Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Imate li neki tutorial, tj link na xda za root froyoa?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ne radi, to je JVP bug, tako da će biti rešen tek sa izlaskom novog stock ROMa. No nema ni veze, postavio sam za indoor neko srednje osvetljenje, koje mi završava posao i napolju, ako je baš jako sunce pojačam ručno na max. Za sada nije problem, ne smara preterano.
Evo ti pre par postova moje iskustvo, odradio sam proceduru sa mts karticom u telefonu, i posle je radio telefon sa vip karticom.Ako pitaš mene, tako sam uradio. Tražio mi je kod, učitao sam ga, ali je rekao da to nije taj kod. Onda sam skinuo neki programčić, misleći da su mi dali netačan kod, ali mi je i taj program dao isti kod, ali nije radio. Onda sam našao negde na forumu da ga zaključam bez kartice, pa da ga onda otključam. Zaključao sam ga na telenor kodu i otključao ali samo može sada telenor kartica sa tim kodom koji sam ja sam zadao i mts koja je već radila i ranije. Vip ili neka druga ne radi i dalje.
Ako pitaš mene, tako sam uradio. Tražio mi je kod, učitao sam ga, ali je rekao da to nije taj kod. Onda sam skinuo neki programčić, misleći da su mi dali netačan kod, ali mi je i taj program dao isti kod, ali nije radio. Onda sam našao negde na forumu da ga zaključam bez kartice, pa da ga onda otključam. Zaključao sam ga na telenor kodu i otključao ali samo može sada telenor kartica sa tim kodom koji sam ja sam zadao i mts koja je već radila i ranije. Vip ili neka druga ne radi i dalje.
Jel se nekom dešavalo sa stock romom 2.3.4 sledeća greška: com.android.phone force close ? Meni do sada dva puta kada sam prekidao vezu na power dugme.
.jel imate vi one zute zvezdice na kontaktima u telefonu?... nisu ranije bile, verovatno sam nesto uradio pa su se pojavile. Sta znace?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari