Pa meni recimo savršeno odgovara Prenesi i Surfuj 500 jer mi je potrošnja oko 100 minuta, 100 sms-ova i 500 MB mesečno. To je onda ekvivalent 700 smart-ova, što bih dobio tek za 1500 din u smart 1100 paketu, jer mi 550 smart-ova u manjem ne bi bilo dovoljno, a ovako imam Prenesi i Surfuj 500 za 1000 din koji mi daje 150 minuta, 150 sms-ova i 500 MB.To hocu da kazem - zavisi kako kome odgovara..
Evo recimo pogledajte neizbalansiranu situaciju kod Telenor Prenesi i Surfuj paketa. 600min se dobija tek za 3 soma dinara.
cinjenica je da su trenutno telenorovi postpaid paketi najlosije izbalansirani i da retko kome odgovraju kao Dandy-ju. sto se tice novih smartova, super je potez ali ih je VIP tako nastelovao da ti izbije crvenu i po mesecno iz dzepa. nije los ni Smart 550 ali da je makar nesto jeftiniji (recimo 850-900din sa porezom) imao bi vecu publikuali to bi onda povuklo spustanje cena i najjeftinijih Smart paketa, sto u principu ne bi bilo lose po VIP. tako bi ih mozda neko i uzeo
Smart 550 po 200din nizoj ceni od trenutne bi bio sweet spot za vecinu korisnika sa smart telefonima.
Za nepunih 1000 dinara (sa 50% popusta) imaš kod mts-a mix net L 600 minuta 1500 sms i 1.5 GB podataka.
A na koj period to daju, na pun ili samo na polovinu?
na ceo period - naravno ako se ne uzima mob (isto kao i kod VIP samo umesto 25, nude 50% do kraja meseca, mislim akcija vredi do kraja meseca, popust od 50% tokom celog perioda ugovora)
Ja sam prosto iznenađen. Nisam znao da ovako nešto može da se desi u našoj lepoj Srbiji. Pošto sam potpisao ugovor na smart 550 i dobio duple smartove, tj. sad imam 1100 i juče ja njih zovem da ih nešto pitam, nije bitno šta i oni meni kažu da će da me prebace na smart 550, ali ću i dalje da imam 1100 smartova, plus u vipu 1000 minuta i da će me sve to izaći 1090 din, a ne 1490, a još sam i tad uzeo mini galaxy. Prosto nisam verovao u sve to i zvao sam dva puta i svaki put su mi to rekli.... svaka čast i sve pohvale...
E to je stvarno da ne poverujes... kapiram... potpisao je ugovor pre nekog vremena, kada su davali duple smartove, a sada kada je akcija prestala, a cena pala na 1090, oni su mu samoinicijativno ostavili starih promotivnih 1100 smartova i spustili cenu na aktuelnu... pa u tom slucaju BRAVO.
Ti minuti u Vip mreži bi trebalo da budu odvojeni,ovako ispada da su izdašni a nisu.To se valjda podrazumeva, ja nikad drugacije nisam ni pomislio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari