Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Al smo se ucutali, poskidali za dz tone aplikacija i tema moze da se zatvori :d

ahahahha baš tako, još angry birds da izađu :D
piše pre neki dan kao Rovio testira potražnju za AB na bada os-u, ne znam jesu li toliki bilmezi da misle da ne bi išla

Vratio se Apps na mobilnom, cak i onaj jedan nevidljivi update, isto je sve kao pre, al im je stos neki, svetio nam se Samsung zato sto smo zloupotrebili vaucere, cepali lazne adrese i poskidali sve i svasta, a oni nam ugase apps, ma ja sam iznenadjen i uvredjen... :d

Pronadjoh interesantnu aplikaciju, Score Counter. Kada vam je telefon pri ruci, igrate karte a nemate hemijsku olovku. Nije free, ali vauceri su i dalje tu :)

Nema vise vaucera koliko sam ja upucen. Tj ima ali traze ukucavanje koda :d

Vidi stvarno :p kmeeee

aha ja drugu napričao i on danas probao i kaže ti mene zezaš :D
ja sam poskidao sve što mi je trebalo pa me baš briga a tu je i spoof ako je hića

Da li NDrive 10 i 11 mogu da koegzistiraju zajedno na telefonu?

[YOUTUBE]FT0Yfp1KI5Q&feature[/YOUTUBE]

"This video is private"....

Bio je public..

Pomalo sam skeptican, nisu mi se nesto pretrgli od "novih fichrsa" :/
Nego dobro, necu da pricam unapred, neka izadje, da probamo pa ce da krene diskusija.

Jel zna neko zasto mi ne pokazuje kontakte iz imenika kad me neko zove stoji kao nepoznat broj a imam taj broj u imeniku . Prvi dan je radio normalno a sad pobrljaviolo to sa imenikom. inace ubacena je bada 2 (Zenin telefon)

Samsung ChatON
Samsung u septembru pokreće svoju verziju servisa za razmenu poruka i drugih sadržaja pod imenom chaton. Besplatna usluga će biti prikazana na sajmu IFA i kreće u septembru u preko 120 zemalja na 62 jezika. Jedinstvena stvar u vezi chaton-a je da ne samo da će podržavati Samsung Bada i Android, već i uređajaji na drugim mobilnim platformama kao kao iOS i BlackBerri. Samsung će takođe pokrenuti klijent sajt koji će omogućiti korisnicima da dele sadržaje sa PC-jem.

chat.png

Poslednja izmena:
Nema vise toga da (top) Wave ima top hardver kao i sve ostale bestije iz Samsung porodice... i to jos za relativno male pare. Bilo jednom i to je to. Posluzilo svrsi - promociji bade :)

Sto se dizajna tice... od pozadi - veoma lep, a od napred - klasican Wave II :)
Specifikacije... sasvim OK. Nije top i ono sto je trenutno aktuelno, niti pak ima nekih extremnih novotarija kao sto ih je prvi (i jedini pravi ;)) Wave doneo (SAMOLED ekran, BT 3.0), prakticno bi jedina prava novotarija mogao da bude NFC (mada je i to vec vidjeno na nekim drugim telefonima)... ali opet - sasvim OK. Single-core CPU na 1.4GHz je prakticno i vise nego dovoljan za sve... sem, mozda, 1080p snimanja, oko toga se jos uvek polemise :p

Bilo kako bilo - sasvim dobar telefon :smoke:

Solidan, samo da cena bude ok.

Nego CAR-e, ti nisi bio u Zerbiji u vreme onih vaucera ? :d poskidali smo boga oca za dz :smoke:

Mislio sam da si zadrzao talas kao alternativni fon :D
Nisam, brale, pojavila mi se iz vedra neba odlicna kombinacija, za odlicne novce... a tih novaca vala nikad dovoljno :D

Alternativni fon mi vala ne treba, zaista... ali novci da :p

Ja imam 3 alternativna telefona koji ne vrede ni 30e :d ali zato alt. novca ima sve manje.. :d

Da li ima neko uputstvo kako kogu da flesujem ovaj fon.Kupljen je u telenoru i zakljucan je za 063 mrezu.Ako moze neko da zakaci neki link bilo bi dobro.

dok je zakljucan nemoj ni u ludilu da pokusas da flashujes fon.... otkljucaj pa radi... na samfirmware sajtu imas opis flashovanja a na 388. strani rapidserbia foruma imas opis koju kombinaciju fajlova trrebad a koristis... ponavljam nista dok ne otkljucas fon.

Ok hvala na brzom odgovoru.A sad pitanje kako da ga otkljucam?Galaxy s sam uspeo da otkljucam kad sam rutovao fon pa skinuo sa marketa program unlock galaxy i resio stvar.Da li ga mogu sam otkljucati ili nema sanse da to odradim dok ga ne odnesem u servis?Fon je od moje sestre i ona hoce da ga menja za samsung galaxy s pa sam mislio da ga otkljucam pre prodaje.Inace je u garanciji jos godinu dana.

Uvek mozes da ga otkljucas (sam) tako sto ces kupiti unlock kod preko neta...

Samo navodim jednu opciju, bez odlaska u servis.

Da. Isto ce te kostati kao u servisu, znaci da je bolja varijanta od servisa

Koliko kosta otkljucavanje fona u servisu?Konkretno ovog modela?

Vrh Dno