Šta je novo?

Maximus Desk Mod

Znaci bice jos jedan ovakav mod:)...

Svaka cast za ulozen trud i znanje.:Klanjanje
Mogu samo da zamislim koliko je trebalo vremena za ovako nesto (valjda mogu:))

ali zato ima rezultate! btw, sta planiras za "sledeci2 put ako nije tajna? :)

Poslednja izmena:
hteo bi nešto slično ovome od metala,ali nekako tako izvesti da na npr. cevi budu grupisani lepo i da budu od bakra polirani zatim lakom premazani a i kablovi sređeni,osvetljenje itd...videt ću
neću da imenujem ko mi reko s foruma ali zvuči ovako...once you go water cooling you never stop...totalno je u pravu,zarazno samo tako

Lepo,svidja mi se.Cekam samo da nabavis aparat i da slikas taj drzac za grafu lepo.Pa da maznem ideju :d

Lepo,svidja mi se.Cekam samo da nabavis aparat i da slikas taj drzac za grafu lepo.Pa da maznem ideju :d
izvini što si puno čekao evo par slika...ovaj aparat je lošiji od predhodnog izvini za kvalitet slike

Prilozi

• Temp_141119.jpg
    Temp_141119.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 198
  • Temp_401865.jpg
    Temp_401865.jpg
    55 KB · Pregleda: 182
  • Temp_599845.jpg
    Temp_599845.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 214
Lepo odrađeno, svaka čast. Malo DVD "viče" iz mraka, ali ok :D.

au ovo sam zeznuo
izvinjavam se moderatorima i svima ostalima došlo je do greške
još jednom izvinjavam se

Bravo! Fantasticno izgleda. Dugo vremena pokusavam da se nakanim da isto ovo uradim, samo u crnoj varijanti, al nikako da nadjem vremena...Sve je ekstra samo jedno pitanje: staklo ti nije u nivou druge dve daske, jel nije bilo izvodljivo ili si ti tako hteo?

to su stare slike i tada je bilo malo spusteno ali sada sam ga namestio da bude u ravni sa daskama....20120524_170047.jpg20120524_164635.jpg20120524_165024.jpg20120524_165610.jpg20120524_165107.jpg

Poslednja izmena:
evo jos slika....20120524_165546.jpg20120524_170124.jpg20120524_165742.jpg

Poslednja izmena:
Jos jednom, sjajno :) Jedino si mogao malo bolje da namontiras hardove, ili je to privremeno resenje? ja bih napravio neki kavez i sakrio kablove...

I ako nije tajna, koliko ti je para trebalo za sto, i za koliko vremena si ga sklopio?

Jos jednom, sjajno :) Jedino si mogao malo bolje da namontiras hardove, ili je to privremeno resenje? ja bih napravio neki kavez i sakrio kablove...

I ako nije tajna, koliko ti je para trebalo za sto, i za koliko vremena si ga sklopio?

huh...hardovi ce za sada ostati tako mada mi je to neko i privremeno i trajno resenje ....problem je u duzini sata kablova jer nema vecih od metar a da napravim neki kavez (onako kako sam zamislio) fali mi jos 10ak centimetara ...al dobro za sada stoje na mekanoj gumi i temperatura im je oko 35-36c pa se ne brinem mnogo za njih :)

nisam 100% siguran posto nisam sve kupio od jednom mislim da je sve kostalo oko 100-120 eura a sklapanje je trajalo 15ak dana

^^^^chek chek,znaci ti si Rig Of the MONTH na GURU 3D??????

Sve je to lijepo i extra dobro izgleda, ali kako mozete tu noge da smjestite? Zar ne udarate u kutiju nogama (koljenima)?

Cestitke za guru3d. Vala moracu da te nadmasim. :) Ja cu raditi malo drugacije, imam neke ideje koje verujem da jos niko nije odradio, sto nece biti dugacak celom duzinom vec samo sa jedne strane gde idu fijoke, bas iz ovog razloga sto je naveo neko gore, a to je da noge udaraju u dasku. Takodje radicu iz dva dela, dve fijoke, u gornju idu osnovne komponente, u donju kabliranje i napajanje :) Ne vredi popalio sam se, uskoro krecem :)

Jos jednom respect za ovako nesto, ostvarenje snova :)

Upravo tako, samo gdje su fioke bi bilo dobro napraviti...

Cestitke za guru3d. Vala moracu da te nadmasim. :) Ja cu raditi malo drugacije, imam neke ideje koje verujem da jos niko nije odradio, sto nece biti dugacak celom duzinom vec samo sa jedne strane gde idu fijoke, bas iz ovog razloga sto je naveo neko gore, a to je da noge udaraju u dasku. Takodje radicu iz dva dela, dve fijoke, u gornju idu osnovne komponente, u donju kabliranje i napajanje :) Ne vredi popalio sam se, uskoro krecem :)

samo napred!!!! i obavezno baci fotke na forum :)

..... i da ne zaboravim da se zahvalim Maximus-u na dobroj inspiraciji !

Udy0Q.jpg

Ovi iz Red Harbinger-a ti ukradose ideju :D

Prilozi

• Udy0Q.jpg
    Udy0Q.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 106
Oni grade drugaciji sistem. Njihov prethodni projekat je bio l3p desk:

Computer-Desk-2.jpg

Ja imam nesto drugo u planu, sto za audio produkciju sa primesama iz red harbinger projekta. Inace ova tvoja slika je renderovan prototip u raznim bojama, na fejsu ima grupa gde redovno kace slike sa trenutnim progresom sklapanja posto je ovo krenulo u serijsku proizvodnju, s tim sto je svaki sto unikat.

***... i ja sam ovako nesto planirao, sa bocnim pregradama za komponente i kabliranje.... Ali *** kad sam sve stavio na papir shvatio sam da nema teorijske sanse da finanskiji podrzim to kako treba. Aj sa srecm, pa da pokupim neku dobru ideju ;)

Poslednja izmena:
Hvala. Trenutno skupljam ideje po raznim forumima, i ubacujem u google sketchup, nadam se za par nedelja da cu imati sve na papiru, odnosno neki osnovni 3d projekat, pa cu pokrenuti novu temu i da krenem polako :)

POMOC

PRIJATELJI MOJI ovako stoje stvari
pocelo je glasanje na guru3d.com gde i ja ucestvujem kao pobednik u mesecu maju!!!
ono sto vi treba da uradite za mene je da se registrujete na forum guru3d

(evo link za registraciju http://forums.guru3d.com/register.php )

i onda da glasate za mesec maj (may) jer sam to ja tj.moje kuciste :))

(evo link za glasanje http://www.guru3d.com/news_story/vote_roty_2012_and_win_the_newest_games.html )

znaci : VOTE HERE pa onda cekirati mesec maj (may)

ajd cao i srecno glasanje :))
...i HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno