no_surrender
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2009
- Poena
- 154
I treba da bude sporo, ljudi se ko muve na ***** zalepili za youtube, neki po ceo dan vrte i gledaju gluposti......
I treba da bude sporo, ljudi se ko muve na ***** zalepili za youtube, neki po ceo dan vrte i gledaju gluposti......
Ajde da pitam ovde mada može i na temi o IPTV:
Uzeo sam paket IPTV+4 međutim sad mi je izvesna prodaja stana u kojem sam pa me zanima koji je postupak za npr selidbu usluge u novi stan ili recimo otkazivanje paketa?
Znam da mogu da zovem call centar ali me zanima da li je neko imao iskustva pa kako je to konkretno?
Da li je neko iz NS primetio da net u poslednja dva dana puca recimo svakih 30min ?
I meni isto tj. malo vise (656KB/s sa megaupload-a), to resili nesto da nas caste?![]()
U poslednjih nedelju dana ruter mi se sam od sebe resetuje 20-tak puta u toku dana, IPTV mi se zamrzne.Desavalo se to i ranije ali ne ovako cesto i ucestalo, jel to riknjava ili sta....?
Ja se pravim blesav![]()
^pa upravo si se žalio
![]()
Jel postoji trenutno neka promocija za adsl i iptv? na sajtu stoji ono da je do juna mesecna pretplata za adsl 1din... jel je to sve ili ima jos neka promocija?
To nikako ne moze da ude losija varijanta!Gde si bio danas popodne :wall: vec potpisao sa sbb-om ugovor na god dana koji krece od 01.06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari