zekaisapa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.07.2011
- Poena
- 169
Evo vec tri dana testiram NetCat 2
Eh, blago tebi...
Evo vec tri dana testiram NetCat 2
Eh, blago tebi...
Ok, to je .hu sajt, a gledaj šta je na njihovom .com sajtu:
http://www.wayteq.com/xpad7.html
http://www.wayteq.com/xpad7_1.html
Ma ko tu koga folira sad...
P.S. Inače, taj Amlogic AML8726-M SoC ako bude, ima da bude ubica, neka je i jedno jezgro, bitan je Mali-400, isti GPU kao i u SGS2, koji ubija sa performansama, a Chainfire je već preradio drajvere da nema šta ne može da pusti, i Tegra igrice , ma sve najnovije, ali da vidimo prvo...da ne bude neki opet Telechips, Rockchips, Dupechips i slično...
I još nešto, eno ga jedan takav Wayteq na limundu...rezultat u Quadrantu je 985 ... o čemu mi pričamo uopšte, moj bivši nook je ubija 2000 na istom, znam da je to sintetički test, ali sa froyom i takvim SoC-om, mora da ubije bar 1800...
mislim 1080p na 800x480 ..ako nemoze preko hdmi puna rezolucija taj info je totalno beznacajan i bitan je kolko i da li tablet ima wifi- mnogo je vaznije dal je precizan ekran,da li stucaju igre, dali baguje android i aplikacije,koliko traje baterija, da li kvrcka plastika ko da ce se raspasti svakog trena itd. nego dal klizi 720 i 1080p na tu rezoluciju.
Sto se toliko polaze u xpad, kada se ne zna ni koji je procesor u njemu, ARM9 ili Cortex A8?
Johnnny - ne daj se zbuniti:
ARMv6 = ARM11 = prvi ARM procesori sa mogucim klokom od 1Ghz, najpoznatija izvedna ove varijante je Quallcom Snapdragon na 1Ghz u veshtachkom Dual core rezimu.
ARMv7 = CortexA = u ovu grupu spadaju A8, A9 i A15, gde je A8 najjaci single core (postoje vestacki dual core) a A9 i A15 su "buducnost" ove arhitekrure.
...Jedino sto nisam odgovorio-preko hdmi moze puna rezolucija, dakle 1080p...
vidi stvarno, rekao da moze ... sad mi se sve nesto cini da je Arheolog jedan od ovih iz Blueberry-ja, iznosi nemoguce podatke zarad reklame uredjaja.
dakle - to sto ti vidis kao 1080p je downscaled na rezozluciju tableta, pa onda upscaled za teve na 1080p, a nije 1080p. Asus transformer, Xoom i iPad2 ne mogu to da urade, a netcat posebno ne.
uzmi i sa nekim eksternim uredjajem snimi ono sto ide na teveu, dok na HDMI out-u pustas nesto sa tableta, i onda taj snimljen fajl pusti u dva plejera na PC-ju.
hahah izvini, bluberi
Samsung Galaxy Tab Media Dock jeste u stanju da pusti 1080p jer shalje instrukcije u tablet, da mu se vrati nativna rezoluzija fajla. ostali uredjaji pustaju maksimalno 720p upscaled na gornju rezoluciju shirine ekrana, pa deluje ljudima kao da je 1080, a zapravo je 768/800 piksela. Transformer primera radi, ima podeseno da sve sto pusta preko HDMI-ja, outputuje na 720p koja god da je rezolucija video-a
Kad se vec pojavio ovaj off, isto pitanje, arheolog1981, jel stigla moja poruka? Posto ovaj put nisam siguran. Da li ikome snima poslate poruke?
A kad smo kod Blueberryja, vise ne uspevam da ispratim graficka resenja. Dok nisam shvatio da i Exynos ima Mali GPU, mislio sam da je slaba stvar, sada vise ne znam da li je to nesto matoro genericko sto ARM gura u svoju arhitekturu samo da bi mogli da kazu da postoji, ili zapravo ima neku snagu. Kako se pokazao?
Pisam sam pre 10tak dana i na email i na kontakt strani Blueberry-ja ostavi poruku, u vezi sa specifikacijom uređaja, i kada će se isti pojaviti na oficijelnom sajtu kompanije...
Naravno, nema odgovroa, nemam reči koji su oni lakrdija od kompanije...
Ostakje da se nadam da je onaj Wayteq malo ozbiljniji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari