Ne skoro, nego bas svi trenutni aparati na trzistu poseduju i video zapis.
Mislim da je krajnje vreme za novu temu VIDEO - 2011, da se kace neki kraci test video zapisi.
Ova tema je postala beskorisna, 99% postova je vise prikaz (ne)znanja fotografa nego same opreme (ako se uopste i pomene oprema pored slike).
1. Ova tema će prvenstveno služiti za pokazivanje tehničkih mogućnosti Vaših digitalnih fotoaparata. Fotografsko umeće je poželjno, ali je u drugom planu.
Opet, sigurno ima i onih koji bi da poprave svoju veštinu, a ovde ima iskusnih članova koji svojim savetima mogu da pomognu onima koji te savete žele da čuju/usvoje.
a šta te sprečava da je otvoriš?Mislim da je krajnje vreme za novu temu VIDEO - 2011, da se kace neki kraci test video zapisi.
Procitaj moj post jos jednom.
Nigde ne pominjem da imam znanje i iskustvo, samo ideju da se pored slika napise cime je slikano.
A ideja #2 je da se otvori tema sa video zapisima fotoaparata, jer sam uveren da ljude danas to zanima isto koliko i fotografije.
Ova tema je postala beskorisna, 99% postova je vise prikaz (ne)znanja fotografa
... samo ideju da se pored slika napise cime je slikano...

Probaj upload-ovati fotku negde drugde - cini mi se da je tinypic odvrnuo JPEG kompresiju do kraja - vidis koliko artefakta ima fotka. :S
To nije pauk, pauci rastu do neke granice a onda se presvlace tj. odbacuju stari "oklop", tako nekoliko puta dok ne dostignu polnu zrelost. To sto si uslikao je ono sto je ostalo posle presvlacenja, vidis koliku pukotinu ima na ledjima 😉
Izvinjavam se na off -u ali vidim da je covek u cudu. Inace fotka je skroz ok 🙂
Moze ponovo upload u maximalnoj rezoluciji ? Za wall 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari