Šta je novo?

Tribes: Ascend

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Posto misteriozno nema tema o ovoj igri koja je naslednik multi fps legende, bio bi red da se otvori...

Tribes: Ascend is an upcoming multiplayer-only first-person shooter part of the Tribes franchise. It is currently being developed by Hi-Rez Studios and was announced on March 11, 2011 at PAX East with an expected release later this year. It will be available as a digital download for both Microsoft Windows and Xbox 360 as an XBLA game, though the Xbox 360 version is currently on hold. Iconic aspects from previous Tribes games such as jetpacks and skiing will be featured in the game. Hi-Rez Studios is considering supporting additional platforms as well.

Igra ce biti free, a serveri ce biti hostovani kroz sistem sa autentifikacijom i nece biti klasicnih dedicated servera. Evo i nekih screenova, a igra kao i prethodnik koristi Unreal engine, samo ovog puta trojku:

Poslednja izmena:
Ako ovo bude imalo 50% šmeka predhodnika biće mnogo dobro. 😀

Deluje zanimljvio,kao Halo na steroidima.

Deluje zanimljvio,kao Halo na steroidima.

Hah 🙂. Tribes je '98 imao 64p mape, vozila, baze, dok se konzolna publika 2001. oduševljavavala linkovanjem 4 Xboxa za 16p LAN u Halou i 4 godine pre BF1942. Mislim da su postojale i 128p mape. T2 je imao sve to plus online sistem sa updateovima i vestima, ugrađenom klan podrškom, friends listama i porukama.

Poslednja izmena:
zjuu brate mislio sam na okruzenje i oruzje,mojne se odmah vredjas 😉

Naravno da liči na Halo. Halo je igra koja je pokrala sve fazone iz PC FPS igara iz perioda 1995-2000 godine 🙂

Od novijih igara liči na još jedan Tribes klon (gde čuda), onaj konzolni Section 8. Nadam se da ova igra neće biti kao S8 koji je dobro zamiljšen (jer je na fazon Tribes) ali je realizacija loša isključivo zahvaljujući konzol elementima kao što je preteran auto aim.

Poslednja izmena:
Meni ovaj tribes najvise lici na tribes vengeance, igra sa koju sam svojevremeno igrao sa velikim zadovoljstvom.

I kad ovo treba da se pojavi ?

Q&A from HiRez

The Basics:
http://uk.pc.ign.com/articles/117/1179299p1.html

Taking the League of Legends Approach:
http://uk.pc.ign.com/articles/117/1178865p1.html

Nadam se da će moći da se mešaju bilo koji pojedinačni elementi loaduta. Ako ne može, onda je to velika dizajnerska greška u startu. Suština Tribesa je u totalnoj fleksibilnosti opreme, nema predefisanih klasa, kreirate svoju po želji. A čitajući ovaj IGN članak, izgleda da će ići sa predefinisanim paketima, a uz to postoji i ograničenje na dva oružja, koja su uz to još loše balansirana unutar loadouta, jako primarno i slabo sekundarno oružje (disc launcher i pištolj)... Ako ste zaglavljeni sa tom kombinacjiom, koristiće se DL skoro 100% vremena. U prva dela, svako oružje je bilo od koristi/balansirano i koristilo se skoro jednaku količinu vremena.

@ dulsrules: kad izađe. 🙂

Poslednja izmena:
Ma fuck taj key koji se lutrijski izvlaci a pre toga moram da pravim neke gaming naloge, lajkujem, pratim i radim ostale fejsbuk i tviter radnje... kad izadje open beta igrace se i naravno full verzija igre.

Dobio key za closed beta 😀 na mene od 300+ ljudi izvukli i još 49 xD

Pa idite na njihov FB nalog lajkujte i dobijete beta ključ odmah. Ja čak nemam FB nalog pa sam iskoristio ženin. 🙂

Navalite

Epic Tribes: Ascend Beta Giveaway
We are giving away 500 Tribes: Ascend Beta keys in cooperation with Hi-Rez Studios, click on to claim your key.

How to redeem the key

1.Register on Gamersbook, add Tribes: Ascend as your game and become a fan of Hi-Rez Studios.
2.Click Get beta key on this page.
3.Visit https://account.hirezstudios.com/tribesascend/ and download the game client
4.Follow the prompts and create an account or log in with an existing one.
5.Enter in your beta key.

http://www.gamersbook.com/scene/beta/tribes-ascend

😉 , ocekujemo sledecu turu pa kad stigne postovacu ponovo

Probao sam, meni je ovo mnogo dobro. Mnogo me smara "moderno ratovanje", ovo je za mene. Prava old school pc igra. Potreban je skill na nacin koji mi se svidja. Probajte.

Poslednja izmena:
Ovo je igra u kojoj u 90% slucajeva ne pucas (nisanis) direktno u neprijatelja. 🙂

Meni se nije nesto dopala. Iako volim akcione pucacine, nije mi se dopao nacin igranja.

Ma fuck taj key koji se lutrijski izvlaci a pre toga moram da pravim neke gaming naloge, lajkujem, pratim i radim ostale fejsbuk i tviter radnje... kad izadje open beta igrace se i naravno full verzija igre.

Ono, registrovati se negde na sajt za ucesce u nekom izvlacenju kljuca,
OK.

Ali nakon toga da moram kreirati fejsglup nalog, stavljati negde Like, follow twitter, YT, lol..

najgore peEEPPderaške fore.

Egzaktkli. 🙂

btw, Franjo...? 😀

Pa uvek je isao u ekstreme. Sta te sad cudi? 😀

Btw, probao Tribes, jos dok nije trebao gejsbuk nalog i svasta nesto, ali na zalost prtestao je da me privlaci ovakav tip shootera :S

Poslednja izmena:
Pa ne sumnjam ja na njegov eXXtremizam nego cisto onako pitam. 😀

Inace i ja skidoh pre neki dan i udarih malo i nije lose, ima nekog starog smeka klizanja i boostovanja, samo mora malo duze da se sigram da bi usao u stos...

Pa uvek je isao u ekstreme. Sta te sad cudi? 😀

Btw, probao Tribes, jos dok nije trebao gejsbuk nalog i svasta nesto, ali na zalost prtestao je da me privlaci ovakav tip shootera :S

Ma ne treba ni sad nikakav Facebook, ovo je open Beta, dakle odeš na sajt, napraviš acc i skineš igru.

Pa vidis da kaze da je probao, ali ga vise ne privlaci takva vrsta igre...

Pa vidis da kaze da je probao, ali ga vise ne privlaci takva vrsta igre...

Ma znam ja VRLO dobro šta je gos'n Perce hteo da kaže :d već da ne unosi zabunu da sada treba da se registruješ kojekuda.

Nazad
Vrh Dno