Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Galaxy S II je stigao u Telenor. Sada postoji i mogućnost kupovine na 12 rata bez učešća.

^ e, vidim da nema na "starim" post paid paketima (prenesi plus) da se uzme galaxyS2... jel postoji neka posebna cena koja nije izlozena, ili ono cega se plasim, mora da se predje na prenesi|surf ako hoces da uzmes fon na ugovor?

stavio sam pod navodnike "stari" post paid paket, jer nije bio ni godinu dana (ili mozda nesto vise...) a vec ga ukinuli....

Još jedno kršenje zakona, MORA da se predje na novi pkaet ... uslovljavanje prodaje jedne robe prodajom druge robe/usluge ....

^ e, vidim da nema na "starim" post paid paketima (prenesi plus) da se uzme galaxyS2... jel postoji neka posebna cena koja nije izlozena, ili ono cega se plasim, mora da se predje na prenesi|surf ako hoces da uzmes fon na ugovor?

stavio sam pod navodnike "stari" post paid paket, jer nije bio ni godinu dana (ili mozda nesto vise...) a vec ga ukinuli....

"Prenesi Plus" paketi vise ne postoje... tj. ne postoje za one koji potpisuju novi ugovor/uzimaju telefon.
A bice produzeni za stare korisnike, kao sto je slucaj i sa nekim preistorijskim Mobtelovskim paketima... ali kao sto rekoh - nema telefona na taj nacin.

P.S. Inace je, do cini mi se 7. juna bilo ove nove Galaksije na starim "Prenesi Plus" paketima... od trenutka kada se telefon pojavio u Telenoru pa sve do tog datuma, kada su startovali ovi novi "Prenesi i Surfuj" paketi. I cene su bile identicne kao ovim sada, FYI ;)
Drugim recima - nije (bila) neka posebna cena ;)

Mene više zanima koliko će HTC Sensation biti skuplji od Galaxy 2... Imam osećaj da će razlika u ceni biti primetna.

Meni se pak cini da neces u skorije vreme videti Sensation u Telenoru... ako ga ikada i ugledas.

Ipak je to (bar trenutno) VIP-ova exkluziva...

Mislim da Vipova ekskluziva traje samo mesec dana. A nadam se da će se stvari promeniti u narednih šest meseci, dok meni ne istekne ugovorna obaveza.

Danas bio u telenoru ,otisao sa drugom da vidimo galaxyS2....

Ccc kakva je to sramota...u celom novom sadu ima svega 2 telenor poslovnice, i preko te 2 se opskrbljuje cirka 400.000 stanovnika (a registarsko podrucje i okolina ide mozda cak i skoro duplo) i sramota je sto nema izlozen ni jedan galaxyS2 telefon u celom novom sadu...u staroj prodavnici,ima samo 6 telefona da se.proba, ostali su makete,a u novootvorenoj stoji pravi model na raspolaganju al nema baterije...osetim da je laksi i vidim neko nije dobro zatvorio poklopac posle uklanjanja baterije..stanem u red,i kad sam dosao na red,pitam ih u cemu je fora da ne moze da se upali,i zena mi (ni kriva ni duzna)objasni pod nekim izgovorima da se polica sa punjacima pokvarila,cekaju majstore da dodju,zvali su ih i ne pojavljuju se itd itd...ne znam ni sta mi je pricala jer je zaista nebuloze pricala

a da naglasim da je isto tako bilo za desireHD,koji je bio izlozen,ali zato sto nije valjao punjac,poslepodne kad.svi iscackaju se ugasi..pa mi je lik rekao da dodjem ako hocu da probam,pazi sad,UJUTRU,KAD JE.SVEZE NAPUNJEN I KAD GA NISU IZNJAKALI,jer ga oni preko noci stave da se puni..tako je 2 meseca stajao...

koji neprofesionalizam...cccc...izvadili bateriju na galaxyS2 i prodaju mi pricu da ne puni dobro...

CEMU???
nadam se da ce se.uozbiljiti za jos 3 meseca za koliko mi istice ugovor inavlce dovidjence

Наша посла...ајде да је у питању Бабушница (не мислим ништа лоше), па да их човек и разуме ако немају најновији модел,али у НС?!?! И тамо где га имају,као да га немају... каква је ситуација у ВИП-у? Јел им ради сензација?

Bili smo...imaju galaxy tab 10.1 (prototip) ali senzaciju nemaju ni na stanju,tako d sve i da i hocu da kupim,nema...kad stigne nova kolicina bice izlozen...tako su mi rekli,mada, posto ni nexusS nije bio uopste izlozen, ne bi me cudilo ni ovog da nema

Poslednja izmena:
Vidim, dolaze tableti u telenor.
Samsung galaxy tab, HTC flyer I huawei s7 slim. Tab čak dolazi sa instaliranom navigacijom i držačem za kola.
Ne znam cene, ali skoro sam nešto gledao galaxy tab u USA i našao sam za $350. Nadam se da neće biti preko 400e sa celim paketom kod nas.
I još je pitanje da li se uz flyer dobija olovka, jer se u USA naplaćuje dodatnih $80 na cenu tableta ($500).

Ttalk.

Poslednja izmena:
Видео сам и ја обавештење на сајту,неко је чак и окачио овде у некој теми. На сајту пише да ће се продавати само уз неке одређене пакете,али нисам скапирао које!?

Таб је 30000 flyer 50000 уз средње пакете, уговор на две године!

Не знам. Ово сам видео на мобилном свету, неки дечко је звао кориснички центар па су му рекли! А цене ће избацити ваљда сутра на сајт.

Poslednja izmena:
Ne isplati se. Zapravo, da mi je potreban još jedan paket samo za internet, pa bi mi se možda i isplatilo. Ovako, nema nikakve logike da za sedmoinčni tablet dajem više para nego za Asusovog transformera.

stvarno su preskupi. da mi treba tablet, uzeo bih neki wifi model i tether-ovao net sa mobilnog.

Ttalk.

bacio sam pik na htc wildfire s.......nekako bih mogao finansiski da se uklopim za ovaj aparat ( prenesi 200) .........moze li mi neko reci da li ima nesto bolje za ove pare ......???? eh da moze li mi neko odgovoriti na to da li tableti mogu biti racunari i mobilni telefoni ili samo racunari????hvala

Ja danas odoh da kupim klincu samsung s ,keca ,covek izvadi telefon iz magacina ,poce da sprema papire,i tek kaze ,on je povucen iz prodaje,ne mozemo da ti ga prodamo.Pa kako ne mozete .pa drzis ga u ruci,ne kaze takva je politika firme.E ..bem ti firmu ,pomislih u sebi i pobegoh.I sad trezven covek stane pa razmisli,ko je ovde lud.Dal ja sto sam spreman da dam pare ,ili oni sto nece da mi prodaju robu ,koju vec imaju na stanju.A najgore od svega je to sto sam vec bio u petak kod njih ,i taj isti prodavac me je vratio ,kaze bice novih modela i jeftinijih.od prvog.

Od novih je tu Nokia E6, ostale poizvodjace nisam pratio prethodnih meseci, ne znam ima li sta novo...

Rece posle treceg,ali se ja nesto preterano ne nadam.Tako je bilo i prosle godine u ovo vreme,dodali 2-3modela,i promenili tarife i to je bilo sve.

Rece posle treceg,ali se ja nesto preterano ne nadam.Tako je bilo i prosle godine u ovo vreme,dodali 2-3modela,i promenili tarife i to je bilo sve.

Dosta je i 3 modela, ako meni odgovara jedan od njih :D

Ja se nadam nekom Huawei android modelu, posto su skoro ubacili ona 2 budjavca...

Nazad
Vrh Dno