Šta je novo?

Tribes: Ascend

Ma bre, nisam za lapo sata uspeo nikog da ubijem pa me to smorilo. Skaci, leti, akaj, njakaj, ali njub sam prevelik, avaj :D

Malo me smorio i meni. Ugklavnom nisam ni imao nesto zivaca da se z@jebavam. U svakom slucaju, djasvi mi se ideja. Podseca na Q i Ut.

I zaslužuje ocene, jedini problem je (meni) F2P... Online shop je P2W a otključavanje "peške" sporo ide.

Ma de zasluzuje 10/10, ovi sa Eurogamera se uvek qrce sa svojim ocenama i review-ima...

Pa i ne bas. Oni manje-vise svim igrama daju 8 :).

Igrao sam oko 30-ak sati, igra je ispeglana, lepo radi (sa sve otvorenim mapama i gomilom igrača), gameplay je brz, zanimljiv, fluidan. Fizika je odlična (glide, jump). Jedinu zamerku sam naveo u prošlom postu. Baš me briga za Eurogamer i njihove ocene, ja sam igrao igru i od mene ima 10/10.

^^

Pa upravo to, a posto je ovo pc only igra, hype se podize jos koji korak da bi se pokazalo koliko je bolja od bilo cega "modernog", a u stvari kada duze igras igra i nije nesto specijalno "nevidjeno", a i vidi se pod kojim uticajem je pisan review. :)

Poslednja izmena:
ne sviđa mi se što su sve neka projektilna oružija, šanse da nekog pogodim su minimalne. igrao sam par sati i uspeo da ubijem dvojicu koji su slučajno naleteli na to što sam ispalio. s druge strane nisam baš nešto ni ginuo :D

ne sviđa mi se što su sve neka projektilna oružija, šanse da nekog pogodim su minimalne. igrao sam par sati i uspeo da ubijem dvojicu koji su slučajno naleteli na to što sam ispalio. s druge strane nisam baš nešto ni ginuo :D

Takva je igra, posebno u startu dok ljudi ne znaju svoje role u timu. Što se mene tiče, sve killove sam kao džeger (sa njim sam igrao uglavnom) pravio ili u odbrani moje zastave/generatora, ili pri uništavanju njihovog generatora. Nema svrhe sa njim ganjati pathfindere po otvorenim poljanama, to je posao drugih pathfindera... Na tome se zasniva ceo gameplay.

Ja imam preko 100 sati, odlicna je igra ali mora da se vezba dosta.

^^

Pa upravo to, a posto je ovo pc only igra, hype se podize jos koji korak da bi se pokazalo koliko je bolja od bilo cega "modernog", a u stvari kada duze igras igra i nije nesto specijalno "nevidjeno", a i vidi se pod kojim uticajem je pisan review. :)

Slazem se i lepo je sto to primecujes i ne padas na "te stvari", ali nemoj sad da odes predaleko u toj kontri i da budes druga krajnost te "dobro je zato sto je pc only" price. Mozda je i stvarno dobro :).

Ne znam da li sam ikada u jednoj pucačini uživao kao u Tribes: Ascend. :banana:

Zašto ovo nije u Online igranje :trust:?

P. S.
Može li neki od moderatora ovo prebaciti u podforum Online igranje jer je ovo čista MP igra?

Ne baš tako nova vesta ali ajde... Tribes GOTY se sada može kupiti na steam-u, kupovinom goty-a se otključavaju sve klase i sva oružja u igri, dakle no more grind, mada se XP može iskoristiti za ubrzano lvl-ovanje dodataka i oružja (ali to je trivijalno). Dobar potez.

Za samo 31e, vau, bas su pobedili sa cenom. Inace kakva je igra po pitanju optimizacije. Znam da mi drugari sa dual core-ovima pricali da se igra krece sporo kao kornjaca.

Poslednja izmena:
Nemam pojma, na mojoj konf. sve radi ok. Na high. Skini pa probaj. Za cenu ne znam da li si sarkastičan ili ozbiljan? Pošto 30 evrića i nije mnogo jer je igra free sama po sebi. Btw meni su uracunali i onaj VIP pack koji sam kupio pa su mi umanjili GOTY cenu za 10 evra.

Poslednja izmena:
Meni je bas prijala, videcemo na sta ce ovo da lici.

Videh pre par dana, već imam skinut beta klijent :) Nadam se da će uspeti.

Teško da tim od petoro ljudi može da izvuče ovo..

Nazad
Vrh Dno