jesam malo dosadan...ali, ima li jos neko neku ideju kako da izbrsem kontakte sa sa telefona?
Za sve postoji prvi putI vi kad ste prvi put koristili android ne vjerujem da ste se odmah dobro snalazili
Sto se tice symbiana, njega mrzim iz dna duse![]()
Da taj, za sada je mnogo bolji od onog mcg.
Je l' si naleteo na neke veće/manje bagove? Rado bih stavio MIUI kao default rom ako nema nekih većih bagova...
Ja razmisljam o extended bateriji ali od proverenih proizvodjaca posto sam se konsultovao na XDA forumu,cisto zbog putovanja,predstoje mi neka duza putovanja pa bi mi dobro dosao battery life od 3-4 dana kako tamo pisu ljudi...
Edit: Posandrcacu sa ovim glupavim drain-om taman rom radi kako valja i baterija sluzi super 5-6 dana a onda pocne da se javlja drain i Android OS sa preko 40% udela,rebootojem i to ponekad upalli a ponekad i ne,opet se vraca android OS... Da li je konacno smisljen neki "lek" koji stvarno deluje? Trenutno sam na JVO...
Da smeo bi, ja sam bio na jvh i samo sam preflešovao (isključio sam lagfix pre flešovanja)
Cini mi se da je Kutija napisao da je drain do Android OS-a i da verzija 2.3.4 resava taj problem. Nemoj me drzati za rec, pitaj coveka odakle je informacija, jer nisam nigde nasao potvrdu za taj info.
I meni je bio unavailable ali posle minut je proradio link. Hvala za Swype, sad cu ga ubacitiGizmor je napisao(la):Evo, okačio sam ja, nije problem nikakav
http://www.megaupload.com/?d=4DGG7C4Q
edit:
Baguje megaupload izgleda, okačio sam ali ne radi.
Ipak radi sada, bio je unavailable.
Telefon mi nije rutovan i trenutno je na 2.3.3 JVO. Hteo bih da flešujem ovu verziju: F1 JVP Mod V6, pa me interesuje da li moram pre toga da rutujem telefon, jer u ovoj verziji već postoji rut, ili ne moram to da uradim? Da li postoji neka posebna procedura, jer je ovo uputstvo na XDA forumu za one koji su na froyo, a ja sam na gingerbreadu, ili mogu da uradim kako je napisano:
Instructions: (If coming from Froyo Read This)
Download the ROM
Put it on your SD Card
Enter Recovery
Wipe Everything
Install Zip from SD Card
Select the ROM File
After installation reboot the device
Enjoy!
Da li treba da skidam non-wipe ili wipe verziju?
Hajde probacu ovo sa watchdogom pa javljam kako je proslo. Tako je isto bilo i sa JVH sve super radi nekoliko dana a onda krene drain... hmmm sumnjam na to da ja nekom aplikacijom koju ne pokrecem stalno,pokrenem neki proces koji se onda ne zaustavlja i stalno ubija bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari