Najlakse je da google-as xbox 360 ekskluzive i taman vidis opise i ocene, uz naravno Halo, Forza i Gears of War serijale, Ninja Gaiden, Alan Wake, Kameo...
Nisam ni video cenu, samo mi se mnogo svidja. Luda stvar. Zamisli u multiju, kako bi pogadjao protivnike koji igraju preko dzojstika. Ajde za multi, ali kako bi uzivao u pucacinama i u singlu. Stvarno mi je po neki put smaranje da igram FPS na dzojstiku.
Cekaj, bilo bi vam ekstra a znate da ste 'dobri' samo zbog drugacijeg kontrolera?
Pa ako odredjenim ljudim odgovara dzojstik za fps i tps onda to ne znaci da svi mogu da se naviknu na isti. Meni je mis nezamenjiv u pucacinama i to nikada nece moci ni jedan dzojstik da mi zameni.
Ja samo kazem da moze da se ulogujemo na istu tablu iste igre ti na dzojstiku ja na misu i tastaturi pa da vidimo krajnji skor? Po meni nezamenjiv je mis i moze ko sta hoce da kaze ali ta preciznost misa i analognih palica je neuporediva!
Na dzojstiku sa levom palicom ciljas gore dole a sa desnom levo desno ili obratno vec se ni nesecam kako ide dok na misu je sve sami u jednom kratkom pomeranju.
Nemas supermen mis
kineski ce biti dovoljan. Moze se smatrati nekom vrstom varanja jer imas prednost u odnosu na ostale igrace. Isto kao wall hack. Stvar je u tome sto mene (i verovatno vecinu) bas briga za ostale. Ono sto mi je bitno je moj uzitak.
Ne kapiram..![]()
Posto mi uskoro stize Xbox 360,a pri tom nikad nisam pratio teme o konzolama dali bi mi neko preporucio koje igre treba da probam obavezno,a da one nisu izasle za PC!
pisao sa moba, mrzelo me da duzim. evo ti objasnjenje iznad ovog posta![]()
Da.. nije to to onda. U svakom slucaju ko god razmislja o ovome je pajser, imate PC, na konzoli se prilagodite njenom prirodnom kontroleru...
Da.. nije to to onda. U svakom slucaju ko god razmislja o ovome je pajser, imate PC, na konzoli se prilagodite njenom prirodnom kontroleru...
pogledajte kako igra tip sa yu tuba, u linku koji sam dao.
Nejasno mi je zasto MS nije ubacio nativnu podrsku za M&K.
A za deadzone i ubrzanje misa, sve su uracunali kad su pravili adapter.
E ja bas mislim da si ti pajser jer si zadrt toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari