Šta je novo?

GeForce GTX 560 Ti Thread

@forsaken demon

probaj naci asus gtx560 top ona radi na 925/1050,za 25mhz u startu brza od ginward gs modela a asus je negde slicna cena kao gs mozda i jeftinija

Poslednja izmena:
Japanac na udaru!

Stara dobra filma je ponovo aktuelna.
Elsa je izbacila model GTX 560 Ti mini verziju.
Po slici rekao bih da je obloga coolera od brusenog aluminijuma sto me poprilicno prijatno iznanadilo ;)

products_photo_03.jpg

products_photo_02.jpg

Source:

http://goo.gl/KCjLi

Steta sto else nema kod nas.

Moze li kod nas da se nadje MSI GTX560Ti Twin Frozr II sa 2gb memorije?

ima li neko leadtek 560ti oc?

koliko vidim,cena je 3k ispod ostalih,ali zato 2 godine garancije...

Stigla danas MSI 560 GTX Ti Hawk i napajanje Silverstone 600w...moze li pomoc oko instalacije iste?Do sada sto sam imao graficke kartice ni jednoj nije bilo potrebno dodatno napajane a ovde vidim da uz karticu idu i kablovi pa ako moze koja rec o tome...hvala.

^^ o prika,pa sa koje si ti planete? :) salim se naravno,te kablove sto dodju uz nju ne diraj,imas lepo 2x6pin sto izlaze iz napajanja,pa njih krkni direktno u kartu i uzivaj....:wave::wave:

Hehe.Ubodes graficku u PCI-E slot.To valjda znas :D
Ti si uz karticu dobio adapter molex to 6 pin pci-e.
Ne znam koje tacno imas napajanje da li Strider ali imas od napajanja pci-e kablove pa direktno
povezi sa grafickom.To su ovi 6 pin.
trio659.jpg

@Sinda pretekao si me ..
Nevermind,bitno je da se pomogne ;)

Poslednja izmena:
Hvala ljudi.Za ova dva 6 pinska sam i mislio ali su me bunila neka druga dva manja kablica...imam Strider.

Uzeo GIGABYTE GeForce GTX 560 1GB OC.

Graficka se isto apsolutno ne cuje dok je vent ispod 70%, na 100% je opet tisa od bivse asusove 8800gts. Vent nikad ne prelazi 60-65%, i tada ne prelazi 65C na svim GPU testovima, bruka, odlicna karta sto se toga tice.
Testirao sam brdo igara, zadovoljan sam, ali nisam preterano odusevljen rezultatima, jer su me svi naprzili da ce mi skociti fps za tacno 2.5 puta, a po mojim testovima je skocio za oko 2 puta. Tu sam se malo razocarao. Sad da li mi CPU malo kaska za grafom (Q8300 na 3ghz), ili me *ebe pci-e 1.1? Gledao sam neke testove i ispada da je razlika izmedju 1.1 i 2.0 oko 10% u fps, sto je skoro zanemarljivo. Sinoc sam probao jos malo da klokujem CPU, tesko zbog RAM-a koji radi na 800. Trebao bih da drndam timings i verovatno da manuelno povecavam napone za CPU i memoriju, bas mi frka da ne za*ebem nesto.

Uglavnom fali joj jos malo za ful potencijal.

I ja imam istu kartu drzhim je na 980mhz dobra karta. Nego zna li neko, jel naponska 4+1 na ovoj mojoj?

Kako si uspeo da dignes na 980? Ja sam digao na 880 preko EasyBoost-a, nisam hteo vise.

Kako si uspeo da dignes na 980? Ja sam digao na 880 preko EasyBoost-a, nisam hteo vise.

Morash da skinesh msi afterburner i preko njega da kloknesh, samo moracesh i napon da povecash ako hocesh malo vece klokove. Nego kako na 880 zar ti nije def klokovana na 900mhz?

Jock, Gigabyte 560 OC (nije TI), default je 830.

Zato je onda i tisa je nije klokovana ni blizu kao tfIII recimo po defaultu :)

Pa za oko 14 000 ispada najjeftiniji gtx560. Samo me malo brine sto ima jedan vent i kartica deluje nekako "malo" :D . Jel to referentni dizajn, kako se pokazala u upotrebi da li se puno greje?

b1137674.jpg

Gledao sam neki test nekoliko 560 kartica od razlicitih proizvodjaca, i taj Leadtek je bio oko 10% sporiji od MSI ili Gigabyte modela. Mrzi me sad da trazim taj test ali nesto se secam da je mozda cak i 15% sporiji, ali i to deluje bas mnogo pa napisah 10. :)

Gledao sam neki test nekoliko 560 kartica od razlicitih proizvodjaca, i taj Leadtek je bio oko 10% sporiji od MSI ili Gigabyte modela. Mrzi me sad da trazim taj test ali nesto se secam da je mozda cak i 15% sporiji, ali i to deluje bas mnogo pa napisah 10. :)

Moguce da su te druge na testu bile fabricki OC, ovaj leadtek radi na referentnim klokovima... Sve su to iste karte ne moze da bude odstupanaj ako rade na istim klokovima.

Vrh Dno