Šta je novo?

PES 2012

Ljudi, da budemo srećni što smo dobili ovakav fudbal, moglo je mnogo gore da ispadne...dosta je ispravljeno u odnosu na pes 11...ona kontrola dva igrača preko analoga je fenomenalna i baš pomaže u igri...golove iz kornera sve tako dajem.

Evo jedan gol Neymara 🙂

[YOUTUBE]5FZjRvHTV7U[/YOUTUBE]

Problem je u tome što ima dosta ljudi koji nemaju analog i odbijaju da pređu na njega, pa im ove nove opcije i ne znače nešto...malo je teže preći ali isplati se.

Ja imam analog i jednostavno ne mogu na njega...igram na nekom polurazbijenom logitech precision a imam nov Dualshock II sa adapterom na usb...

@brajko85, dao sam lepse golove sa ibrom i sedorfom, ovaj tvoj cak nije ni bio toliko precizan, to je ono o cemu sam pricao, sut nije vaserijski golman nije kiksirao a ipak ulazi glatko - ukosis se sa 16-25 metara od gola, napunis i do sad ulazi u velikoj vecini slucajeva...

Poslednja izmena:
Pa bitno da ulazi...bolje da padaju lepi golovi iz daljine nego da ih uopšte nema.

Pa bitno da ulazi...bolje da padaju lepi golovi iz daljine nego da ih uopšte nema.

Ovaj deo tvog posta mi nije jasan? ovaj gol sto si ti okacio nije neki za divljenje, lopta je bila vise po sredini gola nego u nekim od uglova, a u PES 2011 sam se nadavao golova iz daljine kao nikad do sad...

Ovaj deo tvog posta mi nije jasan? ovaj gol sto si ti okacio nije neki za divljenje, lopta je bila vise po sredini gola nego u nekim od uglova, a u PES 2011 sam se nadavao golova iz daljine kao nikad do sad...
Pa nije neki gol za divljenje ali opet je lep gol u odnosu kako glupi mogu da se daju...lopta nije baš išla po sredini, baš sam gledao na replay-u iz drugog ugla...golman nije mogao da odbrani jer je bio pomeren dosta ulevo...trebao sam da snimim iz drugog ugla nego ajde. A lepe golove iz daljine postizao sam samo protiv kompa u pes 11 i to pre nego što sam stavio yair patch u kome je AI dosta agresivan i ne ostavlja ti mnogo prostora za šut...ne znam kako tvoje društvo igra pes, ali kad igram sa drugarima teško da dajemo mnogo golova iz daljine...uglavnom sve blokiramo, valjda igramo dobro odbranu svi pa i ne može da prođe lopta nigde...uglavnom smo muljali nekako sa centaršutevima i u kazneni. Tamo se još i sporo okretali igrači, pa dok se on namesti dvojica ga već pojedu.

Poslednja izmena:
Ja i preko neta dam "dosta" golova iz daljine u 2011...nije ni bitno

Sad je dosta olakšan šut, nešto kao na pes 6 je napravljeno...meni se iskreno to svidja, uvek sam više voleo malo arkadniji stil...biće zabavan fudbal uz pivce. 😉

Ali zar nekako nije lepse kada takve golove ne postizes na svakoj utakmici?

A što nije lepo...ovo je igra, cilj je zabaviti se a ne da se tekme završavaju bez golova. Ja na pes gledam kao zabavu sa društvom u slobodnom vremenu...to je pružao pes 6 i koliko vidim i ovaj novi. A i ne verujem da ćeš se protiv jakog protivnika koji igra dobro odbranu nadavati lepih golova.

Poslednja izmena:
koji trash od konzolaškog porta

Ne razumem zašto? Kod mene na 8800 GT radi savršeno i u 1920x1080. Optimizacija je odlična kao i svake godine.

Što se tiče igre, definitivno mi se više sviđa. Odigrao sam jednu utakmicu i postigao sva tri gola sa oko 20 metara. Tako nešto mi se u PES-u 2011 nije desilo niti jednom, a imam iza sebe stotine utakmica, i to na 15 minuta. Sviđa mi se što se saigrači definitivno neuporedivo bolje kreću u napadu kao i što lopta mnogo manje beži nego u prethodniku. Čini mi se i da je mnogo teže uhvatiti brzog igrača s loptom, što igranje odbrane definitivno čini težim nego do sad.

I zvuk su pomalo doterali, ali je i dalje prilično jadan u odnosu na FIFA 11. Ne sviđa mi se što se ove godine malo radi na grafici - mogli su bar da doteraju menije i grafike u samoj igri - ostali su praktično isti.

@vladimirdowla, ok da mislis da je trash tvoje misljenje, ali "kozolaski port" ccc...

@forsaken demon, zvuk je sad beda jer nema ni komentatora...bice to u full igri drugacije, grafika sto se tice menia je u 11ici bila odlicna, a za tim i licencama stvarno nema potrebe da se pati u PES-u, ima toliko dobrih patcheva...
Moja pretpostavka zasto je taj deo igre ostao isti je da su dobili takav feedback, verovatno se nije mnogo igraca zalilo na izgled menija itd...

@vladimirdowla, ok da mislis da je trash tvoje misljenje, ali "kozolaski port" ccc...

napisao sam konzolaški a ne kozolaski i ako ti slučajno nisi primetio "tipke" od xbox kontrolera svuda po meniju onda ću ti pozajmiti cvidže 😀
ja ovakav kvalitet grafike očekujem od alpha verzije ili neke rane bete, ali od demo-a, koji bi trebao biti odsečeni deo celokupne igre, baš i ne. uopšte ne možeš ni rezoluciju da podesiš. na 16:9 ekranu izgleda grozno što je i najčudnije ako je već portovano sa box-a

napisao sam konzolaški a ne kozolaski i ako ti slučajno nisi primetio "tipke" od xbox kontrolera svuda po meniju onda ću ti pozajmiti cvidže 😀
ja ovakav kvalitet grafike očekujem od alpha verzije ili neke rane bete, ali od demo-a, koji bi trebao biti odsečeni deo celokupne igre, baš i ne. uopšte ne možeš ni rezoluciju da podesiš. na 16:9 ekranu izgleda grozno što je i najčudnije ako je već portovano sa box-a

Izlazi jos jedan demo sredinom semptembra koji je blizi krajnjoj verziji igre... Ovaj demo je jos iz rane faze.

@forsaken demon, zvuk je sad beda jer nema ni komentatora...bice to u full igri drugacije, grafika sto se tice menia je u 11ici bila odlicna, a za tim i licencama stvarno nema potrebe da se pati u PES-u, ima toliko dobrih patcheva...
Moja pretpostavka zasto je taj deo igre ostao isti je da su dobili takav feedback, verovatno se nije mnogo igraca zalilo na izgled menija itd...

Nema tog patcha koji može da nadoknadi 30 liga iz FIFA...već godinama pričam koliki su MORONI ovi iz Konamija što umesto 20 slotova ne daju bar 100-200 komada.

Evo i ja da nešto malo kažem o svojim prvim utiscima što se tiče same igre. Ne vidim veliki pomak u odnosu na PES 2011 (za sada je ovo samo DEMO), postoje neka mala pobošljanja u smislu same igre na terenu, preciznija dodavanja i malo je usporena igra, bolji AI u odnosu na PES 2011 ali ništa spektakularno, bar za sad.

Evo dva gola koja sam postigao u prvoj utakmici:

1. Gol Fredija Guarina iz Porta.

2. Gol Rubena isto iz Portoa.

ne vidim veliki pomak u odnosu na PES 2011
Pa baš je ogroman pomak u gameplay-u u odnosu na pes 11...samo kretanje igrača, brža reakcija, mnogo tečnija igra...treba da srede samo golmane i sudije da ne sviraju sitnicu za svaki faul i dobijemo odličan fudbal za ovu godinu.
Nema tog patcha koji može da nadoknadi 30 liga iz FIFA
A koji će nam 30 liga kao kod FIFE kad ljudi uopšte i ne igraju sa tim timovima.

Pa baš je ogroman pomak u gameplay-u u odnosu na pes 11...samo kretanje igrača, brža reakcija, mnogo tečnija igra...treba da srede samo golmane i sudije da ne sviraju sitnicu za svaki faul i dobijemo odličan fudbal za ovu godinu.

A koji će nam 30 liga kao kod FIFE kad ljudi uopšte i ne igraju sa tim timovima.

Najbanalniji razlog - mogućnost da recimo u karijeri kreneš s timom iz League 2 i napreduješ ka Premier ligi. Meni je to 100 puta zanimljivije nego Master liga.

Ne znam kako pojedinci mogu da pricaju da igra ista kao pes 2011?! Jeste coravi ili sta je u pitanju? pes 2011 je bio djubre najobicnije, i nisam mogao da nateram sebe da ga igram duze od jednog poluvremena jer mi se prispava koliko je bio dosadan. A ovaj demo je nesto sasvim drugacije. Gameplay je totalno drugaciji. Unapredjen je na 100 razlicitih nivoa. Ne mogu ni da pocenjem da pisem sta je sve unapredjeno, jer ako to ne vidite sami onda postoji veliki problem kod vas.

Kitserver 12 by Juce
- only afs2fs module

Download: http://ifile.it/iw8lt47/kitserver-12.0.0.zip

PES2012 demo - Replay disable tool

037af922f39d98baf1ab1acb748532682f81177343612d4777e1ba9521e59dfb6g.jpg

Download : http://www.mediafire.com/?ro62mr70px2mamr

How to use :
Select pes2012.exe file
Uncheck to disable replay
Save to finish
Credit : big thanks to Carby

PES2012 demo - New gameplay patch 0.1 by Jankey

Download : http://www.mediafire.com/?jj2ibyos4838fk5

Information
- Adjustment GK & AI
- Intro skipping (skip KONAMI's video)

How to use
- Put exe file to PES2012 demo installed dir
- Play game via "PES2012 - jenkey gameplay patch 0.1.exe"

Enjoy ! more version with new feature soon

Nije lose, posle jedne partije sam primetio mnogo bolju kontrolu lopte i kretanje igraca, pa je zanimljivije igrati, a najveca mana je animacija...

Nazad
Vrh Dno