da uradi port. Da im je to ikakav prioritet, igra bi radila ekstra i na PC-ju... Skapirajte konačno da su igre kao što je battlefield 3 retki dragulji. Svima ostalima je bitno da se to proda na konzolama i da se vrate pare... i dok ne izađu next-gen konzole, neće biti bitnijeg napretka grafike...

Jedan 580 je sasvim dovoljan za BF3 1080p igranje sa ultra podesavanjima.
Tako samouvereno pricas o subjektivnim stvarima, da to prelazi u smejuriju:)

Stalno pišete da su programeri nesposobni... a ako isprogramiraju i dizajniraju onakvu igru na kanti kakva je Xbox360, možemo samo da im skinemo kapu! To što je port loš je verovatno odluka izdavača da angažuje jednog i po programera i da mu rok od 3 meseca da uradi port. Da im je to ikakav prioritet, igra bi radila ekstra i na PC-ju... Skapirajte konačno da su igre kao što je battlefield 3 retki dragulji. Svima ostalima je bitno da se to proda na konzolama i da se vrate pare... i dok ne izađu next-gen konzole, neće biti bitnijeg napretka grafike...
Ti maxo kad uletis klizeci u thread i sve nas tako lepo prosvetlis, onda mi odmah dodje da odem u manastir i zamonasim se, ili da pokusam da hodam po vodi.......NOT!:D Ja nisam nesto citao da se prica o nesposobnosti programera, bas se uvek pricalo o nemarnosti da se port odradi kako treba. Ono gore bila je cista sprdnja na njihov racun, ono kao varijanta, pokupimo likove sa ulice da odrade port i tako to. Za battlefield se slazem, a to o konzolama i pravom pomaku sam i ja ranije pricao, no ne moras se baviti ovim 20+ godina da bi znao sabrati 2+2. Malo ce se tu ,zbog prodaje novog HW, uz port gurati nakalemljen kod sa teselacijom, physxom, dx11 renderom i to je to... do next gen-a.

Poslednja izmena:
Ali, poenta je da neće... Rockstar nije graphics whore. Nikakve teselacije i dodatne funkcije. Čak ni oficijelni pack sa teksturama. Uradiće port i to je to. I tako će biti dragulj na pc platformi, veruj mi.

meni je igra bila turbo dosadna tako da mi ovo što za PC izlazi ništa ne znači

Ali, poenta je da neće... Rockstar nije graphics whore. Nikakve teselacije i dodatne funkcije. Čak ni oficijelni pack sa teksturama. Uradiće port i to je to. I tako će biti dragulj na pc platformi, veruj mi.

Da, Rockstar neće , ali pričao sam uopšte. Kada bi na ovo još naslagali dx11 sa sve teselacijom, pa *** trebala bi neka 3way crossfire/sli confa da bi gurala nestabilnih 30fps-a.
Ma ne znam, osećam se previše matoro da bih rasipao energiju pričajući o svemu tome. Suštinski samo recikliramo iste teme again and again a kristalno je jasno zašto u industriji stvari funkcionišu kako funkcionišu, kao i da su van našeg uticaja-domašaja ma koliko govorili o njima...:)

7 i po hiljada... na shopto se vec moze uzeti po skoro duplo jeftinijoj ceni, a da ne pricam mesec-dva kasnije...

Ne kapiram, šta, oni su fotoshopovali onu sličicu???

Igra za PC još nije izašla, izlazi 11. novembra :)

Ajd... sad i ja imam novu grafiku i monitor, pa da obrnem igru i na PC-ju, ako baš mislite da će bolje da izgleda :D

Ma de da izgleda bolje, sta je to hd rezolucija, aa, af, mogucnost za enb moding...

Veceras stize od gospode s*idrow, inace neverovatno mi je ovo sta su stavili u requirements:

Suggested system requirements:
Quad Core 3.2 GHz, 2 GB RAM (8 GB RAM - Vista/7), graphic card 1536 MB (GeForce GTX 580 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7.

Za sada ovo je jedini oficijelni system requirement info. Sto se GPU-a tice, napisali su sve koje igra podrzava, od najmanjeg do najveceg. *****no.

System Specifications:

Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac;
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz;
RAM: 2GB to 8GB;
Hard drive space: 16GB;
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB;
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible;
DVD Drive.

gtx 580 za port sa konzole ?
svaka cast :)

Veceras stize od gospode s*idrow, inace neverovatno mi je ovo sta su stavili u requirements:

Suggested system requirements:
Quad Core 3.2 GHz, 2 GB RAM (8 GB RAM - Vista/7), graphic card 1536 MB (GeForce GTX 580 or better), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7.

Odakle informacija da izlazi veceras ?

^Vec smo apsolvirali da taj system req nema veze sa vezom i predstavlja ocigledno bezvezno nabacane podatke, mislim ovamo gtx 580 a na atijevoj strani je dovoljan 6850 a o gluposti o 8gb rama necu ni da pisem...

^Nisam mislio na obavestenje o system req vec na njihovo obavestenje na blogu da ce u toku dana izbaciti linkove za dl.

Nazad
Vrh Dno