Šta je novo?

E3 2011

Istina. Tačno mi bode frekvenciju na kojoj se nerviram

Microsoft 2/10 [i to samo zbog Tomb Raidera, inace bi bilo 1/10]
EA - 7.5-8/10 [tons of good hardcore games]
UBI 7/10 [tons of good games, little insanity]

Stvarno mi nije jasno kako su mogli tako loše da odrade konferenciju. Imaju FC3, Trakmaniju 2, novi AC, Tintin-a, i oni naprave jednu dosadnu konferenciju gde najviše vremena potroše na one fitnes, kinect igre....

U šta su pretvorili GR, majko moja... Muka mi je bilo čim je počeo da izgovara "the most badass".

Nazalost, gaming industrija sve više lici na grand produkciju! :d

Ne znam koga kriviti za ovaj recept igranja 2 minuta i gledanja 3 minuta.. i tako u krug. Sta se desilo s onim da cutscene ide izmedju dva nivoa..

J.*** ih 3D, jedino moram priznati da im je split screen fora super.

Prilično me iritira što se koristi reč "consumer" umesto "costumer", evo sad i Tretton. To dosta govori u stvari...

Poslednja izmena:
Ima li neki blog gde mogu uzivo da pratim dešavanja, ili twitter...

S obzirom da na fonu ne mogu da pratim konferenciju!

NGP se zove "PSVita" :)

Pa bitno je, kako nije. Nije presudno, ali meni je bitno. Ne zelim da me nesto konstantno nervira.

Doduse, cela sony konferencija do sada me poprilicno nervira, ocekivao sam vise igara za mene. Za vecinu koju su predstavili do sada me boli uvo. Novi PSP je cool, ali to je posebna prica.

I za to bi smislio bar 5 cool novih igara, a ne da opet gledamo uncharted, modnation racers itd.

Poslednja izmena:
Pa jedino cime sony sada moze da se ponosi je Uncharted. Ne mogu da verujem da su onu dvojicu iz nd-a stavili da prvi urade demo za Uncharted. To su trebali ostaviti kao "one more thing". Meni je cela prezentacija mlaka, ne samo sto se sadrzaja tice, nego i nacina prezentovanja. Posle apple-ovog keynote veoma mlak utisak.

Ja mislim da ce vrlo brzo kraj...

Nema sanse, zvanicna cena je 249/299EUR u EU.

Znaci jedno 320/370 kod nas...

Pa dobro, to kod nas sam više mislio na EU. :)

A bas kod nas, mozda cak i 350... Mada ne vidim svrhu 3G modela na nasem tržištu...

Sta sam rekao za konferenciju... a nisam ni gledao, posle 2 minuta Uncharteda sam ugasio i otisao da gledam Community.. Ne znam da li je to do mene i sto sam toliko s*eban u vezi igranja igara, ali mene sve ovo jako smara. Drake koji se tetura u sjajno uradjenom nivou a sve sto ti radis je... skoro pa nista. Skrenes tu i tamo, dr*as trougao tu i tamo.. ovo bre nisu igre vise majkemi, zvucim strasno ogorceno ali ne mogu da podnesem vise ove 'cinematic' igre vise..

Ovi još nisu naučili da 1€ ≠ 1$.

249$=170€ :wall:

Inače PS3 deo konferencije po prilično razočaranje, pogotovo što se nisu ni dotakli Dark Souls-a. Jedino što me je zainteresovalo je kako će Dust 514 funcionisati u kombinaciji sa Ewe.

Bas sam razocaran SONY konferencijom. VITA je zanimljiva kao hardver i otvara milion mogucnosti za dobre igre na takvom uredjaju, a oni ne prikazu nijednu dobru novu igru bas za to. Za PS3 sam ocekivao bar nesto sto me interesuje - nije bilo nista.

Sad mi je zao sto sam gledao...

Previse je sve ovo postalo komercijala i to na los nacin, kao da ovakvi dogadjaji vise uopste nisu za mene, bukvalno se zgrozim na pola stvari.

Izgleda da je Sony ove godine sve karte bacio na PS Vita...
Izgleda impresivno, ali mislim da smo svi više očekivali!
Pogotovo old-school hardcore gameri... :)

Koliko su lose one fore sa kontrolama u Unchartedu...kao, da mozemo da igramo i ja i moja baba u isto vreme, ko sta voli?

Evo sad ide Rage, ovo mi zanimljivije nego cela konferecija. Što se tiče Vita-e, morali su prikazati nešto novo, neki novi ip osim onog rpg-a. A to što su opet zacenili svoj proizvod u EU, je stvarno bezobrazluk.

Nazad
Vrh Dno