Šta je novo?

KMPlayer

Jel zna neko zasto meni KMplayer posle pauze pusta zvuk usporeno? Desava mi se u poslednje vreme da gledam nesto stavim pauzu i spustim player u tray i posle 15-20minuta,nekada vise nekada manje kada podignem player i pustim klip i slika i ton su usporeni. Nije mi se to do sada desavalo.

Jel zna neko zasto meni KMplayer posle pauze pusta zvuk usporeno? Desava mi se u poslednje vreme da gledam nesto stavim pauzu i spustim player u tray i posle 15-20minuta,nekada vise nekada manje kada podignem player i pustim klip i slika i ton su usporeni. Nije mi se to do sada desavalo.

Koje si codece stavio za video i audio.
Probaj da stavis za video ( ffdshow) i za audio ( ffdshowaudio).

Možda da ljudi koji imaju problema probaju SMPlayer (QT based UI). Mislim da je to sada defoltni multiplatformski UI za MPlayer. Također su dostupni svi standardni MPlayer keyboard shortcut-ovi (F - full screen, Space - pauza, 0/9 - jačina zvuka, strelice/PgUP/PgDown za kretanje kroz materijal itd ....), što mislim da na Kmplayeru nije bilo.

Download.

Poslednja izmena:

To se meni desavalo dok sam koristio Kaspersky mrtvi. Promenio AV i nema tih problema sad.

Moze li mi neko reci,koja je najbolja verzija KMPlayera. Sve verzije koje sam do sad skidao su imale neku gresku,cak i zadnja verzija.
Neki nisu hteli da menjaju komande,npr. nece da stavi da se pauzira na SPACE dugme,neki puca kada se premotava,a neki nisu radili sa titlovima.
Znaci koja je najstabilnija verzija???
Hvala unapred na odgovorima!!!

nikada nisam imao niti jedan od navedenih problema, što me dovodi do zaključka da ili imate instaliranih neodgovarajućih kodeka, "čačkali" ste po podešavanjima, menjali VR, AR, splitere, a niste sigurni šta ste uradili zapravo.
preporučujem deinstalaciju svih kodeka, deinstalaciju kmplayara sa specijalizovanim softverima.
zatim čistu intalaciju, i bez ikakvog podešavanja kmplayer će vam puštati gotovo sve video formate. Jedina podešavanja koja treba odraditi je omogućavanje dxva na (XP), moj predlog je cyberlink pdvd codek CyberLink Video Decoder (PDVD9) (slika perfektna, staklasto čista) za ATI kartice (opterećenje cpu se svodi na 3-5% pri puštanju HD materijala), uputstvo imate na KMPlayer forumu u rubrici brza rešenja (quick tips), za win 7 nisam radio sa KMP, prebacio sam se na POT, mada mi je KMP sa podešavanjima koje sam imao davao neuporedivo bolju sliku od default POT, koji daje blago zrnastu sliku na HD materijalu .

Poslednja izmena:
jedinu zamerko kju imam na KMplayer je, kad stavim pauzu, i lupim enter za fullscreen, dodje do nekog glitcha i onda posle 3-4 sekunde ode u fullscreen...sve ostalo = ne postoji bolji player za windows niti na bilo kom drugom OS-u ;]

Kako da namestim na KM player-u titl da imam sa kvacicama, a ne sa hiroglifima i nekim drugim znakovima umesto č, ć itd? :)

4 meseca mi nije radio KM player jer je sistem pr'so a mrzelo me da reinstaliram :D
Tj nista osim VLC plejera nije radilo pa sam filmove sve gledao preko njega, sinoc odgledam Mystic river preko starog dobrog KM-a i odusevio sam se koliko je ovo najbolji :d plejer :smoke: ,)

A jel moze isto i neko da mi objasni kako mogu da ugasim opciju da mi ne bude stalno top, ispred svih aplikacija? I kako da namestim da kada ga minimiziram da ode na taskbar?

Kako da namestim na KM player-u titl da imam sa kvacicama, a ne sa hiroglifima i nekim drugim znakovima umesto č, ć itd? :)
Desni klik -> Option -> Preferences -> Subtitle Processing -> Font Style -> East/Central Eur.

A jel moze isto i neko da mi objasni kako mogu da ugasim opciju da mi ne bude stalno top, ispred svih aplikacija? I kako da namestim da kada ga minimiziram da ode na taskbar?
Desni klik -> Option -> Preferences -> General -> Screen -> On Top postavis na never i kod videa i kod audia, pa si siguran...

Inace, meni niko ne veruje da je KMPlayer najbolji.. :)
Jedino mi se kod BSPlayera svidja sto sam skida titlove i jako je dobar u tome.

Poslednja izmena:
Extra. Hvala ti na ovome, sad sam podesio. :)

A jel mozes samo da mi kazes kako jos da namestim da kad kliknem na minimize da ga minimizira na taskbar a ne dole u quicklunch?

Extra. Hvala ti na ovome, sad sam podesio. :)

A jel mozes samo da mi kazes kako jos da namestim da kad kliknem na minimize da ga minimizira na taskbar a ne dole u quicklunch?

Desni klik -> Option -> Preferences -> General pa na prvom tabu odstikliraj Minimize to system tray

Hvala ti. Sredih i to, sad mogu normalno da ga korisitm. :d

Inace ovaj player je po meni najbolji, jedno vreme sam koristio i mv2 i BS, ovaj je definitivno najbolji. :D

Ako cemo da gledamo prikaz slike onda je bar meni mpc nenadmasan,mada ni kmp nije daleko.Kmp-u je veliki plus u odnosu na mpc dosta siri spektar sitnih podesavanja.

I ja sam bio fan km playera dok nisam otkrio daum pot player (od istog programera. Napravio ga kad je prodao kmp) i postao ubrzo moj default video player. :)

probao sam daum pot player, izgleda zanimljivo, ima nekoliko stvari koje mi se svidjaju...

spominjete pot player, daum pot player = pot player ? to je jedna te ista verzija?

edit: kk nasao sam sve sto sam hteo da znam za pot player, izvinjavam se za off topic ^.^

Poslednja izmena:
skini najnoviju verziju, sve je na engleskom.
verzija 1.5 bild 29917 -beta

da li moze neko da mi pomogne, koristim kmplayer na laptopu, os je win7. I kada sam skinuo shark codec pack za win 7, i instalirao ga, slika za hd filmove je bolja, ali desi se na svakih nekoliko minuta, da slika stuca, i da zabaguje na sekundu-dve. Da li neko ima resenje za ovo.

hvala unapred

hvala unapred :wall::trust:

... uninstaliraj shark codec pack? Sta ce ti? Stavi u KMPlayer da koristi interne kodeke.

a ovaj kodek sto ga pominje jedan clan CyberLink Video Decoder (PDVD9)?

kako njega da instaliram, posto on rece da ne uzima mnogo resursa, a dobra je slika i ne bi trebalo da stuca film.

имаш на kmplayer форуму Quick Tips & FAQ уради са MPC како пише, па пробај и са CyberLink Video Decoder, код мене је он имао најбољу слику са минималним заузећем процесора од 0-6%.

или имаш и ОВО упутство мислим да сам по овом упутству радио.

Poslednja izmena:
kako mogu da namestim da neke scene gledam usporeno tj slow motion i da slika bude bude jasna?

provalio sam shift +/-.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno