Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja cu sad da probam pa javljam
Ma skoro sve isto kao jvo. U locale ima srpski, swype nema srpski i primetio sam ili mi se ucinilo da je na tastaturi samsungovoj space veci. Ako nekog nesto zanima nek vice
traka sa obevestenjima je crna

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Može li neko da postavi skrinove sa podešavanjima za mms za telekom?

Sta mislis o tome da odes na MTS-ov sajt mozda tamo ima informacije ili cak mozda google?

MMS PARAMETRI:
Profile name: MTS MMS APN = mms
Username = mts
Password = 064

WAP parametri:
IP address: 172.017.085.131
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi
od modela mobilnog telefona)
Homepage:http://mms.mts064.telekom.yu/

kakvi ste gotovani...

Sta mislis o tome da odes na MTS-ov sajt mozda tamo ima informacije ili cak mozda google?

MMS PARAMETRI:
Username = mts
Password = 064

WAP parametri:

kakvi ste gotovani...

To nisu parametri za mms u stvari nisu kompletni

MMS PARAMETRI:
Username = mts
Password = 064

WAP parametri:

kakvi ste gotovani...
E neka si mi rekao! :d

Tražio sam skrinove, a ne podešavanja.

Edit: Hvala j sasa, ali ne ide mi samo sa podešavanjima, verovatno nešto nisam lepo podesio pa bih da mi neko pošalje skrin sa svojim podešavanjima koja sigurno rade.

Poslednja izmena:
E neka si mi rekao! :d

Pa znas kad se neka pitanja ponove 1000 puta, mislim da covek poludi... A barem ovo tvoje nije tesko naci, siguran sam da je neko bio ostavljao SS od parametara na ovoj temi, a ako nije sigurno mozes naci preko Googla nesto... Mislim nije sad to neko cimanje, ali kad toliko puta moras jedno te isto da ponavljas, pa i poludeo bi svako... Zamisli zaposlis majstora i on te 500 puta pita jel se sraf zavrce u smeru kazaljke na satu ili obratno :D

Jesi cuo za kontra navoj? :d

^ sve sto moze da postoji, postoji....tako i kontra navoj :)

znaci, ako mislis da postoji mogucnost da postoji roze wc papir sa pikachu odstampanim na njemu, veruj,negde je neko napravio xD

ipak nas je 6.500.000.000 na planeti, zamisli koliko je to ideja samo u jednoj godini :)

Naravno da postoji. Njegova primena je retka ali ocigledno da potreba za njim postoji.
Nije sramota pitati, pogotovu u ovoj temi koja je nepregledna skroz. Ja sam u ovu pricu usao na tezi nacin, iscitao sam 2/3 teme i ostao sam u rebusu. Naci ovde nesto sto ti treba je kao da trazis sraf sa kontra navojem u vagonu obicnih.

A postoji li neki screen sa podešavanjima za mms? :)

@Otac, e sad ga bas pretera roze papir sa pikachuom, mada kad bolje razmislim, zutaci (kinezi, koreanci, japanci) ciji god da je crtani proizvodnje garant su to i napravili :D ima ideja, ali po mom misljenju, nema bas nekih novih, bas sam na faksu imao ''brainstorming'' razmisljao o nekom novom proizvodu, pa i nema nesto da se izmisli, a da vec ne postoji :)

@Kurajber, ja sam procitao sve za par dana doduse imao sam vremena, ali opet, ako me zanima nesto sa telefonom koji imam, naravno da bolje da procitam sve...a da ne bi zaboravio, nesto stavio sam bookmarkove za sve sto je bitno, tako da imam sve sto se meni ucinilo bitno :) naravno imam i ne bitan deo, ali veoma smesan, kada se odjednom jave njih petorica da pomazu virtuelnoj Maji :D :D :D

Naravno da postoji. Njegova primena je retka ali ocigledno da potreba za njim postoji.
Nije sramota pitati, pogotovu u ovoj temi koja je nepregledna skroz. Ja sam u ovu pricu usao na tezi nacin, iscitao sam 2/3 teme i ostao sam u rebusu. Naci ovde nesto sto ti treba je kao da trazis sraf sa kontra navojem u vagonu obicnih.

Tri-četiri sticky teme na XDA tj. samo prvi postovi tih tema su korisniji nego ovih nekoliko stotina stranica ovde, nažalost.

Tri-četiri sticky teme na XDA tj. samo prvi postovi tih tema su korisniji nego ovih nekoliko stotina stranica ovde, nažalost.

malo se zezamo, bolje nego da se postave neka ponovljena pitanja :)
Eto ja sam sad naucio da postoji i kontra navoj :D sad cu na galaxy-u da stavim neki kontra sraf, pa da budem cool :D

Ja imam instaliran JVO i sporo mi radi. Mislio sam da ubacim najnoviji JVP. Samo da skinem onaj fajl i uodin ga ubacim u PDA i to je to? Ne moram sva 3 fajla iz pocetka da flesujem? Da li se ovaj JVP rutuje isto kao JVO isti fajlovi?

Ovo je samo kernel za JVP. I da samo ga ubacis u PDA u Odinu (samo ako vec imas stock JVP flash-ovan). Kernel je vec rootovan sam po sebi.

Ok hvala puno. Sad fleshujem JVP pa cu ubacit taj kernel. Nadam se da ce biti brze nego na JVO :)

Fleshovah JVP i kernel instalira ali i dalje telefon koci previse! :( Ko zna sto sam ja tu cinio...

jel postoji nacin da izbrisem kompletan telefonski imenik sa memorije telefona?
zeznuo sam se kad sam prebacivao sa katrice, pa imam po 3 ista broja za svako ime.

bilo bi to jednostavno kad bih to imao :)

to je prvo gde sam gledao, ali nemam tu opciju

search, display otions, get friends, my profile, speed dial, more -u okviru njega :accounts, send email, import/export, copy contact, send via bluetooth, settings - u okviru njega: order of display name, own numbers, service numbers

to je to...

kad sam prebacivao kontakte sa kartice na tel, nije je mi prebacio par brojeva ( ne znam zasto) pa sam ponovo uradio copy...mislio sam da ce prepoznati kontakte koje sam vec prebacio prvi put....medjutim nije. I posle drugog puta nije mi prebacio neke brojeve, pa sam jos jednom to isto uradio. Na kraju sam morao rucno da ubacim taj kontakt posebno. Zato sad za svaki kontakt imam 3 linked kontact. Rucno da brisem trebace mi nedelju dana.
Zato sam mislio da lepo iybrisem sve sa telefona pa da ponovo kopiram sve kontakte sa kartice.

kako mogu da vidim koliko (broj) kotakata imam, da budem siguran da je prebacio sve kontakte?

Poslednja izmena:
Ides na more/display options/stavi da samo phone bude stiklirano/ vrati se na delete/ select all i to ti je to. Posle kopiraj sta hoces
Da vidis koliko ih ima na kartici stikliraj samo karticu u display options udjes u imenik i spustis imenik dole do kraja i pisace ti koliko ih ima

Poslednja izmena:
probao sam to..tako mi trenutno i stoji....
jednostavno nemam ociju za delete kad udjem u imenik, pa da mogu stikliram sta hocu...delete opcija mi se pojavljuje samo kad udjem u neki kontakt, da samo njega izbrisem.

Kao oficijalni update preko KIES-a mi nudi ovu verziju: pda:jp4/phone:JPY/CSC:JS8 (top)? Jel zna neko koja je tacno ovo verzija, u pitanju je uredjaj kupljen preko vip-a?

Nazad
Vrh Dno