Posto nisam davno pratio hardwer i nisam najbolje upucen sta je najbolja kupovina,pa bi mi trebala vasa pomoc!Razmisljam o kupovini jedne 560-ce ili neku grafu do 200 eura!Dali neko zna kolika je razlika izmedju 560 i 460(nju sam imao do nedavno i bio sam veoma zadovoljan)!Najvise me brine to dali ce moje napajanje iz potpisa izdrzati ovu 560-tku,naravno bez ikakvog OC-a,ni sada ni ubuduce!
Hvala vam puno na savetima!Malo sam citao vase postove i vidim da ljudi sve cesce pisu da treba zaobidji Gigabyte modele,ova moja bivsa 460-ca je bas lepo radila,ali iz nekog razloga se dvoumim izmedju Asus-a i MSi-a,ali cu jos malo pogledati testove da vidim koja ce prevagnuti!
Kako ce da se ponasa tvoje napajanje XILENCE SPS-XP550 550W (verovatno imas ovaj model napajanja i evo karakteristika Xilence | SPS-XP550.R3 +12V(18A+20A), 12cm Fan, ATX v2.3 | 24m).....moze da ti se desi da moras posle kupovine Grafe odmah kupiti i drugo napajanje jer 560ti-ce zahtevaju 30A po grani...? Pozzz i SrecnoPosto sam Gainward i Gigabyte vec imao razmisljam da isprobam neke druge proizvodjace!Cene su tu priblizno,ali se dvoumim izmedju ove dve
MSI
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127565
ASUS
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121424
@gordije
Mala ispravka za napajanje!Napajanje je Xilence,a kuciste je Chieftec!Zato sam i pitao bas dali ce izdrzati posto nije neki poznati proizvodjac!
@Snake1989
Trazio sam taj Msi Hawk,ali ga ne mogu naci kod nas u radnjama!
@gordije
Bas si me lepo obradovao,znaci ne gine mi jos minimum 70 evropljana za neko krsteno napajanje!Eeee,zivote!
@gordije
Bas si me lepo obradovao,znaci ne gine mi jos minimum 70 evropljana za neko krsteno napajanje!Eeee,zivote!
Posle sat vremena citanja meni nista nije jasno sad dali vredi kupiti 560 - ku ili ne ? Ako vredi preporucite neku iz sirokog spektra da se i ja ponovim malo a ova 275 ca ce ici na limundo.
A nebi bilo lose i da mi neko kaze koje su dimenzije iste dali cu opet morati menjati kuciste posto je 275 ca ogromna. I jos samo dali je moj chiftek od 500 w dosta da potera 560 ku.?
pozdrav svima i HVALA:type:
Vredi preci, videces dobitak i te kako a i za buduce igre je 560ti daleko bolje resenje. Pogledaj jos i 6950 Radeon, to je isto dobra karta za slicne pare kao 560. Za njene dimenzije (560) nema da brines, karta je kraca od 275 i to dosta a napajanje mislim da je sasvim dovoljno, ja na raspalom CM 500w sa menjanim kondenzatorimaguram gtx460 overklokovanu bez problema.
hardocp je odavno prestao biti merodavan sajt iz razloga jer se iz aviona vidi na ciju vodu vuce vodenicu tj ko im placa za testove (reklamu) a
cenim da vecina vec zna da ima nerasciscene racune sa nVidia kao slag na tortu na sve to.
Specifican nacin testiranja 2560x1600,posebno odabrane igre,mnogo puta konfuzni rezultati.
Ne kazem da ovaj test mozda nije tacan ali ja im vise nista ne verujem kada je u pitanju neko poredjenje i to VS izmedju ATI i nV!
Secam se ne tako davno gde sam gledao kako je 6950 bila brza i od GTX 570/GTX 580 tako da me ovo za GTX 560 i ne cudi,moze da bude i realno
a i ne mora.Hardocp go,go fakers![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari