Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre 8 meseci sam potpisao ugovor na 12 meseci za adsl studentski paket 4096/512 (tada je bio 4096/256).

pre 5 meseci sam potpisao ugovor na 12 meseci za iptv.

kada mi istekne ugovor za adsl ostaće još par meseci da se plaća iptv.

pošto ne planiram da produžavam ugovor na koji način mogu da vrati iptv kada i adsl i da ne plaćam iptv tih par meseci?

Zvao sam danas druga posto nemam vremena da odem do poslovnice. Kaze ovako:

1. Bice promocija 50% popust pretplata na ugovor 12 meseci. Znači, uzmeš 1.5 mbit i plaćaš 750 din, koliko već mu dođe. To je obična promocija, može svako da uzme, nije za studente i tako to.

2. Druga je ova što sam rekao gore za HD Uređaj. Znaci, moras da uzmes HD + adsl 4mibt s tim sto prve godine placas samo iptv a druge godine i jedno i drugo, samo sto 4mbit placas po ceni jednog.

3. Treća je da se uzme adsl bez ugovora, ,na neodređeno.

Eto, tako mi on reče, da će to biti od 1 juna. Ja uzimam sigurno ovu sa 50%...to mu dođe 4mbit po ceni od 1100din, tako nešto...nije uopšte loše ako tako bude.

Videćemo 1.juna kad objave kakvo je pravo stanje stvari.

Poslednja izmena:
ok. hvala!

p.s. lepo je imati adsl, ali od nedavno imam baš baš mnogo free komšijskih konekcija preko wirelessa 24h tako da mi plaćanje ne treba. mislio sam kada mi istekne ugovor za adsl da tada vratim i iptv i da ponište tih par meseci što je ostalo a da uzmem sbb kablovsku (ako ne mora kao telekom da moram da imam net da bih mogao da imam iptv).

1. Bice promocija 50% popust pretplata na ugovor 12 meseci. Znači, uzmeš 1.5 mbit i plaćaš 750 din, koliko već mu dođe. To je obična promocija, može svako da uzme, nije za studente i tako to.

Ovo vazi za ADSL bez IPTV-a ?

cek cek znaci svi paketi od click1 pa do click 16 ce biti 50% manje i to ce se znati od 1.juna?

po ovome svi koji imaju ugovor a nisu vezani treba isti da raskinu i uzmu u pola cene postojeci ili duplo brzi za iste pare ?!
Smesna promocija.
Uvek me je zbunjivala "poslovna" politika Telekoma, ali mislim da su prevazisli sebe

po ovome svi koji imaju ugovor a nisu vezani treba isti da raskinu i uzmu u pola cene postojeci ili duplo brzi za iste pare ?!
Smesna promocija.
Uvek me je zbunjivala "poslovna" politika Telekoma, ali mislim da su prevazisli sebe

Svima kojima je istekao obavezni deo ugovora mogu da potpišu novi i izaberu promociju, nema potrebe za raskidanjem...

S obzirom da imam prastari huwei modem, mogu li traziti novi Wifi ?

Pročitaj par postova unazad

ok samo jel neko ima jos neki info za te promocije 50% ?
Pazi, meni je to rekla cura koja radi u mts poslovnicu kod nas i drugar koji je kad sam kad zvao, bas tad radio u poslovnicu u Zaječaru...dao mi tamo koleginicu iz Zaječara na telefon i ona mi isto to rekla što i ovi kod nas. E sad, da li ima neka začkoljica to ne znam, zato najbolje sačekamo da zvanično objave 1. juna.

16384/1024 Kb/s za 2256,75 din. Extra ponuda

ok sad sam zvao javio mi se neki mrtvak i kao nemamo informacija o tim promocijama dok ne izadju .... upuc'o me

Danas popodne upalim tv i umesto programa "Nadogradnja softvera... ne gasite uredjaje...." I to traje 3 sata. Ugasim, upalim opet, ista prica.
Podrsku je naravno nemoguce dobiti, kao i uvek. Ima li neko ideju sta da radim? Drugi STB radi potpuno normalno.

S obzirom da imam prastari huwei modem, mogu li traziti novi Wifi ?

Da, i to bez da moraš da lažeš i izmišljaš raznorazne "kvarove", samo kažeš da imaš i lap top pored desktopa i da ti zato treba.

ok sad sam zvao javio mi se neki mrtvak i kao nemamo informacija o tim promocijama dok ne izadju .... upuc'o me
Ne brini se, bio sam do Telekoma dana, devojka sa šaltera mi je rekla da ponesem samo ličnu kartu i produžiće mi ugovor na 12 meseci sa plaćanjem od 50% cene.
Ne može ranije zato što je u programu navedeno da tek od 01.06.2011 mogu da se potpisuju ugovori. Pijavio sam se i za IPTV, daju ti mesec dana probe pa ako ti odgovara potpisuješ ugovor na 12 meseci ako ne, vratiš opremu i nikom ništa, ista ponuda je bila pre tačno godinu dana, tadam sam pored studenskog paketa dobio i IPTV na probu.

Imam hg520c i 16mb protok, desi mi se da jednom u toku dana modem se sam od sebe restartuje i tako jedno 5~6 puta u roku od 2~3min i onda se smiri i radi celi dan bez problema do narednog dana i u malte ne isto vreme sledeceg dana pocne isto da se ponasa, sta to moze biti?

Promeni telefonski kabl. Meni se to isto dešavalo, 2x su mi menjali modem dok nisu shvatili da je problem u kablu.

Poslednja izmena:
VIdis kod mene je bilo do modema, recimo svaki huawei se restartovao na 15 min, uzeo pirelli i vec dva meseca bez restarta

Kabl sam zameni o restartovanje je prestalo, e sad moracu da sacekam do sutra u ovo vreme da vidim jel ce se opet restartovati. Hvala.

Update: na zalost restart se desio i posle zamenjenog kabla, moracu i modem da promenim pa da budem siguran da je do njega.

Kod mene je sve gore i gore, ovo se ranije desavalo samo u posle ponocnim satima a sada i preko dana, ovakva "veza" ume da traje i vise od pola sata...

Ako kojim slucajem ide neki download ovo prekidanje ga prekine i posle mora ponovo iz pocetka sto ume da nervira...

Evo kako veza funkcionise u roku od ~15 minuta:

3006075.jpg

Update: na zalost restart se desio i posle zamenjenog kabla, moracu i modem da promenim pa da budem siguran da je do njega.
Skreni pažnju likovima iz Telekoma kada budu dolazili da ti zamene modem da ti daju novi adapter (ispravljač) može da bude do njega. Kada ih pozoveš imaju rok od 48 sati da dođu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno