Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Kao oficijalni update preko KIES-a mi nudi ovu verziju: pda:jp4/phone:JPY/CSC:JS8 (top)? Jel zna neko koja je tacno ovo verzija, u pitanju je uredjaj kupljen preko vip-a?

ja mislim da je to froyo, proguglaj malo... Al ostavi se kiesa i uzmi odin i nemas problema, kad god hoces i sta god hoces lepo fleshujes...nas garant ni nema na mapi, tako da ocekuj da ginger tek kad dodje honeycumb ako i bude dolazilo to na telefone...

@Kurajber, ja sam procitao sve za par dana doduse imao sam vremena, ali opet, ako me zanima nesto sa telefonom koji imam, naravno da bolje da procitam sve...a da ne bi zaboravio, nesto stavio sam bookmarkove za sve sto je bitno, tako da imam sve sto se meni ucinilo bitno :) naravno imam i ne bitan deo, ali veoma smesan, kada se odjednom jave njih petorica da pomazu virtuelnoj Maji :D :D :D

*** hteli smo da ispadnemo fini :)

ja jos verujem da Maja nije bila virtuelna :)

probao sam to..tako mi trenutno i stoji....
jednostavno nemam ociju za delete kad udjem u imenik, pa da mogu stikliram sta hocu...delete opcija mi se pojavljuje samo kad udjem u neki kontakt, da samo njega izbrisem.

da,ne postoji delete all ili multiple delete :/

ja jos verujem da Maja nije bila virtuelna :)

Sad mi nesto postajes sumnjiv :) jedino ti verujes, znaci da se moze doci do zakljucka da si joj se javio i predstavio kao Cezar i otisao sa njom na kafu i kolace :D u detalje ''after coffee&cookie'' necu da zalazim :D

Edit: ajd da ne bude bas toliko off, da pitam sta mislite da li moze kod nas da se nadje ovaj galaxy sa jacim procesorom ili je to samo obican galaxy samo sa tweak-om na 1.4 ghz? :)

Poslednja izmena:
Juce sam instalirao ovaj F1 JVP Mod V5 ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058814

Legoh sa 95% baterijom i screenovi posle 7h

f1jvpmodv5.png

f1jvpmodv52.png

Bas sam se prijatno iznenadio, ovo mi se jos nikada nije dogovodilo. Testiram i dalje da vidim kako ce se ponasati u realnom radu.

Evo i uz koriscenje... ne znam videcu kako se ponasa ovaj ROM, ako nista uvek je tu stock ;)

Cool je sto i BLN radi....

sc20110611131516.png

Poslednja izmena:
Juce sam instalirao ovaj F1 JVP Mod V5 ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058814

Legoh sa 95% baterijom i screenovi posle 7h

Bas sam se prijatno iznenadio, ovo mi se jos nikada nije dogovodilo. Testiram i dalje da vidim kako ce se ponasati u realnom radu.

Features list ovog ROMa je po meri ozbiljnog korisnika, tačno dodato ono što fali Samsungovom stock ROMu, bez vašara & ostalih gluposti! :) Stavljam ovo sutra kad uhvatim vremena!

Hvala na preporuci!

Poslednja izmena:
Isti lik ima i skroz stock JVP rom, samo Darky kernel i voodoo fix

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117579

Iskreno, ja sam koristio stock JVO sa Ginger 7 temom i bio sam super zadovoljan. Baterija mi je gurala skoro 2 dana i sve je radilo kako treba.

Nadam se da ce i ovaj F1 da ispuni ta iscekivanja ;)

Poslednja izmena:
Prozovem te za nekih 7-10 dana za utiske ako ostanes na istom. Dotada ce pokazati (ne)kvalitet.

^hahah, standard xD
gde god neki od ovih darkyevih gurne svoje prste,prestane odlicno da radi i pocne dobro....
nadam se da gresis,da ce stoske da se vrati i napise kako je najbolji stock rom ikada i onda ga ja flashujem

Evo stavio sam F1. Mogu vam reci da stvarno sve leti. Ono sto me zanima je kako da ubacim srpski swype. Navikao sam vec na njega. Ako nesto nekog interesuje u vezi f1 nek se dere. A da usrao sam se od onog robotskog glasa na pocetku

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Prozovem te za nekih 7-10 dana za utiske ako ostanes na istom. Dotada ce pokazati (ne)kvalitet.

Kapiram tvoju nevericu, pretpostavljam da ces na kraju i ispasti u pravu.

I ja sam posle gomile ROM-ova presao na Samsung stock za koji se ispostavilo da najbolje radi.

Slucajno naleteh na F1 koji je generalno stock uz neke modifikacije koje meni odgovaraju.

Evo stavio sam F1. Mogu vam reci da stvarno sve leti. Ono sto me zanima je kako da ubacim srpski swype. Navikao sam vec na njega. Ako nesto nekog interesuje u vezi f1 nek se dere. A da usrao sam se od onog robotskog glasa na pocetku

evo da napisem ako nekom zatreba srpski swype:
izvaditi ova 3 fajla iz roma koji ima srpski (ja sam iz JVH)
/system/app/Swype.apk
/system/lib/libSwypeCore.so
/data/data/com.swype.android.inputmethod
i kopirati na ista mesta u novi rom

Inace ovaj F1 ima 129 free rama ako nekog uopste zanima

Mogu li kako rucno da ubacim drajvere za touch dugmad menu i back? Ne rade mi tj ponekad prorade sad su mi 3 dana radila i opet ne rade. Probao sve moguce softvere itd... Ali ne pomaze. Ne mogu ni da se apdejtuju. Nekako se snalazim jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad pa m je lakse :)
Dugmad su valjda u redu samo drajvera nemaju. Moze li biti da je crkao ovaj dio cip sa drajverima za touc dugmad http://cgi.ebay.ie/GENUINE-SAMSUNG-KEYPAD-FLEX-RIBBON-CABLE-I9000-/200580740175 ? Da li da uzmem ovo? Bojim se da ce mi neko ostetit i telefon kad mi bude mijenjao ovaj dio?

Ljudi imam jedno pitanje. Radi li Samsung Galaxy S Vibrant 4g u Srbiji, Tmobile USA je ali sam ga rutovao i otkljucao tako da sada radi i na ostale mreze ovde a da li ce raditi u Srbiji?

Hvala.

@zola odnesi u servis to je hardverski problem, ali pogledaj da odes u bgelectronics oni su ja mislim glavni za samsung

@davidsa mislim da t-mobile taj vibrant 4g radi, znam za obican da radi, ali koliko znam samo verizon ne radi kod nas, tj mislim da radi, ali samo gsm, za t mobile mislim da bi trebao i 3g da radi...

Edit: kako nam pravi zazubice Cezar sent from Galaxy S II :D

Poslednja izmena:
Nema, alu moze da se ubaci. Potreban root

Ne nemam garanciju. Rado biga u bg ponio na kraju mozda i hocu al ne znam koliko me to moze ispasti novca posto se nalazim u Crnu Goru. Ovamo sam ga nosio u dosta servisa ali pojma nemaju boke se da ga rastave. Pola njih kazu softver to ti je 10 eura... A neki vele daj ga ti meni za 100 eura valjat ce mi za djelove :) Mogao bih ga poslat za BG preko jednog momka za 20 eura, e sad ako mi tamo budu trazili dosta para ne isplati mi se...

Samo da si pogledao na prethodnoj stranici

evo da napisem ako nekom zatreba srpski swype:
izvaditi ova 3 fajla iz roma koji ima srpski (ja sam iz JVH)
/system/app/Swype.apk
/system/lib/libSwypeCore.so
/data/data/com.swype.android.inputmethod
i kopirati na ista mesta u novi rom

Aj neka neko izvuce te fajlove za Swype i okaci negde. Cenim da to nije problem ;)

Okacicu ja veceras ako niko ne moze pre

Ne nemam garanciju. Rado biga u bg ponio na kraju mozda i hocu al ne znam koliko me to moze ispasti novca posto se nalazim u Crnu Goru. Ovamo sam ga nosio u dosta servisa ali pojma nemaju boke se da ga rastave. Pola njih kazu softver to ti je 10 eura... A neki vele daj ga ti meni za 100 eura valjat ce mi za djelove :) Mogao bih ga poslat za BG preko jednog momka za 20 eura, e sad ako mi tamo budu trazili dosta para ne isplati mi se...

ne znam stvarno koliko moze da to ispadne, ali kako mogu da ti kazu da je softver, kad si ti menjao dosta ROM-ova shto custom, shto stock, tako da jedino moze da bude hardverski... I znas sta ti najvise predlazem, kad ga popravis, prodaj ga, jer ti se bas ne snalazis u Androidu koliko sam video kroz postove... Uzmi N8 i imaces lepo kuciste i lepu kameru, a neces morati da se cimas oko sistema... To ti je moj drugarski savet :)

Za sve postoji prvi put :) I vi kad ste prvi put koristili android ne vjerujem da ste se odmah dobro snalazili :)
Sto se tice symbiana, njega mrzim iz dna duse :)

Nazad
Vrh Dno