Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Zasto zaboga nije mogao da bude CTRL+X implementiran?!
ja mislim da ni sam apple ne bi mogao da ti odgovori na to pitanje. Možda je Cut Microsoftov patent
Zasto zaboga nije mogao da bude CTRL+X implementiran?!
Kada uradiš Upgrade ikone ostaju iste, ti si očigledno "clean install".7. ne svidjaju mi se nove ikonice preview-a, maila, quicklook.... al to je samo dizajn... grube su mi nesto
Kada uradiš Upgrade ikone ostaju iste, ti si očigledno "clean install".
pa bas mislim da je logicno da bude ovako kako jeste. prati apple filozofiju sa precicama (koja POSTOJI, za ralziku od windowsa gde je totalno random) PRITISKANJEM OPTION dugmeta uz vecinu komandi (tj precica) dobijate malo izmenjenu opciju.
dakle JEDINO logicno resenje za CUT
Nije šija nego vrat.
Veliko razocarenje....u Lionu ne moge da se sharuje fajlovi saNTFS particije sa Win 7 masinom !mucio se ceo dan da namestim, kad provalim da Windows 7 vidi ostale fajlove sa HFS+, i onda izguglam i imam sta da vidim....
kako da se omoguci iCloud na hackintoshu
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=270221&st=0&p=1760215&#entry1760215
Ako tebi ima smisla da to uradiš, onda naravno da ima smisla! 10.7.3 radi ok. Zategnut je sasvim dovoljno da bi bio prihvatljiv kao rešenje, što naravno nije moglo da se kaže za ranije verzije...
OK, ali da li je osetno poboljsanje, nisi bas nesto ubedljiv sa frazom "prihvatljiv kao resenje" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari