Šta je novo?

F.E.A.R. 3

Da izadje vise i ova da vidimo, mada dosta mi neozbiljno izgleda sama igra ali ajd ako napucavanje bude dobro bice ok zabava.

"Kec" i "dvojka" su prejaki :Klanjanje zna li se tačan datum izlaska ?

Što se mene tiče kec je jedino ok, a dvojka je glupost i to notorna... Nisam to stvarno imao živaca da igram i pao je jedan slasan uninstall... Od trojke očekujem malo više ipak, obzirom da su angažovali Karpentera da im vadi masne fleke! Pa sad videćemo već koliko će to da im vredi...

Poslednja izmena:
Ko će sve uzimati? Treba mi još dvojica za Fucking Run mod :D ja i ortak uzimamo...

Jel probao neko pre build?

Taj pre bulid zar nije cela igra kod mene 3.93 giga ili je veca?

A ok mislio sam al nisam bio siguran,upravo sad probah malo taj pre bulid ne deluje lose,sto bi rekli klasika napucavanje.

Optimizacija je odlicna.. ali nema rezolucije 1280x1024 !! ne verujem da cu morati da igram u 1024x768 :mad:

da.. samsung CRT .. ne razumem kako mogu da stave 800x600 i 1024 rezolucije ali zato 1280 ne :S

al dobro valjda ce je biti u full verziji.. ipak je ovo pre-build

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da ne mozete da se strpite jos 3 dana da se pojavi korektna verzija igre.
I da dodam prvi deo je odlican, ali ni drugi nije za bacanje.

Gledao sam neke walkthrought ove bete na youtube, nekako mi suvise lici na fear 2 po izvodjenju, nisam bas nesto odusevljen.

Ne mogu da docekam.

Sutra dobijam ključeve, iskreno jedva čekam da probam onaj Fucking Run mod :)

optimizacija je ocajna...kriza 2 bolje ide od ovog, kao da je zakucan frejmrejt konzolaski na 30 prilikom kretanja sa i bez v-synca...osecaj meh...atmosfera ok...neprijatelji te ubiju sa 2 metka dok ti na njih trosis po pola sarzera...sve u svemu krsh (po mom misljenju)...ostavicu je jos malo, mada mi sve govori da ce nestati sa harda verovatno do veceras.

Drugi deo je loš.
Haha, a ti si kao kompetentan da tvrdiš? Mislim, retoričko je pitanje, a i svaki tvoj komentar je ionako oduvek bio suvišan:)

optimizacija je ocajna...kriza 2 bolje ide od ovog, kao da je zakucan frejmrejt konzolaski na 30 prilikom kretanja sa i bez v-synca...osecaj meh...atmosfera ok...neprijatelji te ubiju sa 2 metka dok ti na njih trosis po pola sarzera...sve u svemu krsh (po mom misljenju)...ostavicu je jos malo, mada mi sve govori da ce nestati sa harda verovatno do veceras.
Dosta lošije radi od dvojke, ako se može osloniti na betu. U dx11 radi 45-50fps-a a padne i na 30fps. Težina je zaključana na very hard svejedno šta izabrao. Meni atmosferu i osećaj napucavanje trenutno ''jedino'' kvari neoptimizovanost.

pa to...optimizacija je najbitnija stavka za osecaj u fpsu...makar po meni...ovde se zestoko podbacilo na tom polju...inace mi ne smeta da je igra teska...sta vise, to joj je plus.

Znaci vec se igra,kad pre?Ja sam jos uvek u shopingu i ima sve sto treba.

Ja sam svoj kljuc aktivirao :) cekam da se anlokuje a i dzabe je iskreno, oko 17-8€

Tapatalk

Haha, a ti si kao kompetentan da tvrdiš? Mislim, retoričko je pitanje, a i svaki tvoj komentar je ionako oduvek bio suvišan:)

Kako god ti kažeš. Tebe i profil ciljne grupe potrošača kao što si ti je ionako lako zadovoljiti, sve dok gledate lepe slike na ekranu. :)

Poslednja izmena:
Meni su oba smor jer je okruzenje u FEAR igrama kriminalno. Dzabe svo pucanje kad se vecinu igre se provlacim kroz kojekakve depresivne kancelarije i hodnike.

Igra nije uopste strasna. Undying je strasan, Amnesia je strasna, Alma i fazoni smaraju.

FEAR moze da se uporedi sa Bioshokom. Onako na prvu loptu je jos kao i odlican ali sto vise igras pocinje da smara i da se ponavljaju fazoni. Posle nekog vremena ti vise i nemas toliko zelju da zavrsis igru ali teras dalje da bi saznao pricu. To je generalno i problem sa FPS igrama u zadnjih 5-6 godina, sve imaju taj momenat da smore pre kraja. Doom 3 koji je svojevremeno popljuvan kao losa igra koja se dobro prodala zbog imena je pet puta bolja igra i od FEARa i Bioshoka. BIoshok je doduse bolji od FEARa jer je na pocetku mnogo upecatljiviji i impresivniji.

Nastavci tih igara su takodje isti. Isto kao prvi deo samo jos toga i samo za prave zaljubljenike u obe igre. Nista novo niti kvalitetnije nisu doneli.

Naravno sad ce MNOGI da skoce jer im diram neke od najjomiljenih serijala ali nije moj problem sto se ljudi igraju samo FPS i to u zadnjih 6-7 godina pa su im ti serijali nesto najbolje. Pa taj Doom 3 i jeste pocetak kraja FPSa, posle izasao jos dugo ocekivani Half Life 2 danas antologijska igra a u ono vreme jako dobar ali ne kao kec. Posle velike trojke Far Cry, Doom3 i HL2 su izasli "veliki" Crysis, Bioshock i FEAR. Ne zna se koja igra je bezveznija, sve tri su za nekih 85 u ono zlatno vreme. Da su se pojavili 98-99 sa tadasnjom grafikom i svim ostalim sto imaju danas pored Shogo, Quake 2, Kingpin, Unreal, Half Life, System Shock 2, Jedi Knight i AvP niko ih ne bi pogledao. Gurali bi tu se negde sa Blood dvojkom i Requiemom za publiku.

Poslednja izmena:
Ma mene interesuje ima li klasican dethmatch, gledao sam modove nisam nasao, sve je coop, tacnije 4 igraca

Pa to je danas standard koji je postavio Valve, igranje u cetiri igraca. Meni je to super i mozda uzmem igru samo zbog toga jer imam ekipu od cetvoro.

Vrh Dno