Šta je novo?

VIP spustio cene vecih SMART tarifa...

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
VIP zvanicno spustio cene vecih SMART paketa (nije promocija) i uveo dodatne novine:

L I N K

m7uog6.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da ljudi ne vole ove smartove iako se bas trude da ih proguraju...

Znaci li ovo da su ukinuti dupli smartovi?

Ps.
Link ne radi :)

Poslednja izmena:
Jesu ukinuli su. Ono ranije je bilo prilicno skupo, shvatili i oni :)

Digitron u ruke, SMART 1100 je opasan paket za 1500dingera - recimo Prenesi 400 je 1404din sa 400min i 400sms:eyebrows:

Jeste, on je zvezda ove serije.
Ali cudan im je "grafik" 2200 je priblizno 2x skuplji (+ 10 din), pa onda opet popust za 4400...

fin potez...sad konacno imaju smisla ovi paketi..
ovaj od 1100smartova za 1490din, pogotovo ako se koristi u vecini za minute, je PUN POGODAK!

1100 minuta!! Lele, pa kome trebaju posle poruke :)

nista se ovde specijalno nije izmenjalo... smart1100 je stari smart550 stim sto je postojala ona promocija dupli smartovi...
jedino sto su ubacena ova dva paketa, ali gledajucu ovo smart550 mnogo skup..

Ovaj novi Smart 1100 je po meni jako lepo izbalansiran paket.

Slazem se, prosla je bila bas losa. Mada za malo vise para imas 1100 koji je sad stvarno zanimljiv paket. Jedino ako opet nisu ubacili neku promenu sitnim slovima, mada ne znam sta bi mogli vise, zaokruzivanje je maksimalno, uspostava veze i cene se ne primenjuju pre isteka ovih smartova, jedino da se naplacuje uspostava svaki put. Ali bolje da im ne dajem ideje :d

Besplatan pristup mobilnom Facebook™-u
Pa ispod sitnim sivim slovima
Pristup mobilnom Facebook™-u (m.facebook.com) je besplatan do 31.12.2011.
:smackbum:

Poslednja izmena:
Ne mogu da vam opisem koliko mi treba besplatna fejsbuk aplikacija kao i pristup istoj, a verujem da nisam u jednini po ovom stavu. :p

Opet nije logican cenovnik i dalje su smartovi skupi,sem mozda paket 1100 i to samo ako vecinom razgovarate.

Po meni treba da im budu paketi otprilike ovakvi (sem glupavog 2200 koji je duplo skuplji od 1100), ali da sms i 1mb neta se racunaju kao 0.5smarta, nema logike da isto kosta 1min poziva kao sms ili 1mb neta.

Nigde vishe en vidim onu promociju da se dobija duplo smartova,jesu to ukinuli a da nigde nisu napisali obavestenje?

Pa bilo je obavestenje ispod te promocije da akcija traje do 15.08.

Problem je u tome što ako krenu da cepkaju sms i MB na po pola smarta, smart kao koncept gubi smisao.
Mislim da su se ukopali sa ovom idejom koja im se izjalovila, jer vrednost minut/sms/MB nikako nije ista, a svako sa imalo mozga mogao je da zaključi koliko su zapravo paketi bili nepovoljni za sve korisnike koji rade još nešto osim što telefoniraju.
Ona akcija sa duplim smart-ovima i ovo sada su samo pokušaji da se izvuku donekle iz rupe koju su iskopali, barem dok ne smisle nešto novo.

Zanimljivo da prva dva smart paketa nikako da povećaju a svi ljudi koje znam a da imaju postpaid su na nižim paketima bili oni smart ili ne.

Da li moze neko samo da mi objasni koja je fora sa tim smartovima? Koliko smartova je jedan minut ili mb ili poruka?

Tapa iPhone Talk

Pa lepo ti pise na sajtu: 1minut = 1SMS = 1MMS = 1MB = 1Smart!

Znaci imas recimo 550 smartova i potrosi ih nasta ti zelis.Dal ces da skokas sve na recimo 550 mb ili 550 sms-a ili 550 min,sve je jedno.Znaci zbir svega ne sme da predje 550.

Poslednja izmena:
Pretopstavio sam da je tako. :)
Pa to se onda uopste ne isplati po meni. Imas 1100 smartova a placas 1490din, isplati se mozda samo za minute, a da drugo nista ne koristis. Po meni je onda mnogo bolji paket u MTS-u Mix net L, imam 600 minuta, 1500 poruka i 1500mb. :)

Tapa iPhone Talk

Ne mogu da vam opisem koliko mi treba besplatna fejsbuk aplikacija kao i pristup istoj, a verujem da nisam u jednini po ovom stavu. :p

Apsolutno se slazem, ali ono sam izneo kao jos jedan primer vipovog nacina reklamiranja.
Kao udarna vest se stavi nesto (i to krupnim slovima), a dole pri dnu sitnim sivim: salili smo se :)

Najbolji primer je ono cuveno Zauvek, rec kojoj su smislili sasvim novo znacenje :)

Pretopstavio sam da je tako. :)
Pa to se onda uopste ne isplati po meni. Imas 1100 smartova a placas 1490din, isplati se mozda samo za minute, a da drugo nista ne koristis. Po meni je onda mnogo bolji paket u MTS-u Mix net L, imam 600 minuta, 1500 poruka i 1500mb. :)

Tapa iPhone Talk

Da ali on kosta 2000 dinara mesecno zar ne?

Tacnije 1950. :) Ali ako se potpise ugovor 50% jeftinije onda je 970din, koliko ga i placam. Tako da je opet isplativiji po meni i bez popusta, a skuplji je 500din. Po meni je ovaj smart bzvz jer ga nisu nesto lepo odradili. Da je 1 smart i 1min i 1 poruka i 1mb bila bi onda druga prica, a ovako se ne isplati. Mozda to malo bolje razrade u buducnosti.

Tapa iPhone Talk

Poslednja izmena:
Taj MixnetL ima samo 600minuta sto je malo :)

Kako kome... Evo ja recimo mesečno trošim manje od 100 minuta, ali mi je već otišlo 500 MB.

To hocu da kazem - zavisi kako kome odgovara..
Evo recimo pogledajte neizbalansiranu situaciju kod Telenor Prenesi i Surfuj paketa. 600min se dobija tek za 3 soma dinara.

Prebaci se u VIP pa imas 2200 minuta za sto kinti manje...

Nazad
Vrh Dno