Jel ima ista od igre ili opet odlozeno.
"Kec" i "dvojka" su prejaki :Klanjanje zna li se tačan datum izlaska ?
Jel probao neko pre build?
Taj pre bulid zar nije cela igra kod mene 3.93 giga ili je veca?
A ok mislio sam al nisam bio siguran,upravo sad probah malo taj pre bulid ne deluje lose,sto bi rekli klasika napucavanje.
Optimizacija je odlicna.. ali nema rezolucije 1280x1024 !! ne verujem da cu morati da igram u 1024x768![]()
Ne mogu da verujem da ne mozete da se strpite jos 3 dana da se pojavi korektna verzija igre.
I da dodam prvi deo je odlican, ali ni drugi nije za bacanje.
Haha, a ti si kao kompetentan da tvrdiš? Mislim, retoričko je pitanje, a i svaki tvoj komentar je ionako oduvek bio suvišanDrugi deo je loš.
Dosta lošije radi od dvojke, ako se može osloniti na betu. U dx11 radi 45-50fps-a a padne i na 30fps. Težina je zaključana na very hard svejedno šta izabrao. Meni atmosferu i osećaj napucavanje trenutno ''jedino'' kvari neoptimizovanost.optimizacija je ocajna...kriza 2 bolje ide od ovog, kao da je zakucan frejmrejt konzolaski na 30 prilikom kretanja sa i bez v-synca...osecaj meh...atmosfera ok...neprijatelji te ubiju sa 2 metka dok ti na njih trosis po pola sarzera...sve u svemu krsh (po mom misljenju)...ostavicu je jos malo, mada mi sve govori da ce nestati sa harda verovatno do veceras.
Haha, a ti si kao kompetentan da tvrdiš? Mislim, retoričko je pitanje, a i svaki tvoj komentar je ionako oduvek bio suvišan![]()
Doom 3 koji je svojevremeno popljuvan kao losa igra koja se dobro prodala zbog imena je pet puta bolja igra i od FEARa i Bioshoka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari