Šta je novo?

VIP spustio cene vecih SMART tarifa...

Pa ako pravis najvise poziva u MTS mrezi, definitivno neki od MIX 2300, 3500 paketa (sada sa ovih 50%popusta bez telefona), ali ako ne onda SMART 2200

To hocu da kazem - zavisi kako kome odgovara..
Evo recimo pogledajte neizbalansiranu situaciju kod Telenor Prenesi i Surfuj paketa. 600min se dobija tek za 3 soma dinara.
Pa meni recimo savršeno odgovara Prenesi i Surfuj 500 jer mi je potrošnja oko 100 minuta, 100 sms-ova i 500 MB mesečno. To je onda ekvivalent 700 smart-ova, što bih dobio tek za 1500 din u smart 1100 paketu, jer mi 550 smart-ova u manjem ne bi bilo dovoljno, a ovako imam Prenesi i Surfuj 500 za 1000 din koji mi daje 150 minuta, 150 sms-ova i 500 MB.

cinjenica je da su trenutno telenorovi postpaid paketi najlosije izbalansirani i da retko kome odgovraju kao Dandy-ju. sto se tice novih smartova, super je potez ali ih je VIP tako nastelovao da ti izbije crvenu i po mesecno iz dzepa. nije los ni Smart 550 ali da je makar nesto jeftiniji (recimo 850-900din sa porezom) imao bi vecu publiku :) ali to bi onda povuklo spustanje cena i najjeftinijih Smart paketa, sto u principu ne bi bilo lose po VIP. tako bi ih mozda neko i uzeo :)
Smart 550 po 200din nizoj ceni od trenutne bi bio sweet spot za vecinu korisnika sa smart telefonima.

Poslednja izmena:
Ja koristim pospaid 150 vec dve godine i sam mi istice ugovor a uz njega am uzeo nokiu 6700,sad razmisljam da predjem na taj smart 550 i uzmem HTC wildfire s

cinjenica je da su trenutno telenorovi postpaid paketi najlosije izbalansirani i da retko kome odgovraju kao Dandy-ju. sto se tice novih smartova, super je potez ali ih je VIP tako nastelovao da ti izbije crvenu i po mesecno iz dzepa. nije los ni Smart 550 ali da je makar nesto jeftiniji (recimo 850-900din sa porezom) imao bi vecu publiku :) ali to bi onda povuklo spustanje cena i najjeftinijih Smart paketa, sto u principu ne bi bilo lose po VIP. tako bi ih mozda neko i uzeo :)
Smart 550 po 200din nizoj ceni od trenutne bi bio sweet spot za vecinu korisnika sa smart telefonima.

Da. Ili da spuste cenu 550 ili da povećaju "smartažu" na 700, recimo. Taj bi bio opasno zanimljiv za malo širi krug ljudi, kako mi se čini.

Pa ne zele oni da naprave paket koji odgovaraju najvecem broju ljudi vec paket koji je skoro tu ali ipak nedovoljan da se uvek predje i iskoristi nesto vise od besplatnog saobracaja sto se papreno naplati :)
Oni imaju dosta dobar uvid u to koliko se u proseku trosi i koliko po raznim grupama (tipa potrosaci <500, 500-1500, potrosaci neta uglavnom i slicno) i znaju kako da oblikuju paketa da marketinkski izgledaju odlicno ali da njima prave vise novca nego optimalni paketi.

Cao Vipovci :)
Pozdrav iz mts-a.

Uskoro mi istice ugovor kod mts-a. Nezadovoljan sam jer su njihovi postpaid paketi lose izbalansirani za moje potrebe pa razmisljam da predjem u vip. Koristim staru mix tarifu a to je 325min i 325sms za 1000rsd.

Kada mi istekne ugovor prebacice me na 450min i 450sms za 1450rsd jer su ukinuli stare tarife.
Prva sledeca tarifa mi je preskupa i prevelika tako da ne zelim da budem njihov korisnik jer se ne mogu uklopiti nikako ni u jednu tarifu.

Meni ne treba net tako da sam zadovoljan tarifama samo sa minutima i sms-om.
Svidja mi se ovaj Vipov smart 1100 gde bih napravio 750/350 u korist minuta.
Recite mi da li ima tu nekih zackoljica ili je to bas tako kao sto kazu, odaberem odnos koji ja zelim i to imam?
Je l` ima nekih povoljnosti ako ne uzmem telefon kod njih?

Tako je kao sto pise, trosis svoje smartove kako zelis.
Imas mogucnost da dobijes 25% popusta na mesecnu pretplatu ako potpises ugovor na dve godine i ne uzmes telefon.

Hvala...

taj popust.......25% tokom 2 godine konstantno?

to ne zvuci lose.

Da, tokom te dve godine imas 25% popusta svakog meseca, s tim sto ako zelis mozes u bilo kom trenutku da uzmes telefon i od tada da placas puni iznos pretplate.

Sa 25% popusta to iznosi 1117din. Za Smart1100.
Stvarno je dzabaka i razmisljam da produzim ugovor :)

Za nepunih 1000 dinara (sa 50% popusta) imaš kod mts-a mix net L 600 minuta 1500 sms i 1.5 GB podataka.

na ceo period - naravno ako se ne uzima mob (isto kao i kod VIP samo umesto 25, nude 50% do kraja meseca, mislim akcija vredi do kraja meseca, popust od 50% tokom celog perioda ugovora)

To je vrlo dobra ponuda :) samo da sacekam jos godinu ipo da mi istekne ugovor :D

stigla mi poruka od VIP-a
"ostvarite popust od 200 dinara na narednom racunu aktiviranjem e-racuna. Vip vam potpuno besplatno nudi mogucnost provere vasih racuna na www.vipmobile.rs/onlineracun . Ukoliko zelite da papirni racun zamenite e-racunom odgovorite sa DA"
jel dobio neko ovu poruku?? ovaj popust od 200 dinara vazi samo za ovaj 1 mesec ili za svaki naredni?

Ja sam prosto iznenađen. Nisam znao da ovako nešto može da se desi u našoj lepoj Srbiji. Pošto sam potpisao ugovor na smart 550 i dobio duple smartove, tj. sad imam 1100 i juče ja njih zovem da ih nešto pitam, nije bitno šta i oni meni kažu da će da me prebace na smart 550, ali ću i dalje da imam 1100 smartova, plus u vipu 1000 minuta i da će me sve to izaći 1090 din, a ne 1490, a još sam i tad uzeo mini galaxy. Prosto nisam verovao u sve to i zvao sam dva puta i svaki put su mi to rekli.... svaka čast i sve pohvale...

To se valjda podrazumeva, ja nikad drugacije nisam ni pomislio.

mozetel da prekopirate poruku koja vam stigne kad posaljete "?" na 1260?
radi se o tome da pise da sam potrosio 25smartova za 25 dana sto je nemoguce. Ispod dalje pise da imam 550 smartova bonus a ja imam 1100...

Ja sam prosto iznenađen. Nisam znao da ovako nešto može da se desi u našoj lepoj Srbiji. Pošto sam potpisao ugovor na smart 550 i dobio duple smartove, tj. sad imam 1100 i juče ja njih zovem da ih nešto pitam, nije bitno šta i oni meni kažu da će da me prebace na smart 550, ali ću i dalje da imam 1100 smartova, plus u vipu 1000 minuta i da će me sve to izaći 1090 din, a ne 1490, a još sam i tad uzeo mini galaxy. Prosto nisam verovao u sve to i zvao sam dva puta i svaki put su mi to rekli.... svaka čast i sve pohvale...

Potpisao si SMART550 i oni ce da te prebace na SMART550 ?

Jel ja nesto propustam ili nisi bas najbolje objasnio situaciju?

E to je stvarno da ne poverujes... kapiram... potpisao je ugovor pre nekog vremena, kada su davali duple smartove, a sada kada je akcija prestala, a cena pala na 1090, oni su mu samoinicijativno ostavili starih promotivnih 1100 smartova i spustili cenu na aktuelnu... pa u tom slucaju BRAVO.

Ne verujem! Mora da postoji neki Very Invisible Print kod VIP-a :D Sreckovic ;)

E to je stvarno da ne poverujes... kapiram... potpisao je ugovor pre nekog vremena, kada su davali duple smartove, a sada kada je akcija prestala, a cena pala na 1090, oni su mu samoinicijativno ostavili starih promotivnih 1100 smartova i spustili cenu na aktuelnu... pa u tom slucaju BRAVO.

To i ja kazem. Svaka cast! Mozda nisam dobro objasnio, ali ti si sve rekao kako je :)

Nazad
Vrh Dno