Naime ,narucio sam ,i preko brze poste dodje mi ruter pomenuti.Sve je radilo kako treba ,dok jednog dana nisam kupio i laptop,i naravno wirelessom ga spojio .I tako nekoliko dana sve je bilo u redu .dok nisam pokusao da iskljucim wireless ,jer pola moje zgrade hvata moj signal.Iskljucim ga i mrak.Ne radi nista /ni deskop ,u njemu imam i w karticu ,ni laptop kada ga spojim kablom ,a ni card sh./.Opet ukljucim wireless sve sljaka dobro.Pozovem tehnicara iz telekoma ,i sat vremena smo podesavali parametre ,i nista .Kaze ne valja mrezna kartica,pa do juce radio ,kako ne valja pocnem vec i ja da besnim ,ako ne valja na deskopu valjace onda na laptopu,al uzalud kaze mrezna i otkaci me.E sad daj da spasavam sta se spasti moze i pocnem da trazim kako da zakljucam pomenuti W.I super nadjem na sajtu detaljno objasnili ljudi ,a ima i na njihovom sajtu ,al opet mucak tamo je objasnjen hg520c il neki drugi ,koji ima potpuno druga podesavanja u odnosu na ovaj.Kada odem u ruter ,pa basic-wlan.to su apsolutno razlicita podesavanja ,cak i nema onih opcija kojih ima u 520c.Ako neko moze da pomogne ,sta da radim ,bio bih mu zahvalan.Pozdrav.