Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OTAC, nema frke, samo pitam za pojašnjenje. Dakle, onaj početni utisak otpisujemo i tvoj konačni sud kaže da je O3D osetno bolji od SGS na suncu. OK. 🙂

Držao sam SGS i O3D jedan do drugog, ali u zatvorenoj prostoriji, ovi zlikovci iz VIPa nisu dali da malkice prošetam O3D bez plaćanja. :d

Poslednja izmena:
apsolutno ovo nije istina, idi vidi galaxyS2 temu pa onda reci 🙂
tamo sam lepo sve objasnio juce-prekljuce 🙂

Znam, procitao sam (juce-prekjuce 😀), zezam te malo 🙂

Ipak, uvek stoji to da ma koliko se trudio da budes objektivan, makar malo zrnce subjektivnosti mora da postoji... a to zrnce je utom vece sto Nexus-a vise nemas, pa ne mozes da ih metnes jedan do drugog i rasprsis sve sumnje 🙂
O's nam za kraj reci koji je to fon (sa obicnim AMOLED ekranom) koji drug ima? 🙂

Krsh ekran na ip 3gs se bolje vidi na suncu nego samoled na sgs2. Probacu da stavim jedan pored drugog pa da uslikam.

Znam, procitao sam (juce-prekjuce 😀), zezam te malo 🙂

Ipak, uvek stoji to da ma koliko se trudio da budes objektivan, makar malo zrnce subjektivnosti mora da postoji... a to zrnce je utom vece sto Nexus-a vise nemas, pa ne mozes da ih metnes jedan do drugog i rasprsis sve sumnje 🙂
O's nam za kraj reci koji je to fon (sa obicnim AMOLED ekranom) koji drug ima? 🙂
desire (i to sam negde spomenuo,nisam krio)

🙂 a dobro, uvek malo subjetkivnosti mora....

@tema: sa heavy use-om juce (znaci preko 35min razgovora, 25sms poruka, jedan level GOLF3D-a, par fotki fotkano u 3D-u....) uspeo je od 9am da izdrzi do ponoci... 🙂
zadovoljan baterijom, narednim update-om androida i duze bi trebalo 🙂

desire (i to sam negde spomenuo,nisam krio)
Mislim da nisi ovde, setio bih se 🙂
Zato i pitah, uostalom 😛

I ne kazem da si krio, daleko bilo 😉
🙂 a dobro, uvek malo subjetkivnosti mora....
Mora 😉 :wave:

P.S. Cisto da sumiramo, da li si ti imao direktno poredjenje SGS-a i Optimus-a na Suncu?
(tvog definitvno ne, to mi je jasno, posto je otisao pre nego sto se se docepao ovog LG-a... vec od nekog drugara ili tako nesto)

Kako sta - pa testiramo vidljivost telefona! :d

E stvarno, da li je vidljivost na suncu toliko bitna?

ovaj.. juce sam izjavio da se 3gs bolje vidi na suncu od sgs2.. errm.. mala geska.. sgs2 brigtness mi je bio na 0. Kada se poveca sve je ok 🙂

Sad idem da uzmem 3d u vipu, a vec imam sgs2 pa cu i ja malo da se przim po suncu da vidim koji je ekran bolji...

Pusti 1080p, vidi hoce li to... 720p i nije neki problem 😉

(ne prozivam nista, samo sam znatizeljan, ne znam moze li da izvuce... koliko se secam, Sensation npr. ne moze, dok S II cepa bez problema)

Malo kasnim sa odgovorom, ispitni rok pa se ucilo ovih dana... 🙂

1080p definitivno secka a youtube izbacuje stalno da taj video zapis nije predvidjen za telefon... al ko jos gleda youtube 1080p sa telefona 🙂 ovih dana cu da stavim neki 1080p hd na fon pa javljam utiske.

I da dodam moje iskustvo sa Vip-om...ja sam ga uzeo za burazera 4. kada se pojavio u prodaji, u radnji su imali izlozen koji je bio pritom i ukljucen i pokusali su naravno taj da mi prodaju jer eto samo taj imaju u radnji i samo sto su ga izlozili, naravno ja nisam hteo izlozen i zatrazio sam da mi nadju Vip centar gde imaju vise komada na stanju, pa sledi klasicna prica kako uglavnom dobijaju maksimalno po jedan telefon i tesko da cu naci, posle jedno dva minuta kuckanja i mog insistiranja da necu izlozen model odjednom se pojavio na stanju kod njih jedan neotvoren... a isto to su mi uradili i u januaru kad sam uzimao HTC wildfire za mene, ja hteo crni, a crni im bas bio tek izlozen i jedini u radnji...naravno na kraju se pojavio na stanju jedan neotvoren 🙂. Poenta - uvek ce pokusati da vam prodaju izlozen telefon...

E kakvi su ccc, zao im za taj jedan telefon da ga drze kao izlozbeni pa hoce da ga uvaljuju. Ja ga ne bih uzeo pa da mi ga daju upola cene, nije to telefon od 50e!
To je u Evropi kaznjivo i MORAJU da ti daju telefon koji NIJE otvaran. Jer lepo na nalepnici pise: "Do not accept if seal is broken."

E Djuro... S konja na magarca 😀

Što, bre, pa valjda je ovaj moj SGS2 bar malčice bolji od ovoga, sad jes da nema 3d ekran...al je bar lakši i tanji 😀

Inače, 3d je odmah siromah završio na oglasima, moja žena baš i nije delila moje oduševljenje 3d novotarijom...

Poslednja izmena:
ovaj.. juce sam izjavio da se 3gs bolje vidi na suncu od sgs2.. errm.. mala geska.. sgs2 brigtness mi je bio na 0. Kada se poveca sve je ok 🙂

Vec sam mislio da ti nesto nije u redu sa vidom 😛

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Kako mi samo ova tvoja izjava promace, majku mu... 😀

P.S. Ali brightness na Galaksiji bio na 0 :d:d:d

Što, bre, pa valjda je ovaj moj SGS2 bar malčice bolji od ovoga, sad jes da nema 3d ekran...al je bar lakši i tanji 😀

Inače, 3d je odmah siromah završio na oglasima, moja žena baš i nije delila moje oduševljenje 3d novotarijom...
Sto je MENI ogroman minus. ovo 3D cudo bas momacki odradjeno. udobno i robusno.
p.s. ajde da si bilo sta stavio kao razlog (posto je u dosta stavki na papiru malo jaci gs2) al ti bas subjektivnu stvar 🙂

@tema...baterija mi traje na ovom 2.2 froyo, kao na glaxyS 2.3
Fina mu je autonomija...bas fina

Jos nema ginger za 3D?

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

^no...ali najavili su update i cekamo... i cekamo...

Poslednja izmena:
Po meni je ovaj telefon fail zato što je izašao sa froyom a ice cream sandwich verovatno neće nikada ugledati sa ovakvom brzinom update-a na gingerbread.

pa sledeci update koji najavljuju (negde sam procitao, nadjem link pa ovde ostavljam) i jeste icecream sandwich... 🙂 hoce da preskoce valda 2.3 koliko sam ukapirao

E posto sam na letnjoj praksi u Vip-u, igrao sam se s svim telefonima i sa galaxy tab-om 10". Prvi utisak za optimus 3D je da je ogroman, chvrst,brz i da je froyo 🙁.
Taj 3D mi uopste nije privlachan posto mi je vishe kao gimmick a manje kao neshto shto bi koristio, posto slike u 3D-u mogu da pogledam samo na njemu(nemam druge 3D opremljene ekrane). Ajde, igrice u 3D su ok, ali su me brzo zabolele ochi.
Ono sto znam iz shop-a jeste da je velika potraznja za njim, ali da je mnogo veca za S2 i za Sensation-om.
Svakako je bolji pick od 2X posto sam chuo razne priche o loshem software-u/hardware-u za 2X.

Ja ga licno ne bih uzimao(bez obzira sto je preko racuna dosta jeftiniji od S2 i senzacije), ali mislim da onaj ko voli fancy gimmick-e poput 3D-a na telefonu, ce svakako uz to dobiti i odlichan telefon.

Ne znam, ali LG me bas ne uverava sa tim update-om, a razmisljao sam da mu dam sansu... ipak su na tapetu prvi SGS i ako bude vise para onda SGS2 😀

Extra bi bilo da budu azurni sa icecream-om. Iskreno nista posebno nije 2.3 naspram 2.2, ali se nadam da ce 2.4 (ili kako vec) biti prava stvar

Hmmm, to onda znači bar još par meseci sa ovim froyom.

pa da...tamo do oktobra-novembra i nisu najavili da ce biti GB.... ali bas zbog toga sto se otprilike ocekivalo oko otkobra 2.3 (GB) update, rekli su da ce mozda direktno na ice cream doci,da ce se preskociti GB.... ali jos 2-3 meseca na 2.2 moramo biti..***...

Nazad
Vrh Dno